ebrucum sağol canım deneyelim bakalım uykuyu düzene sokacakmıyız?
özge ve emsal sağolun d.gunumu kutladıgınız için.. emsal 5 i 1 yerde fikri baharcımdan cıktı ama bende çok tuttum:)
ya cekiliş var diyemii kalabalıklastıkk yoksa eski formumuzamı kavusuyoruzzzzzzzzz???????
ne demek canım uzun ömürlü ol inşallahhh
baharımında seninde aklını seveyim o zaman :))))
kız anası olmak ayrıcalıkmış beeee Allah ıma şükür :)))
ya cekiliş var diyemii kalabalıklastıkk yoksa eski formumuzamı kavusuyoruzzzzzzzzz???????
elbette ayrıcalık kızın taliplisi çok oluyor:) ama benım oğlumunda var teyzesı yenı hamıle tum arkadaslarım kız olursa sana vercez diyorlar:) bakıcaz eleme yaparız dıyorum:)
evet canım yeri geliyo kocamız bile anlamıyo bizi iyiki varızzzzkaydirigubbakcemile5
kızlar geçmişi oku oku bittim walla kimin d.günü kimin bebişi hasta kim taşınıo kim pişik ayyy beynim döndü eski yeni tertışmasından çok üzüldüm ya böle güsel arkadaşlıklar kurulup güzel şeyler paylaşırken kırılmasın kalpler.. ben mesela k.k ya çook eski üyeyim ama eylül annelerini geç keşfettim genelde gebelik bölümündeydim.. buraya geldiğimde oo geç kalmışım millet kanka olmuş dedim.. sanırım sır okumak kadar yazıp aktif olabilmekte ne kadar sohbet o kadar tanışıklık yanee
ben çekilişe girmedim ama çok merak ediom sizce ben YENİ miyim ESKİmiyim lüfeeen yazarmısınızzzz :))
komşu nihal napim geçmiş okadar birikio ki yazana kadar mevzu tarih oluooo :)
meryemcim atlamışım seninde doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
bide kızlar benim kızın ateşi hep en düşük 37 normalmidirrr en yüksek 38 oldu bikere aşıda
sende taktınn bugun bana haaaaaaasen burdasın die kalabalıklaştık canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hem ondan hemde artık annerimiz işe başladı ya eskisi gibi saat 6 ya kadar full olur burası :))
bu arada senin paşayı gördüm bir sürü resim koymuşsun ya aklıma göbişin geldi :)))
kızlar geçmişi oku oku bittim walla kimin d.günü kimin bebişi hasta kim taşınıo kim pişik ayyy beynim döndü eski yeni tertışmasından çok üzüldüm ya böle güsel arkadaşlıklar kurulup güzel şeyler paylaşırken kırılmasın kalpler.. ben mesela k.k ya çook eski üyeyim ama eylül annelerini geç keşfettim genelde gebelik bölümündeydim.. buraya geldiğimde oo geç kalmışım millet kanka olmuş dedim.. sanırım sır okumak kadar yazıp aktif olabilmekte ne kadar sohbet o kadar tanışıklık yanee
ben çekilişe girmedim ama çok merak ediom sizce ben YENİ miyim ESKİmiyim lüfeeen yazarmısınızzzz :))
komşu nihal napim geçmiş okadar birikio ki yazana kadar mevzu tarih oluooo :)
Geliyor kızlarrrrrrrrrrrrrrr. Heyecan varmı heyecan eheueheuehe :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?