2009 Eylül Anneleri

ayşecim bugun hediyelerimizi tamamladık..çam sakızı çoban armaganı...umarım begenirsin...yarın ilk iş kargoya vercez..bu arada sen tesettürlümüydün...sanada küçük bi sürprizim varda.

Canım hoşbulduk. Keşke girebilsem. Anca okumakla yetinebiliyorum. Bizimkinde durum biraz farklı canım. İnek sütü ve yumurta beyazına karşı allerjisi çıktı. Gazdan ziyade bağırsaklarında kramp, meme emmeme ve poposunda geçmeyen pişik şikayetlerimiz vadı.O yüzden tek başıma bakamadım bebişime ilk 3 ay. Sadece battaiyeye koy salla öyle susuyordu. Şimdi diyetteyim bunları içeren hiçbirşeyi yemiyorum bakalım....

ayşecim bugun hediyelerimizi tamamladık..çam sakızı çoban armaganı...umarım begenirsin...yarın ilk iş kargoya vercez..bu arada sen tesettürlümüydün...sanada küçük bi sürprizim varda.

teşekkür ederiz canım... ne demekk tabiki beğeniriz....opuyorumnanaktan evet hayatım kapalıyımm... nerden biliyonn kızz...kaydirigubbakcemile2

valla hiç belli olmuyo bazen 3 kez kalkıyo emiyo..bazen hiç kalkmıyo istikrarsız bu aralar

ya evet cnm emmeyi bırakmış şuan çalışmıyor bilmiyorum eski işten çıkmıştı zaten...yeni iş arıyormu bilmiyorum cnm

teşekkür ederiz canım... ne demekk tabiki beğeniriz....opuyorumnanaktan evet hayatım kapalıyımm... nerden biliyonn kızz...kaydirigubbakcemile2

ana ayşecim sen kapalı bir bayanmısın...face varmıydın bende sen ben görmedim senin kapalı halini bi foto koyda görekkk

Benimki uyudu sağolsun kociş uyuttu. Bende yatıcam şimdi yoksa gece kalkamıyorum. Herkese iyi geceler.

tülaycım facede var...

Eklentiler

• $PC110304_01.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 41
ayyyyy yaprak dökümün de de fikret bebğini emziriyo...ayyyy neydi o günler ..minicik ti yavrum...gözlerim doluyo valla

tülay bendee aglayarak izledim nedense şu ara aşırı duygusalım..

kızlar bebeğiniz kaç ml süt ile doyuyor? ben şimdi yeni yeni formuller denıyorumda sütüm artsın diye:) bu arada aç bırakmayalım

tülay bendee aglayarak izledim nedense şu ara aşırı duygusalım..

kızlar bebeğiniz kaç ml süt ile doyuyor? ben şimdi yeni yeni formuller denıyorumda sütüm artsın diye:) bu arada aç bırakmayalım

sen bu aralar ben doğumdan beri öle duygusalım....iğrenç bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…