• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gülcan durmadan sağ. benm şimdi öyle yapıyorum emzırıyorum bıttıkten sonra goguslerı tekrar sagıyorum. çıkan 3 4 kaşık bişey oluyor zaten onuda içiriyorum:) dunden bugune daha iyi doldu gibi. ama bişey söylemek için erken..

ayrıca yedigim seylerden tattırıyom biraz ben alısması acısındann tabee acı olmucakkkk öyle bi anımız var:) babamız emzigimizi yedigimiz yeme batırdı ve verdi ama acı oldugunu unutmus yaygarayı duymanız lazımdı bende sinirlendim verdim kucagına al sustur dedim mutfaga gittim 2 dakka sonra ses yokk bi girdimkii oglana cikolata yalatıyorrr gülermisin aglarmısın sasırdım yaniii......

ay benim oğlumda bi gözlerini kaşıyooo avuyo uykusu gelince kıpkırmızı yapıyooo sinir oluyomm
aynen benimkide öyle canım yaa gözünde bi sorunmu var acaba diye düşünüyom?
fatoş senın bebegının kılosu ıyı dıye biliyorum. neden ek gıdaya başladın?

FAZLASI GÖZMÜ CIKARIRR KISSSSSSS:)))))) :emir_bebek: :emir_bebek:

ayrıca yedigim seylerden tattırıyom biraz ben alısması acısındann tabee acı olmucakkkk öyle bi anımız var:) babamız emzigimizi yedigimiz yeme batırdı ve verdi ama acı oldugunu unutmus yaygarayı duymanız lazımdı bende sinirlendim verdim kucagına al sustur dedim mutfaga gittim 2 dakka sonra ses yokk bi girdimkii oglana cikolata yalatıyorrr gülermisin aglarmısın sasırdım yaniii......

ay o tattırmayı biz doğduğundan beri yapıyossss...şişmesin dieeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm dün verdim 40 cc...10 cc önce biraz içti 1 saat sonra kalan 30 cc yide içti..valla çok sevdi...bişide olmadı ama tuba az az ver dedi bundan sonra versemde 30 dan fazla vermicem...sana doktorun sölemişti sende dene nolcakkicokacimcoook

iyi gecelr cnmmirmirmirmir
ben vermedim hiç yaaa ne bilem korkuyom dr dedi ama hatta ben size bişey daha söyleyim bu dr a benım komşumun tavsiyesi ile gıttık onunda 5aylık bebegı var onun hiç sütü olmadı dogru düzgün 2.ayda kesılmış sütü dr 2.5aylıkken prinç ununa başlatmış mamöadan daha ii demiş bizim dr mama düşmanı yani ama gerçekten ii dr bizim bulundugumuz ilçedeki iii değilmiş başka ilçeye gidiyoruz dr için
bizz başladıkkkk cokacimcoook cokacimcoook

aaneee sizdemi başladınız

aynen benimkide öyle canım yaa gözünde bi sorunmu var acaba diye düşünüyom?

FAZLASI GÖZMÜ CIKARIRR KISSSSSSS:)))))) :emir_bebek: :emir_bebek:

ayy ne biliyim:) ben istemiyorumda çok kilolu olmasını. yiğenimde çok kilo var. aşırı değil ama 17 aylık hala yururken en ufak sendelemede düşüyor..

canım benım bvıldıgım camda besın degeri ölmüyor o yüzden cam kullanılıyor. olmazsa koy tulbente ustunu bardakla ez:) ha kel hasan ha hasan kel:)

canım yorumuna bayıldım. gulmektenn gözümden yaş geldi valla. sen beni güldürdün allahımda seni güldürsün emi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy ne biliyim:) ben istemiyorumda çok kilolu olmasını. yiğenimde çok kilo var. aşırı değil ama 17 aylık hala yururken en ufak sendelemede düşüyor..

ay bende orta karar bi kg da olmasını istiyorum oğlumun şu an da öle gidiyor maaşallah..inş. böle devam eder.çokçok almasın. azı karar çoğu zarar

hakketmi kızzzz koptummm valllaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

canım elma suyu verdim 20 cc kadar gecende havuc vereyim dedim oda aynı miktar galiba agır geldi içtikten bi süre sonra kustuu ve kakasıda turuncu oldu....bidaha vermicem yani bikac aya kadar
kakada koku ve renk degısımı olurmus canım ek gıdaya gecınce.
saliha ayfer saolun kızlar ilk gunlere göre baya arttı bunada şükür diyorum mama vermemek için hesaplar yapıyorum ama yok kurtarmıyo3 saate bır 60-70 çıkıyo 100 çıksa yetirmeye calışırım neyse bunada şükür oglumun rıskı bukadarmış
masallah sukur kıs.
canım uyksu gelnce oyle yaparmıs. huysuzmu? kulak agrısa huysuz olur. bırde kulagın etrafına bastırınca rahatsız olur.
evet dedıgın gıbıde olavbılır cunku gozunude ovuyor elı yuzunde.
ayferim var o cam rendemden..ama vanda kaldı o yaa.ben memleketteyim..:1ninca:
te be alasın yda meryemın dedıgı gıbı suzcen ya ha hasan hesabıkaydirigubbakcemile5
canım benım bvıldıgım camda besın degeri ölmüyor o yüzden cam kullanılıyor. olmazsa koy tulbente ustunu bardakla ez:) ha kel hasan ha hasan kel:)
yanı efferın valla.
ay benim oğlumda bi gözlerini kaşıyooo avuyo uykusu gelince kıpkırmızı yapıyooo sinir oluyomm
aynen canın kaslar falan kıpkırmızı oluyo hata.

ayyy yavruya neler etmısleeer.sızı gıdı anteplıler sızıı baklava tatlısı yerıne acısından tattırmıslar.ama boyle yapmak sakıncalı ımıs doktor demıstı sındırımı bozar dıye.bıde mesela elma verdın sadece alma ver armut verdın sadece armut ver bı surekı alerjısı olup olmadıgı bellı olsunmus.kı bılıyonuzdurya ben yıne soylıyım anam.yerimseniben

Back
X