• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar benim kızın başındaki kemikte herhangi bir düzelme olmadığı için bugün yine istanbula kadıköye doktora götürüyoruz. çocuk beyin cerrahı ib adam bulduk muayenesi 330 tl arkadaşlar ya yuh dedim valla yuh millet bunun bibuçuk katına bi ay çalışıyo napıyon ki yani??? ama söz konusu çocuk olunca esirgemiyo insan ve bide kredi kartı geçmiyo dedi oradaki şıllık hani hazırlanın gelin burda caz yapmayın ooofff offff bişey çıkmasında inşallah ne yapayım ya daha ne kadar koşturacaz bilmiyorum yarında tomografimiz var bu doktorda çektir derse çektircez yarabbim inşallah güzel sonuçlarla gelirim n eolur dua edin kızlar ya :(

Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerle gelin inşallahh

Kızlarrrrr ne çok çene yapmışsınız yahu :))

Bebişlere maşallah hepsi birbirinden şekerrrrrrrr

Tuğbacım hayırlı haberlerle gel inşallah canım.

sorma özgecim dakikayı boş geçirmiyoruz... özledim valla sizlerle sohbet etmeyi... fırsat bu fırsat anca yazabiliyorum...2 böcükle uğraşmak kolay değil vallamafoldumben

gülcancım walla ben geldim millet sustu :) derin konulardan sonra deriiin düşüncelere mi dalındı acep :)
dünürcüm hojgelmişsin bacım beah...

ahanda yeni saçlarım ve ben :)

$DSC02548.webp

buda arkası :)

$DSC02553.webp

napam begümcüm yaramaz huysuz bi oglum var onunla savaşıyorum hergün bazen kafıyı yiyiyorm lakın şükür meme mama idare ediyoz:)))
sen kızı kime verdin cnm karıştırıyom kım kıme verdı

özgem o ne güzellik öle bacum. peh peh... boya da yaptırmışsın galiba? maşallahhhh. tütütüüü...
gülcan walla millet netten müzik falan araştırıyor galiba canım. tuba pimi çekti bıraktı walla :)))

Bahar emzirme işini nasıl yapıyorsun sen işteyken biberonla besleniyormu oğlun? Yoksa her acıktığında sen gidip geliyormusun?

gülcancım ben kızı ecenin oğlu kaan'a verdim.. Kız evi naz evi derler ama biz talip arıyoduk bulduk.. isveçin köyünde nerde bulalım yağız delikanlı demi ama..kaydirigubbakcemile3

özgecim saçlar süper.. çok yakışmış.. güle güle kullan..

Back
X