kızlar selam.oğlum cozuttu gene 2 gündür anam ağladı.ağlama nöbetleri oluyo memeyi zorla alıyo ama alana kadar nasıl ağlıyo ankatamam.kucakta uyuyo yerine koyuyom gözleri açıyo ağlıyo kucağıma alıyom saniyede uyuyor. 1 saattir kolumda sol kolum iptal artık yaaaaa...
çekiliş için son günler kızlar.topikteki 12.sayfaya bakın adınız koyulmamışsa eşinizle görüşmüşseniz uyarın beni...
Allah kolaylık versin cnım kıskanıyor demeki seni benim kayınvalideminde hiç kzı yoktu çok istiyordu kız olsun o yüzden Bazı kimseler mahsustan ayy kızın olur inşallah kızlar iyidir aa erkek mi gibi laflar ediyordu ama iyiki erkek olmuş hiç farketmiyor.Ha kız ha erkek.:hulya::hulya::hulya: .meryemcim hassasım tatlım valla, zor oluyo, kim ne derse batıyo... ben de kırıyorum insanları. şimdi de görümcem aradı, zor geçecek senin için bu 5,5 ay diyo... valla cevap bile vermedim. normalde çok iyidir kendisi ama ne oldu oldu kızım doğduktan sonra bi haller oldu... benim kızla 7 aylık oğlunu yarıştırıyo resmen.... off ya bir de bununla uğraşacam yani...
meryemcim senin de inşallah kısa zamanda uykusu düzene girer. benim kız bile dün gece 12 yi geçiyordu uyuduğunda. annem yatırıyor 5 dakika sonra kalkıyo ağlayarak. annem o kadar sabırlıdır o bile pes etti, uyumazsa uyumasın dedi...
emsalcim güzel kızların güzel fotolarını bekliyoruz buraya... maşallah hepsine... öpseydiniz bizim için de... oy ya keşke rüzgar da olsaydı aralarında. kzuularım benim.
selan kızlar
hayırlı teskereler cnm sayılı gün çabuk gecer boşuna dememişler görümce görmiyim ölünce
Allah kolaylık versin cnım kıskanıyor demeki seni benim kayınvalideminde hiç kzı yoktu çok istiyordu kız olsun o yüzden Bazı kimseler mahsustan ayy kızın olur inşallah kızlar iyidir aa erkek mi gibi laflar ediyordu ama iyiki erkek olmuş hiç farketmiyor.Ha kız ha erkek.:hulya::hulya::hulya: .
gülay bazı insanlar malesef takıntılı oluyor. kendı çocugunda istediği bişey senin evladında olursa bunalıma giriyor salaklar. sen boşver. önünüz açılacak sürekli aklınızda aman ne olacak nereye gidecek nasıl olacaklar bitti en azından. mayıstan sonra zaten hep birlikteniz. sık sık gidersin. zor ama daha zor olabilirdi. Allah rüzgar kızımızdan babasını çok uzaklastırmadı. 2 saat nedirki istanbulun bir ucundan diğer ucu bile daha uzun..
sanırım bebeklerın muayen günleri bu ayda oluyor:) herkesde bir huysuzluk bir memeyle inatlaşma var. sabırla duzelmesını beklıycez. rüzgar yerini yadırgamış olabılır canım. benım oğlumda bayramda bandırmaya gittigimizde uyumadı rahat edemedı. kendı pusetınde gunduzlerı uyudu sadece
Canım bebek mamasını doktorlar prematüreler veriyorlarmış kilo alsın diye.Galiba nişasta oranı yüksek oluyormuş.kızlar günaydın....
emsal dilek gülcan ne guzel bulusmussunuz :) bende ozendım bak sımdı.
TRAKYADAKILER....... gelın bende bulusalım.beklıyorum sızı :) gunu saatı belırleyın gerekırse gelıp alayım bulusalım hadı nolur cok ozendım :)
gulcancım yagız obez falan olmaz merak etme.o kof kılolar eskı mamalarda oluyodu.nısasta takvıyesınden dolayı.sımdı yok rahat ol.bak ben 10 ml yesın dıye 40 takla atıyorum.bu yuzden kıymetını bıl rahat ol kız...ver ıstedıkce yesın yagızımız :) bu arada bulusalım dıyorum ben kac kısıyız trakyada ?
kızlar sorum gume gıttı yıne yazıyım:
bebek maması ve bebek sutu farklı seyllermı? ozellıklerı nedır?
bu guzel pazar gunu hepınıze yavrularınızla guzel gelsın gecsın canlarım....
kızlar sorum güme gıtmıs yazıyorum hemen...
meryemcim hassasım tatlım valla, zor oluyo, kim ne derse batıyo... ben de kırıyorum insanları. şimdi de görümcem aradı, zor geçecek senin için bu 5,5 ay diyo... valla cevap bile vermedim. normalde çok iyidir kendisi ama ne oldu oldu kızım doğduktan sonra bi haller oldu... benim kızla 7 aylık oğlunu yarıştırıyo resmen.... off ya bir de bununla uğraşacam yani...
meryemcim senin de inşallah kısa zamanda uykusu düzene girer. benim kız bile dün gece 12 yi geçiyordu uyuduğunda. annem yatırıyor 5 dakika sonra kalkıyo ağlayarak. annem o kadar sabırlıdır o bile pes etti, uyumazsa uyumasın dedi...
emsalcim güzel kızların güzel fotolarını bekliyoruz buraya... maşallah hepsine... öpseydiniz bizim için de... oy ya keşke rüzgar da olsaydı aralarında. kzuularım benim.
kızlar annemlere taşındıum şimdilik... hiç rahat değilim ama insanın evi gibi yok.
emzircem mutfağa gitmek zorunda kalıyorum, şöyle ayaklarımı uzatıp yatamıyorum.... iş başlayana kadar burada kalırım, sonra evimde kalacam..
dün eşimi bıraktık askere, 2 saat sürüyor, yakın yani... görümceme de sinir oldum. bırakmadan önce oturduk yemek yiyoruz lokantada, görümcem durup durup çoz üzülüyorum size (eşimle bana), çok zor olacak sizin için falan dedi durdu, sürekli olumsuz olumsuz konuştu... biz de valla gülüp durduk eşimle niye zor olsun. şurdan şurası gerekirse her hafta sonu gelirim dedim. manyak mıdır nedir ya, sinir oldum... insan destek olur, o da iyice ortamı kasvetlendirmeye çalışıyo....
ben aslında görümcemin derdini çok iyi biliyorum... üçüncü çocuğu da erkek olacakmış. şimdi 4 aylık hamile kendisi... 3 tane oğlu olacak yani... 3. çocuğunun da oğlu olmasını o kadar çok istedim ki... ben hamileyken bana, sen üzülme ama senin karnın kız karnı gibi senin kızın olacak, oğlun lmayacak demişti o kadar insanın içinde birden bire... ben hiç bi laf söyleyememiştim... ama o kadar çok şaşırmıştım ki, sanki kızım olacak diye benimle acıyarak konuşmuştu, manyak.... şimdi üçüncüyü kız istiyordu. ben de inşallah erkek olur demiştim.... erkek olacak o da... tabi benim kız aile de tek kız olacak... şimdi kayınvalidemler falan bayılıyo benim kıza, çok seviyorlar... tabi iyice sinir oldu ama söyleyemiyo....
kızlar benimki de memeyle kavga ediyo, bazen de acayip içiyo. üçüncü aylara büyüme de atak aylarıymış... o yüzden bu huysuzluklara normal bence... bi şekilde büyüyecekler yani...
kızlar günaydın....
emsal dilek gülcan ne guzel bulusmussunuz :) bende ozendım bak sımdı.
TRAKYADAKILER....... gelın bende bulusalım.beklıyorum sızı :) gunu saatı belırleyın gerekırse gelıp alayım bulusalım hadı nolur cok ozendım :)
gulcancım yagız obez falan olmaz merak etme.o kof kılolar eskı mamalarda oluyodu.nısasta takvıyesınden dolayı.sımdı yok rahat ol.bak ben 10 ml yesın dıye 40 takla atıyorum.bu yuzden kıymetını bıl rahat ol kız...ver ıstedıkce yesın yagızımız :) bu arada bulusalım dıyorum ben kac kısıyız trakyada ?
kızlar sorum gume gıttı yıne yazıyım:
bebek maması ve bebek sutu farklı seyllermı? ozellıklerı nedır?
bu guzel pazar gunu hepınıze yavrularınızla guzel gelsın gecsın canlarım....
kızlar sorum güme gıtmıs yazıyorum hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?