2009 Eylül Anneleri

Evet cnm ya sen nasıl kalkar benim çocuğumun rızkından çalarsın ahlaksız kişiliksiz biiiiiiiiiiiipppppppppp çok sinirliyim :mymeka:

kızım okulda iyi ama evde çok huysuz, ama her sabahta ağlaya ağlaya gidiyor o da ayrı. biliyorum geçicek bu günler ama şimdi o kadar zor geliyorki, umarım atlatırız sende üzülme tamammı.
oğlumun karnını doyurayım birde ben ağlatmayayım...

Kızlar merhabalar,
sohbet almış yürümüş maşallah.
Birşey sormak istiyorum; bebek bakım kitabı almış olan var mı aranızda? Özellikle gelişim ve ek besin hazırlama tarifleri olanlardan çook ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim ben baktım fakat karar veremedim.

bi saattir bu msjımı arıyorum
baharcım eger hile yapılcak diye bu msjımı kasettiysen çok üzülürüm
çünkü benim bu msjımdan başka çekiliş sonucu ile bişey yazılmadı ben okumadım yaniii direk üstüme alıyorum bu lafııı
haaa ben bu msjımıda senin diğer topıkte yaptıgın şakaya aysede bana alsın fatmada bana alsın esprisi üzerine espiri yapmıştımmmm(((((((

canım ya inşallah bir an önce ev bulursun da bundan sonra rahat edersin.
Vallahi özge ne diyeyim aynı doktor gibi cevapladın, direk sana mı sorsaydım acaba:))doktorda sorumluluk ver dedi aynı şeyleri söyledi harikasın ya.

Ayyyyyy bacım allahaşkına ya sence Bahar böyle birşeyi senin için kastetmiş olabilirmi????? zaten espri yaptığın burda belli yani.

Doktorum programına hoşgeldiniz kaydirigubbakcemile3 canım okuyorum bu tip şeyleri ve etrafımdanda tecrübeliyim o yüzden olabilir

hah bide sen alın tam olsun canım benim bende baharın seni kastetdiğini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç sanmıyorum bence bugünü dünya alınma günü ilan edelim bak banada alınmayın şimdi orta yerimden çat diye çatlıycam yani

gülcan aşkolsun bacım. tabi ki o anlamda hile yapcam. 1 tane gülcan koycasam 5 bahar koycam torbaya :))) kız yok başka biri idi hatırlamıyorum ismini dedim ya. sen yazsan ulen gülcan diye başlarım zaten :))) aşkolsun bacım kırdın kalbimiiiiiiiiiiiii

özgecim bilmiyorum valla çünkü ben başka msj okumadım eger bu msjıma alındıysa gerçekten üzülürüm neyse bahar gelince ögreniriz hani msjı kastettiğini
ev konusunda da gönlünüze göre bulursunuz inş. kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler çok dogru hakkaten

tatlım bence kitap alma nette herşey var zaten

ahanda sivaslı adını açıkladııııııııııııı mehtapp mışş ayy memleket sırrı gibi saklamıştın adını yaa....
kız çoktan açıklamıştım ama sen olmadıgın için yeni gördünkaydirigubbakcemile

saol canım benimopuyorumnanaktan teşekkürler canımopuyorumnanaktan
klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

Sivaslı, sido kızlar zaten sizi tanıyoruz. Zaten bu fikri bize veren Mehtap. Siz niye üstünüze alındınız ben anlamadım. Sngl de yazıyordu son zamanlarda. Ama mawiekimi tanımıyorum ben açıkçası.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mehtapcım ve Meryemcim geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence normal benim kızımın iki aylık kontrolunde 34 cm di geçmiş olsun korkma annesi bişicik olmaz inşallah
canım zor bi durum inşallah bi an önce düzelir kızının durumu
yok kız seni kastetmemiştir bence ...bunu şakayla yazdıgın bellii...alınma hemenalkisalkisalkis

:kedi::kedi:

yaw ne bilem kendi üstüme alındım direk sorry baharcım ama bende çok üzüldüm yanlış anlaşılmaktan çok korkarım çünkü neyseee mucuk mucukkŞeniz

ececim canım ali efemin pişikleri geçti sayılır canım. kıpkırmızıydı pembecik olmuş. hametan iyi geldi. bi de arko kullandım o da yumuşattı baya. kızlar önermişti ikisini de saolsunlar çok çok. huggies ıslak mendil kullanıyordum bitmiş can bebe vardı evde onu kullandım bi de oğlum 8 saat uyudu bi gece altını açmadım uyanmasın diye böle oldu

inşallah bacım ev alırız

oy oy oy herkesler burda off 2 sepet ütüm var eşim izine ayrıldı pazara gitti kaçamak girdim çok işim var balı kaymağım uyuyor.. eeeee çekilş ne olduu.... beni ekledinmi özgeeeeeeeeeeeee........

ececim gelelim sana yaa sen kafası küçük diyemi endişe ediyosun diğer konuya aklım takıldı tm anlayamadım ama 38 normal bence bizim 40cm di dr maşallahh dedi hiç canını sıkma bu konu için vitamini kestin yoluna girer herşeyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…