• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

aynen öyle minik sıpamın keyfinin gelmesi gerekiyomuş bugüne kadar bugünkü gibi emmemişti maşallah dedim kendi kendime :nazar: insallah bir daha tekrarlamaz çok üzülmüştüm çünkü
belkide benim stresim yansıdı meleğime olabilirmi sizce :uhm:

çocuklar annedeki babadaki stresi hissederler ve onlarda huzursuz olur. biz çok gazlı oldugumuzdan bazen sabrım tukendıgınde telaşlandıgımda çocuk daha çok aglardı. eşim sakınse ona verırdım rahatlardı. yada esım gerıldıgınde ben alırdım.

kızlarrr glnz arkadasımızz vardıı simdi baktım en son 9. ayda girmiş nasıl acaba görüşen varmı?

Iyi akşamlaaar kızzzlaaar nasılsınız uzun süredir giremedim neler olmuşşş nelleeer
zor günler geçirdim doğumdan sonra babamı kaybettim
yeni toparlanmaya başladım sütüm gitti
emziremiyorum çok canım sıkılıyo bu yüzden sizleri çok özledim

kestirdim saçlarımı şekerler az kısa oldu ama uzun saça bakamıorum artık :( yarın çeker koyarım fotomu..

iyi akşamlar arkadaşlar kızlar hepinizi çok özledim ya benim bilgisayar hala tamir olmadı eşim laptop getirirse giriyorum oda azcık birşey... Nasılsınız arkadaşlar biraz geçmişe bakıcam ama bi sorun yoktur inşallah. :)

Iyi akşamlaaar kızzzlaaar nasılsınız uzun süredir giremedim neler olmuşşş nelleeer

cnm başın saolsun allah sizlere uzun ömürler versin sütün içinde üzüldüm :çok üzgünüm:

tuba yılbaşı çekilşi yapıldı birbirimize hediye almak için...sen varmısın bilmiyorum sayfa 607 de var.

minnoşummmmmmmmmmmm:nazar::nazar::nazar::nazar:

Eklentiler

• $SDC13061.webp
    $SDC13061.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 28
meryeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm canım adresini almalıyım hemen....hehe süper yaa

gamzecim hoşgeldin evine ama aksilikler karşılamış seni kıyamam seni nassı herşey yolunda gittimi aşılar kontroller

bu arada ben listeden çıkmak istemiştim ti ye almadığınız için teşkürler şaka yapmıştım zaten heheee

meryeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm canım adresini almalıyım hemen....hehe süper yaa

gamzecim hoşgeldin evine ama aksilikler karşılamış seni kıyamam seni nassı herşey yolunda gittimi aşılar kontroller

bu arada ben listeden çıkmak istemiştim ti ye almadığınız için teşkürler şaka yapmıştım zaten heheee

hadi hadi yalancı seni :)))
yabancı çıkarsa diye tırstın beni çıkarın dedin baktın yabancı değil döndün sevindin demeee :)))))

elifcim canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun babacıgının
Allah ım sizlere uzun ömürler versin inşallahh

mehtap tatlım maşallahh kızına cin gibi bakıyor :)))
alem bu bebeler yaa Allah ım ne güzel yaratmış akıl küpleri maşallahh maşalllahh

başın sağolsun canım.. çok üzüldüm.. sıkma canını bebeğin aç kalmıyo ya nasılsa onun da kısmeti buymuş..

kestirdim saçlarımı şekerler az kısa oldu ama uzun saça bakamıorum artık :( yarın çeker koyarım fotomu..

saçların çok güzeldi senin nasıl kıydın :1shok: ama bebeklerimizden önemli değil yaa..

Back
X