• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gülcan durmadan sağ. benm şimdi öyle yapıyorum emzırıyorum bıttıkten sonra goguslerı tekrar sagıyorum. çıkan 3 4 kaşık bişey oluyor zaten onuda içiriyorum:) dunden bugune daha iyi doldu gibi. ama bişey söylemek için erken..

ben emdikten sonra sagmıyodum çıkan bi yemek kaşıgı bile olmuyodu ama faydası var diyosan denerim meryemcim yaa saol bacım valla

ben emdikten sonra sagmıyodum çıkan bi yemek kaşıgı bile olmuyodu ama faydası var diyosan denerim meryemcim yaa saol bacım valla

canım gulay yazmıstı ıkı katına cıktı dedı. bana kalırsa evet faydası var gıbı ama bugun daha 2. gun tam anlamadım.

ben bı kaç gundur çalışmaya baslayacgımı düşündüğümden sütüm azaldı kızlar. daha 1,5 ay varken boyleyım 1 ay sonra ne yapıcam bılmıyorum. bahar dilek özge... moral oluyor onları gordukce bıraz daha rahjatlıyorum

fatoş hoppala çok kullanışlı bişey bende almayı düşünüyorum yürüteçten daha iii ama 1 ay sonrası için çok erken canım bacakları okdar taşıyamaz en az 7-8 aylık olması lazım

ayfercim imrendirmiyim ama yemeklerimiz cok güzeldir babası oglumuda düşündü ama...işte
gülcancım benim oglum cok hareketli ve devamlı zıplamak istiyooo valla kollarım kopuyoo azcık sevinsin diyee ben kullanıcam kullanan yakınlarda var öyle bi sorunla karsılasmadık

canım gulay yazmıstı ıkı katına cıktı dedı. bana kalırsa evet faydası var gıbı ama bugun daha 2. gun tam anlamadım.

ben bı kaç gundur çalışmaya baslayacgımı düşündüğümden sütüm azaldı kızlar. daha 1,5 ay varken boyleyım 1 ay sonra ne yapıcam bılmıyorum. bahar dilek özge... moral oluyor onları gordukce bıraz daha rahjatlıyorum

ben nhatırlamıyorum yazdıgını denemek lazım ben başka yerlerde okumuştm emdıkten sonra sagdım çıkan miktar çok az olunca dedim bunlar sütü çok olanların artsın diye yazmışlar benım için değil diye düşünmüştm mal kafaa:oklava:
meryemcim sizin için çokzordur gerçekten ama herşey onlar için değilmi hem daha vaktın var 1.5 ay bu anın keyfını çıkar

meryem cim çok haklısın canım düşünmekte uyurken bile özlüyoruz bak aklıma ne geldi kayınvalıdene msn ögret günde bıkaç defa kameradan bakarsın ii olur valla neyse canım iii geceelr sizeee allah rahatlık versin

ayy gece vardiyasını kaçırdım .. yarın okuldan arkadaşlar gelecek bebiş görmeye hazırlığa daldım.. bitti çok şükür.. yarın görüşürüzz

Günaydın Özge..
Baksana bizim kızlar gece uyumak yerine sohbete dalıyorlarr.,
Dün sağlık ocağına gittim. Kan için ferro sanol damla başlattılar. Sabah 4 akşam 5 damla. Ben çay kaşığına sütümü sağıp onunla birlikte verdim 1 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş. ınşallah kabız yapmaz.
Kullanan arkadaşlar var mı kabızlık sorununuz oldumu??
Birde size bişey anlatayım: Dün oğlum 12:30 gibi yattı gece. Sonra 3:15 te kalktı herzamanki gibi emdi.
Sonra bir ara tekrar ağladı muhtemelen 5 civarı ama ben kalkmadım saate falanda bakmadım. Salladım beşiği o da uyumuş bende. Taa 08:30 da kalktı kerata bir acıkmış. ıki göysümüde löpüsledi. GEce uyansaydım ancak tek gögsümü oynaya oynaya emecekti. Geçen gün burda bir arkadaş demişti alışkanlıktan uyanıyorlar diye. Demekki öyleymiş bakalım bu gece tekrar deneyeceğim. Umarım bu şekilde tek emmeyle sabah etmeyi öğreniriz.

Günaydın Özge..
Baksana bizim kızlar gece uyumak yerine sohbete dalıyorlarr.,
Dün sağlık ocağına gittim. Kan için ferro sanol damla başlattılar. Sabah 4 akşam 5 damla. Ben çay kaşığına sütümü sağıp onunla birlikte verdim 1 yaşına kadar kullanmak gerekiyormuş. ınşallah kabız yapmaz.
Kullanan arkadaşlar var mı kabızlık sorununuz oldumu??
Birde size bişey anlatayım: Dün oğlum 12:30 gibi yattı gece. Sonra 3:15 te kalktı herzamanki gibi emdi.
Sonra bir ara tekrar ağladı muhtemelen 5 civarı ama ben kalkmadım saate falanda bakmadım. Salladım beşiği o da uyumuş bende. Taa 08:30 da kalktı kerata bir acıkmış. ıki göysümüde löpüsledi. GEce uyansaydım ancak tek gögsümü oynaya oynaya emecekti. Geçen gün burda bir arkadaş demişti alışkanlıktan uyanıyorlar diye. Demekki öyleymiş bakalım bu gece tekrar deneyeceğim. Umarım bu şekilde tek emmeyle sabah etmeyi öğreniriz.

Oğlum artık 4 aylık olmuş teyzeleriii:)))

Günaydın canımm. Maşallah oğluşun 5. ayın içinde artık . darısı başımıza az kaldı bizimde. Kan ilacına ben henüz başlamadım ama ocakta aşılarına gittiğimiz zaman sağlık ocağından vericeklermiş. Senin dediğin gibi bende artık geceleri 1 kere emzirmeye başladım. Böyle alışsın istiyorum. Daha iyi oldu sanki

Back
X