2009 Eylül Anneleri

2 sayfa geri git ben özetledim anam boşa okuyupta zahmet etme buyrunnnnnnnnn

kız gülcan biz ordan oraya tayin olurken kimibilir heryerin tavanına uyarmı diye almıyoz aslında dimi kızzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol:

tabi canım aman bide onu taşıması var baksana 15 kilo demirmiş eşek ölüsü gibim ordan oraya onudamı taşıcaz bizim öle şeylere hiç ihtiyacımız yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tuba var yaa şaştım kaldım vede pek bi marek ettim bu çubugun şekilini şemalini haa :))))
ayfercimde bendenmiş 3 ayda 3 :))
neyse kıızlar fazla kalmayacagım kocişim bekliyor :)))

ÖZGE MıN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYA GELDıM MUTLU YILLAR ARKADAŞIM ıYıKı DĞDUN ıYı VARSIN VE ıYıKı SENı TANIMIŞIM NıCE MUTLU YAŞLARA AıLEN VE SEVDıKLERıNLE BARABER ıNŞALLAHHHHHHH

tuba var yaa şaştım kaldım vede pek bi marek ettim bu çubugun şekilini şemalini haa :))))
ayfercimde bendenmiş 3 ayda 3 :))
neyse kıızlar fazla kalmayacagım kocişim bekliyor :)))

ÖZGE MıN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYA GELDıM MUTLU YILLAR ARKADAŞIM ıYıKı DĞDUN ıYı VARSIN VE ıYıKı SENı TANIMIŞIM NıCE MUTLU YAŞLARA AıLEN VE SEVDıKLERıNLE BARABER ıNŞALLAHHHHHHH

emsal bizde şaştık valla bide taaa ingiltereden getirmiş helal olsun yani
hadi tatlım koçişini fazla bekletme zaten durumlar malum tek kalmasın yatakta
öpüyorum sizi iyi geceler

özgeeeeee seni çok seviyorum tatlım ....
kızın ve eşinle...tüm ailenle geçireceğin nice sağlıklı mutlu yıllara inş.
ıYıKı DOĞDUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNN

facede kutladım ama burdada yazayım dogum günün kutlu olsun özgem bizde seviyoruz seni bizdee yeni yaşında bütün dileklerin kabul olsun bebeşinle ve sevdıklerınle nice mutlu senelerea.s.

yoksam alırsınız yaneeekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
tabi canım aman bide onu taşıması var baksana 15 kilo demirmiş eşek ölüsü gibim ordan oraya onudamı taşıcaz bizim öle şeylere hiç ihtiyacımız yokkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

bu arada tuba allah aşkına bi resmini çekte koy şuraya şu çıbığında bi görek:roflol::roflol:

fussilet, guluncani+, mermaid09, musyas gidin hadiii bakın sziden başka kimsecikler kalmadı...malum ben yalnızım kocamda yok ben nöbet tutarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…