:kedi::kedi::roflol::roflol::asigim::asigim: anladınmı kız ne oldugunu :asigim::kedi::kedi::kedi:
tülay bendee aglayarak izledim nedense şu ara aşırı duygusalım..
kızlar bebeğiniz kaç ml süt ile doyuyor? ben şimdi yeni yeni formuller denıyorumda sütüm artsın diye:) bu arada aç bırakmayalım
tülay regl dönemin gelmiş olabilir...
tülay bendee aglayarak izledim nedense şu ara aşırı duygusalım..
kızlar bebeğiniz kaç ml süt ile doyuyor? ben şimdi yeni yeni formuller denıyorumda sütüm artsın diye:) bu arada aç bırakmayalım
mrb kızlar
kızlar bugün benim kız cok fAzla parmak emiyor.heran boş buldukca.açmı diye emziriyorum bırakıyorum yine aynı baslıyor parrmak emmeye.acaba doymuyormu kızım yoksa hepinizde durum aynımı
aynen yavrum parmak yumruk hepsı.
hoş bulduk canımmm eşim nöbetcii bende bi takılayım dedim...hoşgeldınızzzz fatoş hnmcım,hüsniye hnmcım nassınızz??? erkencisiniz heheheheeeeeee
mrb kızlar
kızlar bugün benim kız cok fAzla parmak emiyor.heran boş buldukca.açmı diye emziriyorum bırakıyorum yine aynı baslıyor parrmak emmeye.acaba doymuyormu kızım yoksa hepinizde durum aynımı
evet canım cok komik oluyor elini agzına götürmek için hazırlanışı yokmu.
peki babası kızım ağzına sokma elini diye cekiyor elini sinir oluyor kız tekrar aynı sey sizce elini ağzına sokmasını engellemek için çekmek çocuk gelişimini olumsuz etkilermi mesela daha asabi yada inaççı olmasına sebep olabilirmi. çokmu gereksiz kaygılarım var ne dersiniz
:kedi::kedi::roflol::roflol::asigim::asigim: anladınmı kız ne oldugunu :asigim::kedi:
senin günde kaç ml çıkıyo meryemcim sütüncokacimcoook
ilk baslarda benimde sinirimi bozuyordu elini emmesi ama simdii hosuma gidiyorr gulmekten ölüyorum valla:) bence kendi haline bırak:)
haklısın aslında canım .benim ilk zamanlar sütüm yetmiyordu.artık yetiyor ama hala acaba yetmiyormu korkusu var o yüzden sinirleniyorum elini emdikçe yine yetm,,iyor süt diye.ama herkeste aynıymış demekki buda bir dönem.
iyiki varsınız ve iyiki kk var.ne cok bilgi alışverişinde bulunuyoruz.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?