• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Benim kızı annem yıkadı öğlen arasında gittiğimde. Oyyyyyyyy koklaya koklaya bi hal oldum yaaaaaaa. Zor ayrıldım valla. Pamuğum benim :ecrin_bebek:

tuba öle bişey yazdıkı herkes akşam için plan yapıyo galibam-tatlicadiarzu-

kız ben kaçırdım ne söledi tuba...ne planı yapıyonuz akşama ne var kötükedihüso
bu arada özge süper olmuş gızzz bende koycam durun kıskandım ama önce bi kardeşime kadar gidip gelmem gerek fön için ( kendisi kuaförde ):lepi:

Bahar emzirme işini nasıl yapıyorsun sen işteyken biberonla besleniyormu oğlun? Yoksa her acıktığında sen gidip geliyormusun?

canım sabahları sütüm normalden biraz fazla oluyor sağıp bırakıyorum zaten gderken doyurmuş oluyorum. öğlen 12-1230 gibi gidiyorum emziriyorum. varsa sütüm sağıyorum. yoksa tekrar acıkınca ya mama veriyor babanesi 30 cc ya da ben gidiyorum tekrar. bazen sağdığımda çıkan sütten kalanla idare ediyor. en geç 5 gibi de işten çıkıyorum zaten

aklıma kötü kötü şeyler soktunuz striptiz mitriptiz ben daha kafama toka takamıyom nerde striptiz olacak..ben direk hazır yatağa giriyom valla zaten korkuyoruzkaydirigubbakcemile3

ne ara kaynattınız bu kadar yaaaaaa
emsalcim baharım teşekkür ederim
oooooooo özge saçlar konuşuyo
tubacım çok geçmiş olsun canım iyi haberlerle gel inşallah
gülcancım begüm ün defneyi ben kaan a aldım hehe bunun içinde bi tablo yapsak fena olmaz hani kim kimin dünürü

Saolun kızlar beğendiğinize sevindim. Ramazan bayramında yaptırmıştım boyamı Baharcımm.
organik boyamıydı tatlım? pardon ben kaçırmışım o kısmı :)
kaydirigubbakcemile3 ben ütü yaptım yemek yedüm canım pek derin düşünmedüm yaniiiiiiiiii
ehih düşünen vardır elbet dimi ya :utangac:
Benim kızı annem yıkadı öğlen arasında gittiğimde. Oyyyyyyyy koklaya koklaya bi hal oldum yaaaaaaa. Zor ayrıldım valla. Pamuğum benim :ecrin_bebek:
ya ben de öğlen gittiğimde ne gülücükler attı bana allahım ağzını toplayamadı oğluşum. ben de kokladım öptüm ayrılamadım. mafoldumben
aklıma kötü kötü şeyler soktunuz striptiz mitriptiz ben daha kafama toka takamıyom nerde striptiz olacak..ben direk hazır yatağa giriyom valla zaten korkuyoruzkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis aslansın sen yaparsınnnnn kaydirigubbakcemile3

mehtapcım dur daha bide gece timi var sabaha kadar yazıyolar öğlene kadar oku oku bitiremiyomkaydirigubbakcemile3
bahar dur anacım benim dünürü gazlama iki çocukla nası yapcek öyyyyyyyle danslar falan yane

Çok tşk ederim kızlar saolun.

Yok baharcım organik değildi valla. Bilgiğin boyayı kafama sürdüler kaydirigubbakcemile2

aman bugün kaynanama sinir oldum yaw bi günlük gösteriş yapmış kadın bana öğlene kadar uyudu horul horul bide kahvaltı bekliyo şimdide gezmeye gitti yha erken başladı şöle 1 ay falan iş yapsaydı accık

mehtapcım dur daha bide gece timi var sabaha kadar yazıyolar öğlene kadar oku oku bitiremiyomkaydirigubbakcemile3
bahar dur anacım benim dünürü gazlama iki çocukla nası yapcek öyyyyyyyle danslar falan yane
aman da aman dünürünü düşünürmüşşş. kız ara gazı vermemiz lazım birbirimize. hepimizde akü bitmiş yoksa...
Çok tşk ederim kızlar saolun.

Yok baharcım organik değildi valla. Bilgiğin boyayı kafama sürdüler kaydirigubbakcemile2
ben de yaptırsam diyordum da cesaret edemedim emziriyom deeeyü..

organik boyamıydı tatlım? pardon ben kaçırmışım o kısmı :)

ehih düşünen vardır elbet dimi ya :utangac:

ya ben de öğlen gittiğimde ne gülücükler attı bana allahım ağzını toplayamadı oğluşum. ben de kokladım öptüm ayrılamadım. mafoldumben

alkisalkisalkis aslansın sen yaparsınnnnn kaydirigubbakcemile3

yaparım demi bacımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
acayip gaza geldim bak şimdükkaydirigubbakcemile3

slm şekerler nabersiniz bakalım
demet canım çok teşekkür ederim bu aarada maşallahh paşamıza çok şeker
nihalcim senin kızada bayıldım vallaha anakucagımızda aynıymış :))
begüm kızın tam bir prenses yani haaa kıyafeti çok güselmiş
bu arada nerde bizim dileğimiz yaa gelmedi 2 gündür özledim çok
gülvergil tatlım tekrar hoşgeldin ama sen eylül değil ekim annesinin kuzum
ebrucum sana özelden mesaj attım aldın mı canım
ösgee şekerim sıhhatler olsun saçlar gitmiş seninde bende kestirdim ama pişman oldum
önlerim çok kısa toplanmıyor deli oluyorum
ya kızlar benim bebem teknoloji manyagı oldu fotağraf mak. (resim çektirmeye bayılıyor)
tv. pc hayran bunlara göznü bir an ayırmıyor
inanmayacaksınız birileri cep tlf nu ile resim çekmeye yeltensin gözü hemen tlf na dikiyor
o an ne yapıyorsa bırakıyor dikiyor gözünü oraya konuşurken kameraya alayım diyorum birden duruyor bakıyor uzun uzun gülmeye başlıyor :))))
sizinde öylemi ?

emsalcim onların ışıkları dikkatlerini çekiyo bizimkide hemen bakıyo ama ben uzaklaştırıyom belki bi zararı dokunur diye ben fotosunu çekerken flaşı kapatıp çekiyom

sen dünden gönüllüsün begümcüm hani öyle bi hava sezinledimkaydirigubbakcemile3
haklısın baharcım belki bazılarımız gaza gelir ama benim için zor kaynanatör geldiya
ha bu arada baharcım gölge yada röfle yaptırabilirsin paketler saç derisine değmiyo yaptırırken bi zararı olmaz

Bende boyadım saçımı normalboyaylasakıncası varmıki?? Millet hamileyken bile boyuyor.
Benim mesai tamamdır kaçtım. Çok yazmayın yetişemiyom evdede yemekti işti girmeye fırsatım olmuyor.
ıyi akşamlar

bahar
ben de saçıma gölgwe yaptırdım diplere değdirmeden bişey olmuyo çok şyi geliyo insana walla yaptır
ben de kestirdim pek beğenmemiştim ama bugün barıştım saçlarımla. hoşuma gitmeye başladı ya da alışıyorum sanırım :) dibe değince ne oluyor acaba hep merak etmişimdir ya... sen de güle güle kullan canım saçını.
sen dünden gönüllüsün begümcüm hani öyle bi hava sezinledimkaydirigubbakcemile3
haklısın baharcım belki bazılarımız gaza gelir ama benim için zor kaynanatör geldiya
ha bu arada baharcım gölge yada röfle yaptırabilirsin paketler saç derisine değmiyo yaptırırken bi zararı olmaz
bakiim canım ezcük düşünmem lazım saçıma yeni yeni alışıyorum kuaförden de emin olamıyorum beceremezse tartaklamak zorunda kalırım ayıp olur kaydirigubbakcemile3
tek renk yapamıyoruz yani...

Back
X