2009 Eylül Anneleri

ewt cnm bayadır karşılaşamıoruz bende iyiyim benim cadıda iyi şükür. kaydirigubbakcemile3 ah şu direk stripizci hatunumuz herkezin aklını çeldi geçen gün o gece bi baktık kk bomboş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabi direksiz ne kadar olursa denendi büyük ihtimLLE anladın sen onu :) sen neler yapıosun ?

evet neredeyse aynılar :)) mamaya gerek olmamasına çok sevindim ne güzel. çok şükür ben de hala anne sütüne devam ediyorum.
rica ederim canım benim opuyorumnanaktan
izmirin havasını da göndericem sana :))

rica ederim tatlım. paylaşmak güzel şey. burada hepimiz birbirimizden birseyler ogreniyoruz. her dr.a da sorulmuyor veya aklımıza gelmiyor. dr.a giderken yazdım da gittim ben iyi oluyor :)

tubacim bende doktora gitmeden aklimdaki sorulari yaziyorum yoksa arada kaynayipo gidiyor unutuyorum sormayi
saolsun o da tek tek cevaplar cok memnunum doktorumuzdan

alis agirlastikca tek basima yikamak gittikce zorlasiyor ama bu aksam kocis yok yine is basa dustu yikicam cocugu

evet kızlar dr umda bu aylarda genelde kılo alımın bebeklerde az oldugunu soyledı. bır çok bebek o meme ıle savası veriyormuş. hatta kafasını döner emmeyedebılır dedı telasa gerekl yokmus
canım sizin öle derdiniz benimkide beni yalancı meme niyetine kullanıyo sürekli ağlıyodu dr a gittik dedim böle böle çok huysyz hep ağlıyo bi kontrol ettiki çok yemiş ve ayına göre biraz fazlakilo olmış geçen ay 5 kilo 100 gr mdı şimdi 6 kilo 400 kusur gr olmuş az emsin sık sık emzişr dedi drumuz şaştımkaldım o kadar çok emiyo sonra rahatsız oluyo sindiremiyo kızm ağlarmısın gülermisin kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bizde napalım kzımla bütün gün uğraş dur evi idare yemek yap derken zaman su gibi geçiyo kendime vakit ayıramyorum bile zemuszemus uzun zaman oldu şekerim bırakta geceleri boş olsun artık buralar gerçi eskisi gibi olmaz ama yinede arada özlem gidermek lazım bende kocayı ayartıcam diye neler yapıorum ama:kedi::kedi:

ben liste yi hamileyken yapardım şimdi eşime ezberletiyorum soralım filan diye o benden daha untkan oldu kaydirigubbakcemile3 zaten kzım doğduğundan beri müthiş unutkan oldum sebebbini bilmiyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı o yüzden böle bilgileri okuyunca iyiki varsın kk diyorum kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

canım kac günde bir yıkıyorsun alişi ben söylemeye utanıyorum ama bazen uzun bir süre yıkayamıyorum.korkuyorum hasta olur die

ebrucum benımkıde 2 saatte 1 kez 5-7 dkk arası emiyor. ama yenı huyumuz emıyor sonra bı yudum cekıyor kafayı gerıye cekıyor süreklı böyle tabı gaz oluyor emerken sınırlenıyor gazını cıkartıyorum bu sefer bı daha emmıyor:) haftaya tekrar ıstedı dr kılo alımına bakacak.. gercı almaması benımlede alakalı bu ay kendıme bakamadım son 1 haftadır duzgun yıyorum. ondan once aclık sınırımda gezdım:)

Nihalcim geçmiş olsun cnm. Dikkat kendine balım gaz sancısı hakkaten fecidir. Doğumdan 20 gün sonra çekmiştim. Tabiri caizse halıları tırmaladım, acilde gözümü açmıştım...

Meryem, tuba, salihas maşallah bebeklerinize.

Zeynep gelmiş gitmiş. Maşallah canım senin kızınada.

herkese slmmmm emsal ve tülaycım feslegen arkadasımız yani reyhan sizlerden mail bekliyooo adres içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…