2009 Eylül Anneleri

zeynep hoşgeldinn canım yaa gecenlerde aklımdan geçtinn merak ettim senii geçmiş olsun canım maaşallah kızına yaa .. resmi varmıı...
hoşbulduk canım bende sizleri hep merak ediyorum ama internet olmadığından giremiyorum (( bizimki wireless sinyal az geliyo bazen hiç gelmiyo o yüzden çoğu zaman giremiyorum nete sizi çok özledim aklıma bi soru gelse hemen keşke netim olsada size danışşam kesin kızlar bilir diyorum :hulya:kaydirigubbakcemile3
zeynepçim hoşgeldin
tatlım bizimde rota aşısı olduğunda huysuzluk yapmıştı oğlum 1-2 gün hoşgörceniz hanfendiyi ne yapsın annesi

derdimiz rota aşışı değilmiş canım evimizi özlemişiz annemlerdeydik bi kaç güğn eşim yoktu eve geldik rahatladı küçük hanım odasını yatağını özlemiş görünce bi sevindi çığlıklar filan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalım bebişler nasıl bu arada kusura bakmayın cevap biraz geç oldu ama dediğim gibi internet sağolsun :bbo:

canım eklerim tabi adresimide atarım sen de at bakim

devam sütüyle mamanın farkını cözemedim mama daha tok tutarmıs sadece sen biliyosan bi anlat ya

Devam sütününde bir numarası var mamanında bir numarası var..

Mama daha fazla kilo aldırıyo içinde daha çok yağ var daha zayıf veya premature doğanlara veriliyor. Ama doktorlar mamanın şişkinliğini beğenmiyolar obeziteye yol açabiliyor ileride. Devam sütü daha anne formatında daha hafif birşey. Genelde anne
sütü yetmeyen ama iyi kilo alanlara devam sütü, anne sütü olan ama kilo alamayanlara
mama takviyesi verirler.

Direk olayından dolayı galiba sorum yanıtlanmadı ee heyecanlandınız demiiiii sizi gidi gidi :)
ben tekrarlayım sorumu

Bebişleriniz neyle vakit geçiriyor. ışimi yapamıyorum da kızlar.Önerilerinize göre bişeyler alıcam.

canım ben fisher price sin salıncağıyla oyalıyorum.sesli dönenceli teferruatlı bir sey.komsum verdi sağolsun.ama baya pahalı birsey sanırım.

kızlar dün kızımın kilosuyla ilgili sorumu cevaplamışsınız cok tesekürler.net gittiği için yeni okuyabildim.

Öğretmen olan arkadaşlar benim raporla ilgili bir sorumn var cevaplarsanız sevinirim benim için çok önemli anlıyorsunuzdur eminimki.

Doğum sonrası iznim bitmek üzere. Siz izin sürenizi nasıl uzattınız, rapor, izin, heyet bana bir yol gösterin en azından 1. dönemi kapatmam gerekir. Birde işe bir gün gidip mi rapor almam gerekir iznin bittiği gün alsam olmaz mı lütfen acil cevap

kızlarrr biraz açtım arayı farkındayım ama 2gündür çok sancım vardı... dikişlerim patlıcak sandım buz gbi terler akıttım hüngür hüngür ağladım... :gitme: gaz sancısı ve adet dönemi aynı ana denk gelmiş meğersemki... bugün hastalandımda yeniden doğmuş gbi oldum... bide sakın yaptıım hatayı yapıpta sadece çorapla yere basmayın... dikişli vücutta gaz sancısı çok fena oluomuş ilk defa yaşadım...

neyse bugün haftasonu burda hava kapalı soğuk yağışlı ama en sevdiğim havadır... çayımı yapıp açıp uzanara ürk filmi seyretmek en büyük zevkimdir böle havalarda ama şimdi nerdeeeeeee...... keyfler nasıl... ne var ne yok şu direk resmi nerde TUBA ??? hastalıım geçsin tahtada olsa alıcam :):):)
PUSHING canım çok tatlı kızımız maşşallah benimkide öle erkek tipli ondan saçına oka moka iliştiriom yazemuszemus

canım ben ana kucağı ve salıncakla oyalıorum yoncanın çocuksu salıncaını aldık çok sevio onu bıraksan akşama kadar durur... zaten sabahları çok keyifli oluo kendi kendine konuşuo bakınıo elleriyle oynuo vs vs...

canım benim gecen cuma bitti iznim yeni okula tayinim cıkmıştı o gün göreve baslama yazımı verdim p.teside 5 günlük rapor aldım.5er 5er kullanıcam raporu çünkü diğer türlü az bir rapor hakkım kalmıştı yetmiyecek yıl sonuna .ama rapordan sonra bir gün calışmak gerekiyormuş.ne yapıcam bilmiyorum.ama sanırım doğum izninden hemen sonra rapor alabilirsin sorun olmaz

selam kızlar bızde bu ay az kılo alanlardanız. bugun rotavirüsü asımız oldu. 28 gunde 520 gr almıs oglum. ama tamın edıyordum zaten. gecen hafta hemen hemen hiç kılo almdı çocuk. birde sizdede varmı bılmıyorum ama 2 dk dan sonra memeyle kavga etmeye baslıyoruz:)

selam kızlar

eşim seyahatteydi 4 gün. ben de dogru duzgun bilgisayarın başına geçemedim. geçmişe de bakamadım çok merak ediyorum. bana şöyle bir ne var ne yok özetleyen olursa süper olur :))

dün dr.a goturduk kızımı. 880 gr almış bu ay. 6150 gr olmuş. boyumuz da 61,5 cm olmuş. daha onceki aylara gore daha dusuk fakat iyiymiş kilo alımı. onumuzdeki ay daha da dusecekmiş. saglıklı kızımız çok sukur. rota aşımızıda olduk.

2 saat sonrada dışarı çıkıp yılbaşı çekilişi için hediye alacagım. Salihas'a kargo yapacagım pazartesi :)) iste boyle...

msmscim aynı sorun bende de var şöyle iştahlı emmiyor beni biraz emiyor sonra kavge ediyor memeyle homurdanıyor... çok acıkmadan veriyorum galiba diye düşünüyorm bundan sonra iice acıkmadan vermeyecm bakalm...

[
canım bizde de var aynısı. çıkarıp geri alıyor durmadan ve isteksiz emiyor. bazen zorluyorum. dr.a sordum zorlama dedi..emme blogları diyorlarmış buna. emme isteksizligi veya bu şekilde hareketler olabilirmiş.

kızlar dün dr.a sordugum bazı şeyleri paylaşayım sizinle.

tv 1 yaşına kadar 3-5 dk.dan fazla izlemesin dedi. otizme yol açabilirmiş. (öğrenme güçlüğü, beynin gelişme zorluğu..)

oturtmayın dedi. hafif yatar pozisyonda veya kısa süreli kucakta oturabilirmiş.

salyalar, elini agzına sokması normalmiş. ama baş parmağı emmesine izin verme dedi. sonra bıraktırmak çok zor oluyormuş.

kakanın kokulu olması normalmiş. onumuzdeki ay demire başlıycaz, sen o zaman gör kakayı dedi :))

çıngırak, yumuşak oyuncak, ses çıkaran şeyler, diş kaşıyıcılar bu ay için uygun oyuncaklarmış..

sağol canım benimki toka filan istemiyo hele şapka hiç taktırmıyo sinirleniyo biraz asabi bizim kız :ecrin_bebek: bende bu havaları seviyorum çayını demle evinde sıcak sıcak oh ne güzel kaydirigubbakcemile2 kızın nasıl sen nasılsın seninle uzun zamandır karşılaşamıyoz zemuszemus ya bu arada beni cahil görün de bu direk ne allah rızası için biri anlatsın geçmişide okudum anlamadım :kedi:

bunları sölediğin ii oldu canım geçen bizde dr gittik dr a sormayı unutmuşum kızım sürekli oturmak istiyo kafasını kaldırıyo yattığı yerden sıkılıyo sevmiyo yatmayı artık yavaş yavaş oturtabilirim opuyorumnanaktan
tv konusunda kızm zaten 5 dkdan fazla bakmıyo sıkılıyo onun yerine onunla konuşmamı istiyo bizde oturup hayat hikayemizi anlatıyoz oda dinliyo gülerek kaydirigubbakcemile3

canım bizde dün güttik dra benim kızda 6100gr oluş.61cm boy gelişimler aynı sayılır.benim kız 25 günde 700gr almış.normal dedi dr anne sütüm yetiyormuş.mamaya gerek kalmamış.kaydirigubbakcemile2
kargoyu heyecanla bekliyorum.izmir havasınıdas unutma emiopuyorumnanaktan

verdiğin bilgiler cok güzel canım tesekürler.bizim dr hiç bir bilgi vermiyorki sorsamda.malum dr seceneğimiz cok az burada.mafoldumben

selam kizlar keyifler nasil
bende alisle ugrasiyorum
bi dakka rahat vermiyo hep yaninda olayim hep onunla ilgileneyim istiyor yoksa basliyor aglamaya
valla hic bir isimi yapamiyorum tuvalete zor girip cikiyorum allahtan erken uyuyorda oyle biraz rahat vakit gecirebiliyorum yoksa nerdeeee
benikisi sadece benle oyalaniyor baska biseyle deil valla
salihas o dedigin salincagi biliyorum bizde almayi dusunduk ama sonra sallanmaya alisir daha kotu olur diye vazgectik ama bizdeki titresimli ana kucagi hic oyalamiyor bu aralar

meryemcim benimkide memeyle basliyor konusmaya emmek yerine eski o istahli emmeleri hic yok eskiden memenin kokusunu alinca her tarafi gagalardi yakalayabilmek icin valla
simdi saat tutuyorum toplam 12-13 dakika anca emiyor 3 saatte 1 beni

bu ay doktor cagirmadi da ne kadar kilo aldik bilemiyorum

bende esracigimin hediyesini alomaya yarin cikicam
hava cok kotu burda bi turlu cesaret edemedim bugun
yarin daha da sogicakmis istanbul ama mecbur cikcaz artik benim alisi birakacak kimsemde olmayinca mecbur her yere onunla gidiyorum

evet kızlar dr umda bu aylarda genelde kılo alımın bebeklerde az oldugunu soyledı. bır çok bebek o meme ıle savası veriyormuş. hatta kafasını döner emmeyedebılır dedı telasa gerekl yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…