2009 Eylül Anneleri

slm kızlar

bizde bugun Alperen'in hediyesini kargoya verdik perşembe yada cumada Su Beliz'in hediyesini vericez

Eskilere anlatsan gülerlerdi bize şu an elektrik süpürgesi açık ve ben anca dinlenebiliyorum...

Canım gönderdim şengül hasan diye gelir he bide yanlışlıkla ablamdan gönderdim ayşe diye onu ekleme.Saol canım.

kızlar bugün bebeğim her süt emişinden sonra büyüğünü yaptı oda nereden bakarsak 11 kez falan normal kıvamda ama korkmaya basladım bu durum hakkında bilgisi olan varmı

kızlar bugün bebeğim her süt emişinden sonra büyüğünü yaptı oda nereden bakarsak 11 kez falan normal kıvamda ama korkmaya basladım bu durum hakkında bilgisi olan varmı

Canım yanlışm okudum ben 11 kezmii normal değil 11 kez bence bi ara oktorunu.yada hastanyi hemşireler yardımcı olur sana.

gülay 12 mart doğum tarihlerimiz aynııı.. ben 1980 sen...

82 liyim ttalım. bu arada sen de hafif kaçıksın yani benim gibi:) valla hiçbiriniz çocuğunuzu martta doğurup balık burcu yapmayın arkidişler... resmen deliler valla. ben psikolojik deliyim :=)

özgecim arıyo canım 2 kez şimdilik günde. eğitimleri sıkıymış. eşim boğazına çok düşkün, yemekler kötü ama bol bol ekmek yiyorum, zayıflayacağımı sakın düşünme diyo :) oy oburum oyyy... ben ne umutlarla göndermiştim oyaki tığ gibi olup gelecekti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…