2009 Eylül Anneleri

tubacım çıkmışsın ama hediyeni pztesi gönderiyorum ancak kusura bakma canım

ne kusuru hayatım aşkolsun zaten geç gönder bencede ancak yılbaşı geliyo öyle erkenden olmaz bende göndermedimde çaktırma ondan yol yapıyom bende yollarım hafta içi inşallah.

mrb hanımlar hediyeerimiz geldi.hihoyyyttubacım tesekürler cok güzel elbisemiz kızımada cok yakıstı.zemuszemus

GÜnaydın Dilekcim. Saolasın. Naber iyimisin? defne nasıl?

Bizde iyiyiz şekerim Defne uyuyor bende az sonra onu babasına bırakıp kuaföre gidebileceğim sonunda:)))

6 aydan küçük bebeklere yapılmıyor zaten anne sütünün koruma özelliğinden dolayı sen tamamen anne sütü verdiğine göre gerekte yok zaten... kaydirigubbakcemile3

Ohhh gez tubacım allah içine sindirsin bende aynı taktiği uyguluyorum takıyorum naylon korumasını geziyorum alışveriş merkezinde ne yapayım kapan kapan bir yere kadar.. Aşı konusuna gelince ben olmayı düşünmüyorum zaten risk grubunda değiliz ayrıca kronik bir hastalığımda yok olsam bile çok kısa sürede atlatabileceğimi düşünüyorum zaten... :lepi:

slm kızlar dün akşam kar yagıyodu bugun gunluk guneşlik lakin biz evdeyiz 15 gundur kapı dışarı çıkmıyorum mafoldumben
dilek bahar gülay çokkkkkkk tşk.ederim bizi bizden çok düşünüyosunuz sizi seviyorummmm

kızlar çok sağolun valla, alntılamıştım ama kızım uyandı apatmak zorunda kaldım...
ameliyatı araştırdım ve şansıma bu sabah atv euroda sağlık programı vardı anal füssurla alakalı..
5-10 dakikalık bi operasyon, hastanede yatılmıyor bile.. kesin çözüm ve %95 tekrarlamıyor...
valla kurtulayım da kaç dakikalık olursa olsun, yeter ki kurtulayım...

yılbaşı hediyelerine baktım da, ne kadar tatlı armağanlar yollamışsınız kızlar...
inşallah ben de baharcığmın hediyesin yollayacağım yakın zamanda, umarım beğenir :)

selam kızlar 2 gündür misafir ağırlıyorum canım çıktı geberiyorum diyebirim.Oğlum uyuyor da ben de dinleniyorum çok şükür.

güzelim bende bu illete yakalanmıştım.berbat bir durum ben anal fissür ameliyatı oldum canım.15 dklık bir uygulama lokal uyusturuyorlar.lazerle olmuştu benimki sonrasında hemen iyileşiyorsun tabi bir kac gün yiyeceklerine dikkat et lifli yemeye calış.ben hamilelikte kabızlık yasadığım için yine hafif oluşur gibi oldu ama yumuşatıcı kremlerle önledim.kolay bir operasyon canım .aklında bir soru varsa cevaplıyayım

canım çok sağol yaa seni Allah gönderdi kaydirigubbakcemile3
hamilelikte ve doğumdan sonra kabızlık yaşamadım ama doğumdan 1 ay sonra birden başladı...
basur sandık önce, dikkat ettim fitil krem falan kullandım ama nafile...
sonra düşündüğüm gibi bu çıktı işte...
sen ne zaman ameliyat oldun canım, sonrasında ilaç kullandın mı_?
emzirdiğim için endişeleniyorum, emmeyi bıraksın istemiyorum..
dediğin gibi kısa sürede olan bi operasyon, bebeğimden ayrı kalmak istemediğim için çok sevindim buna...

bunun neresini etikete yapıştırıcam kızlar_? (etiketn tamamı çıkmış yaa :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
mervecim geçmiş olsun canım tez zamanda şifa kavuşursun umarım narkoz almazsın harelde ama aklında bulunsun narkoz anne stünü kesiyomuş burda bi arkadas yazmıştı

hilalcim nedir bu misafirlerden çektiginiz tuba sen tülay misafirler eksik olmuyo allah güç kuvvet versin

hilalcim nedir bu misafirlerden çektiginiz tuba sen tülay misafirler eksik olmuyo allah güç kuvvet versin

Sorma canım ya bu hafta 3 akşam misafir ağırladım Allahtan eşim de öğretmen dersi erken bitiyor da yardım ediyor yoksa ne yapardım hiç bilmiyorum çocuk bi yandan temizlik ve ikram bi yandan

salihacım cevabım bu canım...

gülcancım ben de ondan korkuyorum ama karın germe ameliyatı olup emzirmeye devam ediyorlarmış... Allah yardım etsin inşallah kesilmez yaa, dayanılacak gibi bişey değil çünkü yemin ederim... basur daha kolaydır sanırım...
ben de misafirlerle boğuştuğum için sürkeli giremiyorum iteye...
sabah ayrı akşam ayrı gelen bile oluyor ve en az 10'ar kişilik gruplar halinde geliyorlar...
adet öyle, eltiler görümceler kaynanalar toplanıyor da geliyor...
aaahh ah istanbulda yaşamak ne kadar muhteşemdi...

Son düzenleme:
senin oğlanın son haliyle benimki sanki birbire benziyor.Bu arad a küçük aşkım uyandı ben çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…