2009 Eylül Anneleri

niye beni görmüyonuz yoksa beni sevmiyonuz zormu gelir bütün bunlar niye bana bakmıyonuzzz yarrr :) şarkı yazdım görüğn beni die hakan altundan

valla bilemicem canım.. benimki rahat rahat yatağında yatıyo ben hiç ayağa alıştırmadım ilk zamanlar kucağımda uyuyodu ama şimdi ana kucağını daha çok seviyo.. ana kucağın varsa onda sallmayı dene

tesekkür ederim canım varya aynen katılıyorum sana ...bu arada bebekte hep oğullarına benzer sanki bebeği tek oğlu yapmış gibi:)))yüzü aynı babası gamzeleri aynı amcası boyu amcası sacları kendisi gozler babası yanikaydirigubbakcemile3 ben yokum:)

canım, benim bebek aksamları besiğinde gündüzleri salıncak koltuk bilumum ana kucağı artı son olarakta çingene salıncagı yaptık orada uyuyor yada şoyle uyumaya calısıyor sureklı uyanık gunduzlerı konusmak ıstıyor oturup konusucam onunla...suan bacaklarımda sallıyıp uyuttum zor bela bır yandanda yazıyorum:)

aynen aynen.. benim kaynana şöyle bak kaşları aynı ben, dudağı aynı amcası, yanakları aynı halası, aaaa gülüşü aynı dıdısının dıdısı.. Ama asla hiçbiyeri annesi değil ehehehe.. beyin yok bence bunlarda ya harbi yok yani.. istediğiniz kadar benzetin kardeşim ben bu çocuğu göstermek istemediğim sürece göremezsiniz valla damarıma basmasınlar biliyolar alır çocuğumu giderim esamemi bulamazlar.. beni çıldırtmasınlar yolarım adamı.. Dedim zaten Allahtan boyu size benzememiş bana benzemiş..

aynen cnm ya hep konuşmamı istio yada omzumda gezipiş yapmayı yada ayagımda hep yada müzik açıyom yatırıom koltuga karşısında hanımın oynuyom öylr uyuyo bakarken hehe

çok şekersinkaydirigubbakcemile3ben bir ara gozleri bana benziycek dedim o an bastırıldım:)hayır bıdı bıdı ıkı saat konusuldu...soyle bır para bırıktırsem bebegımıde alıp tatıle kacıcam yazın tabii:)

benim annemler bursada kafam attı mı basıp gidiyorum o yüzden anladılar fazla sataşamıyolar. :)

Çok şanslısın canım Allah onlardan razı olsun evlatları için çırpınıyorlar

aynı soru benim de kafama takılıyor.adet görmek doğurganlığın işareti ise ve biz hala adet görmediysek hamile kalmayız herhalde ya

sakin ama sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ona guvenmeyin kuzenimin esi oyle hamile kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz:lmaz:lmaz:

selam kizlar nasilsinizkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldim ::hulya:şu adet olayı benimde kafamı karıştırıyor...saçma sapan kanamalarım var ama adetmi oluyorum bilmiyom..geçenlerde midem bulandı ara ara..test yaptım negatif..ama korkmuyorumda degil hani... kaza kurşunlarına maruz kaldım :kedi::kedi: valla allah korusun hamile olma ihtimalimiz yüksek bence kızlar aman dikkat edin...
bu arada kaynanalardan bahsedilmiş.kaynana degilmi hepsinin köküne kibrit suyuklava:

ay ben de yarın hediye almaya çıkacam özgecim. daha doğrusu aldım ama bir kaç şey daha almak istiyorum... bu arada çok şanslısın canım annen ve baban konusunda, valla Allah onlardan razı olsun. evlerini, alıştırdıkları yerleri bırakıp yanına bebişine bakmaya gelmişler.

evet yaaaa keske benim annemlerde baksa
bazen bi 5 dakka mola verip nefes almak istiyorum ama nerdeee sadece ben varim cunku oglusa bakacak
neyse arada kayinvalidelerle takiliyoruz o zaman onlar ilgilendigi icin bende biraz rahat ediyorum
arkadasimda dogum yapti yeni ama daha dogurmadan yatili bakiciyi aldi eve ohhh gel keyflm gel
yardimcisi olan arkadaslara cok ozeniyorum

mehtapcım heyecanla bekliyozz...canım aaahh bende çarşamba emelin hediyesini alıcam kısmetse... kızlar facede emsallerin resimleri varmış ama ben göremedim....nerde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…