Hele bide benim ki 45 yaşında gencecik görseniz genetik piyango 30 yaşında gösteriyor.Oda yarışıyor.
meryemcim hassasım tatlım valla, zor oluyo, kim ne derse batıyo... ben de kırıyorum insanları. şimdi de görümcem aradı, zor geçecek senin için bu 5,5 ay diyo... valla cevap bile vermedim. normalde çok iyidir kendisi ama ne oldu oldu kızım doğduktan sonra bi haller oldu... benim kızla 7 aylık oğlunu yarıştırıyo resmen.... off ya bir de bununla uğraşacam yani...
meryemcim senin de inşallah kısa zamanda uykusu düzene girer. benim kız bile dün gece 12 yi geçiyordu uyuduğunda. annem yatırıyor 5 dakika sonra kalkıyo ağlayarak. annem o kadar sabırlıdır o bile pes etti, uyumazsa uyumasın dedi...
emsalcim güzel kızların güzel fotolarını bekliyoruz buraya... maşallah hepsine... öpseydiniz bizim için de... oy ya keşke rüzgar da olsaydı aralarında. kzuularım benim.
Evet Asos haklısın hep okuyan ama yazmayanlardanım. Niye dersen bir kere sizler artık fazlasıyla kaynaştınız, ben arada konuşmaların arasına giripde konuları bölmek istemiyorum. Aslına bakarsan en eski katılımcılardanım ama bir türlü buraya işlerimden dolayı yoğunlaşıp yazamadım ama olsun beni bilen birkaç arkadaş "hayalet" rumuzuyla bilir. alkisalkisalkissezencim hep okuyorsunn neden yazmıyorsunn.. bak yakında koelideki kk lar buluşucaz... bilmemm artık...
çingebem, gülcanım, akidem
kızlar cok tesekkurler ılgınıze.mılupada arkadasım calısıyo demıstım ya yazmıstım hatta o da aynı seylerı soylemıstı.ama glnz ve tuba sut ve mama farklı falan dıyemı yazmıslardı sanırım o yuzden karısmıstı kafam.acaba mılupa dısındakı markalarda durum farklımı dıye dusunmustum.tesekkurler kızlar.....
gulcanım sızıın orası kara boyanmıs.bızde bısey yok.trakyada sadece ıkımızzmıyız ya...olsun sen gel bana bı gun..ne zaman uygun olursan beklerım....hem doruk u yagız a surtelım bıraz belkı ıstah gecer azcık bacım ya :)
Herkese merhaba,
Artık size pek katılamıyorum yaa çok üzülüyorum yaaa(( İnşallah beni unutmazsınız şöyle işleri biraz yoluna koysam şirkette yine daha sık girerim ama yeni yeni öğrendiğim için birşeyleri çok işim oluyor. Emsal ve Gamze yazmış zaten biz sonunda buluştuk harika bir gündü burdan ikisine de çok teşekkür ederim keşke birgün hepimiz bir araya gelebilsek ama bu hayalden öte birşey değil maalesef... Neyse geçmişi ara ara okuduğum için aklımda pek birşey de kalmamış...Gülaycım allah kavuştursun eşine, gönderdiğin gibi tez zamanda gelsin inşş canımcım..
Yarın yina işbaşı haftasonları çok hızlı geçiyor cmt gezdim tozdum, pazar temizlik derken bitti... Neyse allaha emanet olun hepiniz.a.s.
Yok ben anladım koskoca kkyı okudum bir tane kaynana sever görmedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ne söylese batıyor napim alala ya.
anam senin işin daha da zormuş.. allah sabır versin genkafamçokkarıştıç kaynana mı olurmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?