2009 Eylül Anneleri

kız yuhhh haa.. hiç üşenmedinmi beee .. allah bozmasın ne diyeyim.. eskiden bizde öyleydik yaa bu bebiş bozdu bütün ayarları..

geçmiş olsun cnm bnmm sagol cnm ediom bolbol dua rabbi,m daha beterinden korusun dieeeopuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun hem eşine hem bebişine bazen öle insanın bi geldiğimi herşey üst üste geliyo hayırlısı ile atlatcaksınız bu gunleri hastalıkları

:roflol::roflol::roflol:
yazık garibim inanmış tabi ne bilsin böle bi işe yaradıgınıkaydirigubbakcemile3
tuba sen tam teşekküllüsün bacım yaaa direkler falan kolay gelsin sizeee
doğanın dr kontrolu nasıl geçti canım???

bu arada şuan gelemeyenler sanırım bugun mesai yapıyo kocişleriyleee...ne yazıkki benim kocişim yanımda degil ben memleketteyim o vanda ((

beeeennnn geldiiimmmmm
musyas geçmiş olsun cnm Allah acil şifa versin inş.
tubacım yaniiii ağzım açık kaldı okurken striptiz çubuğu ha ha haaa

arkıdısler gecmısın gelmısını gecmısını oldum yaa oku oku bıtmııı:1shok:bı ara yazcem not aldım artık ama bısı sorcam sterılızatordekı suyu her sefer degıstırıyorum ben.kullanan arkadaslar sız napıyonus

gülaycım , öncelikle hayırlı bi yer çıksın inş. eşine.... böle sebebsiz ağlama benim oğlumda da vardı ben anlıyorumki sırtüstü yatmaktan ve kucaktan sıkıldı
bi yastık üzerine göğsünden dayayıp yüzüstü yatırıyom bayılıyo ve bakınıyo öleee hatta face de o pozisyonda bi resmi var bi dene derim cnm ve dönüşlerini kolaylaştırır,boyun kaslarınada faydalı.... ben 1 aylıkten beri mutlaka hergün yatırıyom dönmeye başladı oğlum maaşallah

nasılsın tülaycım nasıl geçti günün yoruldumu bu son olur inş. misafirlerin azcık rahat versinler sana anam yazık valla

ahada geldim... kız tüliş gittimi misafirCİK lerkaydirigubbakcemile3

saolun kardeşlerimmmm sormayın hem öğle yemeği sonra çay la ikram...pöff dedim helali hoş olsun yaniiii
Allah tan oğlum uslu durdu..ben ablamıda çağırdım her ihtimale karşı ama ona sadece gelen misafirlerle sohbet etmek kaldı çünki ben herşeyi hallettim şükür.

bugün neler oldu topikte bakem ben okuyamadım geçmişi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…