sela mkızlar mİnİkİm ayagımda bırakınca uyanıyo kızlar ya 3aylık olduk hala aynı yerİnede yatmıyo bana yardımcı olabİlcek varmı sadece kucagımda koynumda ayagımda uzunca uyuyo yoksa 10dkbİ kalkıyo benİ arıyo
ah canım ya kıyamam ben sana. kolay değil valla yaşadıkların. ama anne sütüyle çocuğun bu kiloya gelmiş bak hiçbişeye üzülmü sen çocuğunu çok güzel besliyorsun demekki sütünde yetiyo onlar konuşsun dursun boşver. bu işler öyledir zaten oğullarına analık yapmaya gelirler sen doğurursun oğullarının kıçında gezerler ne istiyon oğlum diye sallandıracan taksimde ikisin bak bidaa yapıyolar mı :)
sela mkızlar mİnİkİm ayagımda bırakınca uyanıyo kızlar ya 3aylık olduk hala aynı yerİnede yatmıyo bana yardımcı olabİlcek varmı sadece kucagımda koynumda ayagımda uzunca uyuyo yoksa 10dkbİ kalkıyo benİ arıyo
tesekkür ederim canım varya aynen katılıyorum sana ...bu arada bebekte hep oğullarına benzer sanki bebeği tek oğlu yapmış gibi:)))yüzü aynı babası gamzeleri aynı amcası boyu amcası sacları kendisi gozler babası yanikaydirigubbakcemile3 ben yokum:)
aynen aynen.. benim kaynana şöyle bak kaşları aynı ben, dudağı aynı amcası, yanakları aynı halası, aaaa gülüşü aynı dıdısının dıdısı.. Ama asla hiçbiyeri annesi değil ehehehe.. beyin yok bence bunlarda ya harbi yok yani.. istediğiniz kadar benzetin kardeşim ben bu çocuğu göstermek istemediğim sürece göremezsiniz valla damarıma basmasınlar biliyolar alır çocuğumu giderim esamemi bulamazlar.. beni çıldırtmasınlar yolarım adamı.. Dedim zaten Allahtan boyu size benzememiş bana benzemiş..
çok şekersinkaydirigubbakcemile3ben bir ara gozleri bana benziycek dedim o an bastırıldım:)hayır bıdı bıdı ıkı saat konusuldu...soyle bır para bırıktırsem bebegımıde alıp tatıle kacıcam yazın tabii:)
canım biraz kendini acındır falan bu sene kalsınlar seninle ya gözün arkada kalmazdı ağla falan acındır kendini dayanamaz kalırlar belkiopuyorumnanaktan
Hadi ya keşke 1 yaşına kadar kalsada baksa. Ama napıcaksın şartlar onu elveriyorsa bakıcı bulucaksın artık. Hakkaten insanın bir yabancıya güvenmesi çok zor helede konu bebeğinse. İyice araştır canım. Benim annemler buraya yerleştiler cnm İzmirdeki evi kapatmadılar ama. Burdan ev tuttular. en az 2-3 yaşına kadar bakacaklar kızıma. sonrada kreşş.
.
Ayyy Allah sabır versin bacım. En iyiside olsa adı kaynana işte napıcaksın. İNsan rahat edemiyor dimi. Annen olsa bir başka. Ama rahatsız olduğun konular varsa azıcık belli et tatlım yoksa 3 ay geçmez valla
aynı soru benim de kafama takılıyor.adet görmek doğurganlığın işareti ise ve biz hala adet görmediysek hamile kalmayız herhalde ya
sakin ama sakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ona guvenmeyin kuzenimin esi oyle hamile kaldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz: lmaz: lmaz:
selam kizlar nasilsinizkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?