Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni katılan bi arkadasssss........... bacımm duvar seninse tutuna tutuna yürüüü anacımm amann diyimmmm.....
ya ne tuhafff ilk 1.5 yıl nasılda deliler gibi cocuk istedimmmmm her ay oturup agladım.. hooooop şimdide allahım isteyenlere ver sen koru diye dua ediyorummm.... hayır bide allah korusun olursaa aldıramammmm........
sende bitaneylee darmadagın oldunnn kızzzzz:)))))) ( söyleyeninn aklı cok yerinde yaa:)
melikeydi canımm noldu sendemiiiiiii yoksa??
melike kimdiydiki :kedi: nicki neydi??? ya o şom ağzını bi açma bi açmaklava:
klava:
klava:
buarada biz bu hafta sonuu oglusunnkini azcık ucundan kestirmeyii düşünüyozz pöfffffffffff ne cok yazdımmmm beeee
kızlar ya bişi sorcam size. şimdi ben oğlumu gece polar ince bi battaniyesi var onu örtüyom üstüne de mink battaniyeyi iki katlı yapıp örtüyom. beşiğin kenarlarına sıkıştırmaya çalışıyorum. bazen bakıyorum gece oğlumun ağzını örtmüş çok korkuyorum ya. siz nasıl örtüyorsunuz bebişleri bi akıl verin bana. uyku tulumu için erken mi?
heyyyyyyyyyyy asagıdakiler nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yakalandınızzzzzzzz
5848BL+, bolgi77, dilekakal+, evros, fussilet+, jaska, msms+, MyLadyBird, sido+, tazefasulye
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay yaa süpersiniz
çok moralim bozuk yarın yine misafir gelicek yaaaa poffff
Merhaba canlaaaar.. :) akşam oldu eve laptop geldi okudum geçmişi iki yazayım bari...
biz bugün ek gıdaya başladık kızıma 60 cc elma suyu içirdim maşallah hiç yadırgamadı lıkır lıkır içti banamısın demedi... bunu atlattık yarında pirinç unuyla muhallebi var sırada hadi hayırlısı. Ya bana biri ticker yapabilir mi acaba...(
buarada biz bu hafta sonuu oglusunnkini azcık ucundan kestirmeyii düşünüyozz pöfffffffffff ne cok yazdımmmm beeee
bende acaba nezaman baslarıss diye düşünüyordummm kii sen yazdın tubacım...... bikac ay sonra topikte corba tarifleri havada ucusurrrrr
kızlar yaa d smartı olanlara baby tv de dadınız evinizde programını öneriyorum süper yöntemler var çocuk gelişimiyle ilgili.
anam seninde hiç misafirinn bitmiii haaa
nihalll allahh cezanıı verecekkk rezil ettin benii agustos topiigineeeee....... kaydirigubbakcemile3
canımm kırkı cıkmadan istiyordum olmadı... kısmett kucukken olsun istiyommaaa sünnet mi olcek yiğit nassı karar verdiniz bizde dülünüos ama şubat ayı gibi
fatoşcum ben heralde önden gideceğim için en çok benden alırsınız ben hepsini denemiş olurum o zamana kadar :) benim kız yarın dört ayını bitiriyo beş aya giriyo anaaam kocaman oldu beeee :)
nihalll allahh cezanıı verecekkk rezil ettin benii agustos topiigineeeee....... kaydirigubbakcemile3
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: kaşınmasaydın bacımmm sana bizim topik yetmio elalemin toipiğini dikizlion delikafadulden terbüyesüz ahada öleee yakalanıverirsin :lepi:
aaaaaaaa söyleyene bakkkkk..... dinime küfreden müslüman olsaa iiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allahtan senin gibi bide foto koyun demedim:)))))