Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi beni görmüyonuz allahın selamınıdamı almıyonuz kıslar sonrada niye kırılıyonuz diyonuz aşk olsun ya![]()
kız utanmasam hepsinden resim isticektimde ayıp olur dedim :)
canım ya kusurumuza bakma biz topikleri karıştırıozda fatoşla :) hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl ailen nasıllar
kızlar neden bukadar erken düşünüyorsunuz sünnet işini biraz büyüsünler yaa... ben oğlumun sünnetini hatırlamasını istiyorumm....
fatoşşşşşşşş sen hamilemisin yoksa benmi yanlış anladımm..
fatoşcum ben heralde önden gideceğim için en çok benden alırsınız ben hepsini denemiş olurum o zamana kadar :) benim kız yarın dört ayını bitiriyo beş aya giriyo anaaam kocaman oldu beeee :)
fatoşcum ben heralde önden gideceğim için en çok benden alırsınız ben hepsini denemiş olurum o zamana kadar :) benim kız yarın dört ayını bitiriyo beş aya giriyo anaaam kocaman oldu beeee :)
fatoşşşşşşşş sen hamilemisin yoksa benmi yanlış anladımm..
http://by.lilypie.com/eFhzp1.png canim dogamiz icin yapistir hemen
:roflol::roflol::roflol::roflol: artık itiraf et fatoşşşş :sm_cool::sm_cool::sm_cool: adet olamadığını sana kekik suyu önerdiğimiii eğer öylede adet olamazsan kesin hamile olduğunu...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yani ancak bukadarrrr olur nihalllllll :roflol: :roflol:
canımm kırkı cıkmadan istiyordum olmadı... kısmett kucukken olsun istiyomm
maşalllahhhhhh dogaya topiginn ablasıııııııı:roflol:
bende istiyorummmm28-08-2009 doğdu.. adını bilionuzmu siz kızımınnn heee hepiniz cvp verin bakemmmm
bende istiyorummmm28-08-2009 doğdu.. adını bilionuzmu siz kızımınnn heee hepiniz cvp verin bakemmmm