anam kıç göbeğe gerek yok herife iki sexi bakam diom melül melül ne bakıon dio dedim yaaa... :sinifsinif:
hahahaha okucam yorumlarınızı daha durun bakim kimlerin performansında düzelme var. ya kızlar bakın striptiz deyip geçmeyin ben iki sene önce ingiltlereye dil okuluna gitmiştim 1,5 aylığına oradan getirdim ben bi striptiz çubuğu böyle tavana göre ayarlanıp kitleniyo tamam mı çubuk 15 kilo demir gümrükte durdurdular ne bu böyle diye anlattık geçtik sorun yok ama kaynana geldi bi gün eve kurmuşuz öyle kalmış kurduğumuz yerde demez mi gelin bu ne anne dedim tavanın çökme ihtimale vardı bayram sanayide yaptırdı tavanı tutsun diye. bi ay güldük eşimle bu muhabbete kadında inandı gitti tabi :)
Ah canım ya geldi mi üstüste gelir nazar vardır belki oku arkadaşım birazcık bende dua ederim birazdan size tez zamanda geçsin gitsin inşallah. Benim kızda kustu az önce normalde hiç kusmaz ama üşüttüm galiba bende yaaadoktora gitmişken bi cadde yapalım dedik gerçi çok sıkı giyiyodu arabasının üstündede naylon koruması vardı ama bilemedim ya
canım geçmiş olsun hem eşine hem bebişine bazen öle insanın bi geldiğimi herşey üst üste geliyo hayırlısı ile atlatcaksınız bu gunleri hastalıklarıbugün resmen kara bulutlar üstümüzdeydi yaa
--------------------------------------------------------------------------------
acaip derecede canım sıkkın çok moralim bozuk resmen kara bulut üstümüzde geziyo bugün ya sabah eşimi 38.5 ateşle doktora götürdük cigerinde sıvı toplanmasından şüpheleniyolar filme gircek yarın agırda grip
öglen kızım hastalandı akşam acile götürdüm az önce geldim başlangıcıymış şükür soguk algınlıgının bi sürü ilaç yazdı yavrum hep kustu yedigini içini boşalttı ateşi yüksekti düşürdük
az önce eşim aradı gececi izin vermedi şerefsizler bugün ona agır hasta oldugu halde işe gitti 38.5 ateşle dolabının kapagı alnını ortasına düşmüş alnı yarılmış kanamayı zor durdurmuş noluyo ya üstümüzdeki bu karanlı ne bi bana bişi olmadı ve bugün aşırı derecede gözüm attı agladım hep bişi olcagını hissettim senağlamasenağlamasenağlama
hahahaha okucam yorumlarınızı daha durun bakim kimlerin performansında düzelme var. ya kızlar bakın striptiz deyip geçmeyin ben iki sene önce ingiltlereye dil okuluna gitmiştim 1,5 aylığına oradan getirdim ben bi striptiz çubuğu böyle tavana göre ayarlanıp kitleniyo tamam mı çubuk 15 kilo demir gümrükte durdurdular ne bu böyle diye anlattık geçtik sorun yok ama kaynana geldi bi gün eve kurmuşuz öyle kalmış kurduğumuz yerde demez mi gelin bu ne anne dedim tavanın çökme ihtimale vardı bayram sanayide yaptırdı tavanı tutsun diye. bi ay güldük eşimle bu muhabbete kadında inandı gitti tabi :)
kız tubaa alem karısın yawww.işin gücün yok çıbıkmı aldın :)
hoşgeldin cnm yaw millet çalışıyo bizim gibimi gülay duymasın o da alır belki:)))
:icecream:
:roflol::roflol::roflol::roflol:evet yaaaa
beeeennnn geldiiimmmmm
musyas geçmiş olsun cnm Allah acil şifa versin inş.
tubacım yaniiii ağzım açık kaldı okurken striptiz çubuğu ha ha haaa
saol cnm bnm allah razı olsunopuyorumnanaktan
gülaycım , öncelikle hayırlı bi yer çıksın inş. eşine.... böle sebebsiz ağlama benim oğlumda da vardı ben anlıyorumki sırtüstü yatmaktan ve kucaktan sıkıldısağol canım benim....
baharcım sizinkinin ağlamaları ne durumda.ben çare bulamadım ya. oyun halısında 20 dakika oynuyo, sonra yeni bişey istiyo. yarım saat konuşuyorum, sonra tekrar oyun halısı falan... 7 de bir başlıyo 10,30 a kadar böyle geçiyo, aralarda deli gibi ağlıyo, asla kucak istemiyo... bi ordan bi oraya koşuyorum sussun diye... çok kötü ağlıyo ya, yırtınıyo resmen.... sonra birden susuyo ilgisini çeken bişey olunca. offfffffff anlamadım gitttiii...
gece eşimin askere gideceği yerbelli olacak.... çok heyecanlıyızzz
nasılsın tülaycım nasıl geçti günün yoruldumu bu son olur inş. misafirlerin azcık rahat versinler sana anam yazık valla
ahada geldim... kız tüliş gittimi misafirCİK lerkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?