• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

bebişler 555 ten başlıo karışık ekledik canım

sagol sekerim senin kizin vardi demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bana kizini verirmisin daha dogrusu oglusuma talibim dun beni gelinsiz birakdilar esrayi defneyi minik cilegimizi hepsini aldilar ellimdennnnnnnnnnnnnnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaynana demissiniz kaynanayi ne yapmaliiiiiiiiiiiiiii diye bit turku var hatirlatiyimmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bizde kaynana olucaz unutmayinnnnnnnnnnnnnn
bahar kontrolle gitti galiba insallah hersey yolundadirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gülayyyy canım bana adresini verdin ama kimin adına göndereceğimi sölemedin... sarı çizmeli mehmet ağa yazsam anlarlarmıki acep??????

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kiz foton kacinci sayfada bacimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

kızlar slm temizliğimizi bitirip geldimm oğlan uyanmadan azcık takılayım dedim...kızlar herkesin bebeği verem aşısı oldu değilmi galiba bizim aşımız tutmadı............ verem aşısı olması için bebeğin 70 günlük olması gerekiyormuş bizim bebek 73 te vuruldu ve öyle kolu falanda yara olmadı aslında aşı tutunca aşı yeri yara olması lazımmış.. valla emel söyledi bugün şaştım kaldımm sizlerde durum nasıl 10 da kontrolümüz var sorucam doktoruna ayyy şu sağlıkocağındaki ler niye var ben anlamıyorumkii..

Son düzenleme:
ana neler duydum özgemm yarın doğum gününmü şekerimmm... ayyyy bak burda olsan sana özel parti hazırlardım gel sen beni dinle bura taşın :)

Yarın değil kıssss perşembe günü doğumgünüm kaydirigubbakcemile2 ahh cnm düşünmen bile yeter opuyorumnanaktan

kızlar slm temizliğimizi bitirip geldimm oğlan uyanmadan azcık takılayım dedim...kızlar herkesin bebeği verem aşısı oldu değilmi galiba bizim aşımız tutmadı............ verem aşısı olması için bebeğin 70 günlük olması gerekiyormuş bizim bebek 63 te vuruldu ve öyle kolu falanda yara olmadı aslında aşı tutunca aşı yeri yara olması lazımmış.. valla emel söyledi bugün şaştım kaldımm sizlerde durum nasıl 10 da kontrolümüz var sorucam doktoruna ayyy şu sağlıkocağındaki ler niye var ben anlamıyorumkii..

Benim kızın koluda yara cnm. Sor bakalım bir doktora.

Özgecim Mehtapcım ve Meryemcim geçmiş doğum günleriniz kutlu olsun
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

selam çenebaz karılar. oyyyy işi gücü bıraktım geçmişi okudum. hastalık oldu bu geçmişi okumak bende sanırım. :) çok vaktim yok alıntı yapamadım.
dün telaşla unuttuğum için özür dilerim. mehtapçım, meryemcim nice yıllara canlarım. iyiki doğmuşsunuz iyiki arkadaşım olmuşsunuz.
sinemcim benim oğlumun iştahı değişiyor canım. bazen iki memeyle zor doyuyor bazen tek memeyi binbir nazla 5 dk emiyor.
kızlar oğlum akşam 7-9 arası bi başlıyo ağlamaya susturana aşkolsun. kucağa gelince hafif sakinliyo yatırsam cıyak cıyak ağlıyo. sanki bir yeri acıyor gibi. telaş yapıyorum ama babanem bütün gün sakin sakin durduğunu söylüyor. şaşırdık kaldık babasıyla battaniyeye koyup sallıyoz az sakinliyo. sonra zorla mememi veriyorum emince rahatlıyo uykuya dalıyor falan ama sırtımdan ter boşalıyor. dün akşam banyo yaptırdım çok seviyor suyu rahatlar diye 5 dakika sonra bastı feryadı gene.
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
canım emel okula başlamış rapor alabilirse uzatıcak sabah konuştum biara girebilirse bakacak canım..

emsalcim benimkide aynen öyle yapıyor kolaarımda drman kalmıyor artık babaya veriyorum babada çabuk sıkılıyor al emzir bahanesi ile bana veriyor ne olucek bilmem...birde altını değişirken falan çok korkuyor okuyorum ama hepp böyleyizz yaa..
bazen çok kusuyor benim yavrum öff günde 3-4 kez kıyafet yeniliyoruz...

gamzecim hediyelere resim ekleme harika bir fikir olur yaa...
valla ayşecim benim kzımda çok kusuyo biz motilium kullanıoz fayda ediyo gibi..:emir_bebek:

geçen gün kızımla avm ye gttik babasına sölemeden daha doğrusu küstüm babasına zemuszemus akşam annem söledi gttiğimizi benim kızı kucana aldı bida benden hbrsiz gidersen seni döverim die tembihlerde bulundu tabi kızım sana sölüom gelinim sen anla hesabı ama bizimki nasıl dudaklarını büzerek nasıl iç geçirerek ağladı anlatamam bana hiç öle ağlamadı hep yırtıklar gibi figan basar ama babasına nazlandı.. anlıolarrr...
valla anlıyolar biz annemlere geldik memlekete babası bizi bırakıp döndü vana...gülüp oynayan kız vedalaşırken bi agladı bi agladı yaşlar geldi gözünden kıyamam ben yavrumaa...:çok üzgünüm::gitme:
öle walla ben hamişken babasına aşık olsun çok sevsin die çok dua ettim fazla kaçırmışım galiba birbirlerine bi bakışmaları var kendimi dışlanmış hissediom
bende hep babasına benzesin babasını çok sevsin istedim gerçektende öle babasıda onu çok seviyo çünküopuyorumnanaktan
ecem maşşşallah kaynanana kız valla ahhh ahhhhhhhhhhhhh yaramı deşiyonuzzzzz yaramııııııııı
ah ahhh açtırmayın agzımı bende dertliyim:1no2:
gülayyyy canım bana adresini verdin ama kimin adına göndereceğimi sölemedin... sarı çizmeli mehmet ağa yazsam anlarlarmıki acep??????
:lepi:-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
bende de yok cnm olmazda valla dogum yapalı 5 gün olmuştu geldi birde kahvaltı hazılattı bana boğcaktım

en iyi kaynana nasıl kaynanadır kötükedihüso laelaelaelaelae

merhabalar canlarımmm. bizi merak etmişsiniz saolun. oğluşumun kilosu boyu vs. tüm değerler iyiymiş. rotavirüs aşısını olduk. ayıcıkımın resmini ekliyorum. alıntı yapamadım kızlar kusuruma bakmayın çok fazla raporum birikti iki gündür. yılsonu zam zamanı walla işleri aksatmamak lazım. sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınız canlarım.

baharcım maaşalah tosuncuğa yaa çok tatlı oyy yerim onu sadece anne sütü alıyyordu değilmi...ayy bizimki senın bebeğe göre zayıf yaa.. bacım ben bi ara eşiinin erzurumlu olduğunu okumuştum ama tam emin olamadım kıızz bizim gelinimzsin haa erzurumun neresinden sizinkiler...

merhabalar canlarımmm. bizi merak etmişsiniz saolun. oğluşumun kilosu boyu vs. tüm değerler iyiymiş. rotavirüs aşısını olduk. ayıcıkımın resmini ekliyorum. alıntı yapamadım kızlar kusuruma bakmayın çok fazla raporum birikti iki gündür. yılsonu zam zamanı walla işleri aksatmamak lazım. sonra tekrar girerim öpüyorum hepinizi çokkkkk seviyorum iyiki varsınız canlarım.

bahart masalllah tosuna boyu kilosu nasil canim herseyinin yolunda olmasina cok sevindim nazar degmesin :nazar::nazar::nazar:

selam kızlar.. eşimi bekliyom gelsede kahvaltı yapsak artık... açlıktan yazı bile yazacak takatım yok... açımmmmm...
bahar maşallah oğluşuna tosuncuk olmuş hakkaten.. neyle besleniyon kızım sen yaaa... üztündekide çok güzel bende geçenlerde böyle birşey aradım badeye ama bulamdım güzel birşey.. bu çok güzelmiş nerden aldın kii..

slm kızlar offf bugun başım çok agrıyo
bahar maşallah ali efeye yaaa cicisi çok şeker kendisi cicisinden şeker sütün ne güzel yarıyo topaç gibi olmuş:nazar:
aysecim yaaa bizimde kolumuzda aşı yk tutmadımı acaba özgenin varmış iz sizin nasıl kızlar varmı kabuk falan yaa benimde kolumda hiç aşı izi yok normalmıkı
ebrucum alişede maşallah:nazar: çok yakışıklı ben sana benzettim

slm kızlar offf bugun başım çok agrıyo
bahar maşallah ali efeye yaaa cicisi çok şeker kendisi cicisinden şeker sütün ne güzel yarıyo topaç gibi olmuş:nazar:
aysecim yaaa bizimde kolumuzda aşı yk tutmadımı acaba özgenin varmış iz sizin nasıl kızlar varmı kabuk falan yaa benimde kolumda hiç aşı izi yok normalmıkı
ebrucum alişede maşallah:nazar: çok yakışıklı ben sana benzettim

kabuk yokda hafifi bir kabarıklık ve kızartı var.. ama sağlık ocağındaki ebem tuttuydu tutmadıydı diye hiçbirşey söylemedi.. öyle olsa tekrar kontrol etmezler mi ki..

baharcım maşallah nede güzel uyumuş ali efemiz kontrolünüz güzel geçmiş sevindim
kızlar anlaşılan kaynanalardan dertlisiniz benimkide oğluşuna pek düşkündür kocaman adamı bebek gibi seviyoya ayar oluyom ama iş güç konusunda iyi allaha şükür yardımcı oluyo
demet bak bi oğlan daha doğururum bulduğun kızıda alırım hehee

sizindemi gülcancım yaa kabuk falan tutmadı hiç ayy tutmadımı acaba öff.. yağız napıyor annesi....

selam kızlar.. eşimi bekliyom gelsede kahvaltı yapsak artık... açlıktan yazı bile yazacak takatım yok... açımmmmm...
bahar maşallah oğluşuna tosuncuk olmuş hakkaten.. neyle besleniyon kızım sen yaaa... üztündekide çok güzel bende geçenlerde böyle birşey aradım badeye ama bulamdım güzel birşey.. bu çok güzelmiş nerden aldın kii..

canım benim sen daha kahvaltı yapmadınmıııııııııııı

benimkinin aşısı daha olmadı ama ilk oğlumda kızarmıştı sadece kabuk falan tutmamıştı kontrolde sormuştum dr aşı tutmuş demişti bendekide ne hafıza ama

kabuk yokda hafifi bir kabarıklık ve kızartı var.. ama sağlık ocağındaki ebem tuttuydu tutmadıydı diye hiçbirşey söylemedi.. öyle olsa tekrar kontrol etmezler mi ki..

yaa bize ebe kabuk baglarsa ellemeyin dedi bidahaki gittiğimde sorayım bakıyım pöffff bide onunla ugraşmayım ya inş.tutmuştur

Back
X