merhaba canlarım...yazamadım 2 gundur..hem mısafırlerım vardı hemde ınternet kapalıydı.neyse yanınızdayım sımdı.gecmısı okucam.ama ılk gordugum msja hemen bı cevap yazıyım ıstıyorum cunku cok onemlı:
TUBACIM ve diğer tüm annelerimiz BİLİYOSUNUZ BO DOMUZ GRIBIDIR DONUP DURUYO. BEN BEBEGIMI KORUMAK AMACLI ASIYI OLDUM.ANNEM KIZ KARDEIM ESIM KAYIMPEDERIM KAYINVALIDEM 3 ADET GORUMCEM BUNLARIN ESLERI VE 4 ADE KUCUK COCUKLARIDA OLDU.KIMSEDE YAN ETKI FALAN YOK. ZATEN ESIM VE GORUMCELERIM DOKTOR.ASILARDA BIR SORUN OLMADIGINI YAN ETKI FALAN GOZUKMEDIGINI SOYLUYLAR. GERCEKTENDE BASININ BU KADAR SIKI TAKIPE ETTIGI BI ASI KONUSUNDA BI YAN ETKI OLSA COOOOKTAN CIKARDI ORTAYA.AYRICA YANETKI OLABILIR DIYE YAZDIKLARI ACIKLAMALAR HER ASI ICIN AYNI YANI ESIT OARANDA GECERLI.CUNKU HEPSININ ICINDEKI ADJUVAN MIKTARI ESIT. BIDE ISIN SU BOYUTU VAR.HASTALIGIN TEDAVISI YOK.VIRUSU YENE BI ILAC YOK PIYASADA. TAMAM BELKI BIZ YAKALANSAK ATLATIRIZ AMA MINIK BEBISLERI KORUMAK GEREK.DAHA COK KUCUKLER.ALLAK KORUSUN. BU DA NE YAZIKKI PORTAKAL YEMEKLE EL YIKAMAKLA FALAN OLMUYO ISTE. VIRUS KYAFETTEN BILE BULASABILIYO. BENDE NACIZENE BEBEISLERIMIZI KORUMAK ICIN SOYLEMEK ISTEDIM TUBACIM. YANETKI MEVZUU HIKAYE SANIRIM.CUNKU ILK MEKSIDA OLDU ASILAR.8 AY DIRDA TUM AVRUPA VE AMERIKADAKI 1. DUNYA ÜLKELERİNDE 11 EUROYA YAIPILIYO.YANETKI OLSA COKTAN CIKARDI ORTAYA.BIZ HERZAMANKI GIBI HERSEYI ARAPSACINA DONDURDUK YINE.ZATEN SENEYE NORMAL GRIP ASILARINA KATILACAK VIRUS... BENIM DUSUNCELERIM BUNLAR...SEN YAZINCADA PAYLASMAK ISTEDIM...
kızlar eltimler bizim arabayı aldılar gezmeye gittiler sinirden ağlıyorunmmm ben çalışıp didinip zorlulklarla araba alayımm onlarda sefasını sürsün...çoook üzgünümm...eşimede çok kızdımm nasıl söz verirsin dedimm abisine bişey diyemezmiş....ayyy kızlar benmi çok fesadımm yoksa yaa hamileliğim boyunca kapımızı açmadılar ki ben son günlerde çok şişmiştimmmm...onun için çok kızıyorummm benim eşimm çoook safff ne yapıcam ben bu adamıııı.............
herkese slm kızlarr nasılsınızzz???? benim canım sıkık biraz bugun misafirim gelecektii geceden beri hazırlık yaptımm ama sabah arayıp iptal ettiler haliylee moralimmm cokkk bozullduuuu((((( hayır okadar yorulmasam takmazdım.... bende aldım pastalarıı arkadasa gittim biraz önce geldimm .... sizler nasılsınızz ?betülcümm maşallahhhhhhh elayaaa cok tatlııı
maşallah ela çok tatlı olmuş..
kızlar çok sağolun valla, alntılamıştım ama kızım uyandı apatmak zorunda kaldım...
ameliyatı araştırdım ve şansıma bu sabah atv euroda sağlık programı vardı anal füssurla alakalı..
5-10 dakikalık bi operasyon, hastanede yatılmıyor bile.. kesin çözüm ve %95 tekrarlamıyor...
valla kurtulayım da kaç dakikalık olursa olsun, yeter ki kurtulayım...
yılbaşı hediyelerine baktım da, ne kadar tatlı armağanlar yollamışsınız kızlar...
inşallah ben de baharcığmın hediyesin yollayacağım yakın zamanda, umarım beğenir :)
biz şimdi geldik dışardan. forum bornovadaydık. yemek yedik. kızımda uslu uslu bakındı sagolsun. biraz da yürüdük geldik.. ohh be hayat varmış dışarda. evde patlamıştım :))
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde
amindee buda ne şimdii....kafamçokkarıştı
sağol tubacımm negüzel hava almışsınız... burda kar soğuğu var... balkona çıktımm dondumm...
kızlar selam.gecmıse bakım bı
ZEYNEPSZ gercekten üzülerek okudum yazdıklarını.sütümüz dolu ama canımızmzirmek istemiyor diye mama veryor olabilirmiyz sence(( o niyetle yazmadın belkı ama sütü az olan ve ıcı acıyarak mama veren anne kalpleride benım gıbı kırılmıstır belkıde.............
DİLEKCIM ıse basladıktan sonrada düzenin oturmuş ne güzel :)) bende senle konusmayı cok ıstıyorum.cunku artık hep sagmaya basladım.ve kafamda bı dolu soru var.sakıncası yoka arasam senı ? ozelden yazarmısın.
SALİHASCIM benım doruk her 2 yönede tam olarak dönebılıyo :) ama gel gör kı esas yapması gerekenı yanı beslenmeyı yapmıyo :)
herkese selamlar.. bizde bugun dr umuza gittik. çkınca da su belizin hediyesini aldık alış verişimizi yaptıuk evimize geldik.. çoık sukur oğlum 7 gunde 190 gr almış. dr amcamız yırttınız dedi:) çalışmaya başlamadan once ek gıdaya gecırmek ıstedıgımı söyledım. şimdi dur acele etme dedi.9 ocaktan sonra belki azar azar başlarız dedı. bişeylerin tadına baktırayım dedım yok baktırma oda 9 ocaktan sonra dedı:)
ohhh ii etmişsinşz açılıyo valla insanbiz şimdi geldik dışardan. forum bornovadaydık. yemek yedik. kızımda uslu uslu bakındı sagolsun. biraz da yürüdük geldik.. ohh be hayat varmış dışarda. evde patlamıştım :))
kızlar selam.gecmıse bakım bı
burda diasa yok izmirdeyken diadan alırdım en avantajlısıydı.eşim gecen 80lik primayı 26 tlye almış carrefurdan-tatlicadiarzu-selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
bizde oğlumla gezdik bugün hava süperdi burda..valla ii geldi
tuba cımsen ne yaptın çıktınmı alışverişe
bu arada diasada prima 4-9 ay bezde kampanya var 18.9 tl den 11.9 tl düşmüş yarın son bilginizeee
canım çok sagol cevabın için. ben yaptıracagım. peki bu hamileler için özel aşı varmış. o nedir bilgin var mı? ondan mı yaptırmak daha dogru acaba?
canım ben zaten o hamıleler ıcın olan asıdan oldum.emziren annelere onu yapıyolarmıs.zaten 2 ayrı cocuk doktoruda doruk u korumam ıcın olmamı onermıstı.yanı hamıleler ıcın olan asıyı onerdıler...opuyorum mınıgını ve senı
herkese slm kızlarr nasılsınızzz???? benim canım sıkık biraz bugun misafirim gelecektii geceden beri hazırlık yaptımm ama sabah arayıp iptal ettiler haliylee moralimmm cokkk bozullduuuu((((( hayır okadar yorulmasam takmazdım.... bende aldım pastalarıı arkadasa gittim biraz önce geldimm .... sizler nasılsınızz ?betülcümm maşallahhhhhhh elayaaa cok tatlııı
hoşgeldim gamzem iiiyiz ben yorgunum yine misafirim vardı
sen nasılsın? bide senin adın neden kırmızı yazıyooo he de bakam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?