hoşbulduk canım bende sizleri hep merak ediyorum ama internet olmadığından giremiyorumzeynep hoşgeldinn canım yaa gecenlerde aklımdan geçtinn merak ettim senii geçmiş olsun canım maaşallah kızına yaa .. resmi varmıı...
zeynepçim hoşgeldin
tatlım bizimde rota aşısı olduğunda huysuzluk yapmıştı oğlum 1-2 gün hoşgörceniz hanfendiyi ne yapsın annesi
1 numaralı olanlar devam sütü...bundan başka ne veriliyoki mama olarak yaaa...devamsütü=mama diye biliyom ben
canım eklerim tabi adresimide atarım sen de at bakim
devam sütüyle mamanın farkını cözemedim mama daha tok tutarmıs sadece sen biliyosan bi anlat ya
Direk olayından dolayı galiba sorum yanıtlanmadı ee heyecanlandınız demiiiii sizi gidi gidi :)
ben tekrarlayım sorumu
Bebişleriniz neyle vakit geçiriyor. İşimi yapamıyorum da kızlar.Önerilerinize göre bişeyler alıcam.
Direk olayından dolayı galiba sorum yanıtlanmadı ee heyecanlandınız demiiiii sizi gidi gidi :)
ben tekrarlayım sorumu
Bebişleriniz neyle vakit geçiriyor. İşimi yapamıyorum da kızlar.Önerilerinize göre bişeyler alıcam.
Öğretmen olan arkadaşlar benim raporla ilgili bir sorumn var cevaplarsanız sevinirim benim için çok önemli anlıyorsunuzdur eminimki.
Doğum sonrası iznim bitmek üzere. Siz izin sürenizi nasıl uzattınız, rapor, izin, heyet bana bir yol gösterin en azından 1. dönemi kapatmam gerekir. Birde işe bir gün gidip mi rapor almam gerekir iznin bittiği gün alsam olmaz mı lütfen acil cevap
selam kızlar bızde bu ay az kılo alanlardanız. bugun rotavirüsü asımız oldu. 28 gunde 520 gr almıs oglum. ama tamın edıyordum zaten. gecen hafta hemen hemen hiç kılo almdı çocuk. birde sizdede varmı bılmıyorum ama 2 dk dan sonra memeyle kavga etmeye baslıyoruz:)
kızlarrr biraz açtım arayı farkındayım ama 2gündür çok sancım vardı... dikişlerim patlıcak sandım buz gbi terler akıttım hüngür hüngür ağladım... :gitme: gaz sancısı ve adet dönemi aynı ana denk gelmiş meğersemki... bugün hastalandımda yeniden doğmuş gbi oldum... bide sakın yaptıım hatayı yapıpta sadece çorapla yere basmayın... dikişli vücutta gaz sancısı çok fena oluomuş ilk defa yaşadım...
neyse bugün haftasonu burda hava kapalı soğuk yağışlı ama en sevdiğim havadır... çayımı yapıp açıp uzanara ürk filmi seyretmek en büyük zevkimdir böle havalarda ama şimdi nerdeeeeeee...... keyfler nasıl... ne var ne yok şu direk resmi nerde TUBA ??? hastalıım geçsin tahtada olsa alıcam :):):)
PUSHING canım çok tatlı kızımız maşşallah benimkide öle erkek tipli ondan saçına oka moka iliştiriom yazemuszemus
canım ben ana kucağı ve salıncakla oyalıorum yoncanın çocuksu salıncaını aldık çok sevio onu bıraksan akşama kadar durur... zaten sabahları çok keyifli oluo kendi kendine konuşuo bakınıo elleriyle oynuo vs vs...
bunları sölediğin ii oldu canım geçen bizde dr gittik dr a sormayı unutmuşum kızım sürekli oturmak istiyo kafasını kaldırıyo yattığı yerden sıkılıyo sevmiyo yatmayı artık yavaş yavaş oturtabilirim opuyorumnanaktankızlar dün dr.a sordugum bazı şeyleri paylaşayım sizinle.
tv 1 yaşına kadar 3-5 dk.dan fazla izlemesin dedi. otizme yol açabilirmiş. (öğrenme güçlüğü, beynin gelişme zorluğu..)
oturtmayın dedi. hafif yatar pozisyonda veya kısa süreli kucakta oturabilirmiş.
salyalar, elini agzına sokması normalmiş. ama baş parmağı emmesine izin verme dedi. sonra bıraktırmak çok zor oluyormuş.
kakanın kokulu olması normalmiş. onumuzdeki ay demire başlıycaz, sen o zaman gör kakayı dedi :))
çıngırak, yumuşak oyuncak, ses çıkaran şeyler, diş kaşıyıcılar bu ay için uygun oyuncaklarmış..
canım bizde dün güttik dra benim kızda 6100gr oluş.61cm boy gelişimler aynı sayılır.benim kız 25 günde 700gr almış.normal dedi dr anne sütüm yetiyormuş.mamaya gerek kalmamış.kaydirigubbakcemile2selam kızlar
eşim seyahatteydi 4 gün. ben de dogru duzgun bilgisayarın başına geçemedim. geçmişe de bakamadım çok merak ediyorum. bana şöyle bir ne var ne yok özetleyen olursa süper olur :))
dün dr.a goturduk kızımı. 880 gr almış bu ay. 6150 gr olmuş. boyumuz da 61,5 cm olmuş. daha onceki aylara gore daha dusuk fakat iyiymiş kilo alımı. onumuzdeki ay daha da dusecekmiş. saglıklı kızımız çok sukur. rota aşımızıda olduk.
2 saat sonrada dışarı çıkıp yılbaşı çekilişi için hediye alacagım. Salihas'a kargo yapacagım pazartesi :)) iste boyle...
kızlar dün dr.a sordugum bazı şeyleri paylaşayım sizinle.
tv 1 yaşına kadar 3-5 dk.dan fazla izlemesin dedi. otizme yol açabilirmiş. (öğrenme güçlüğü, beynin gelişme zorluğu..)
oturtmayın dedi. hafif yatar pozisyonda veya kısa süreli kucakta oturabilirmiş.
salyalar, elini agzına sokması normalmiş. ama baş parmağı emmesine izin verme dedi. sonra bıraktırmak çok zor oluyormuş.
kakanın kokulu olması normalmiş. onumuzdeki ay demire başlıycaz, sen o zaman gör kakayı dedi :))
çıngırak, yumuşak oyuncak, ses çıkaran şeyler, diş kaşıyıcılar bu ay için uygun oyuncaklarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?