2009 Eylül Anneleri

canım çok sagol cevabın için. ben yaptıracagım. peki bu hamileler için özel aşı varmış. o nedir bilgin var mı? ondan mı yaptırmak daha dogru acaba?

canım benim üzme tatlı canını. eşinin hayır demesi lazım tabi o demediyse zor. bir daha vermesin, konuş madem.. önemli olan alışkanlık haline getirmemeleri...

betülcüm kızın çok şirin maşallah ,

çok dangalakça bir hareket yaniiiiiiiiiikötükedihüso

biz şimdi geldik dışardan. forum bornovadaydık. yemek yedik. kızımda uslu uslu bakındı sagolsun. biraz da yürüdük geldik.. ohh be hayat varmış dışarda. evde patlamıştım :))

maşallah ela çok tatlı olmuş..

çok geçmiş olsun merve inşallah en kısa sürede atlatırsın..

biz şimdi geldik dışardan. forum bornovadaydık. yemek yedik. kızımda uslu uslu bakındı sagolsun. biraz da yürüdük geldik.. ohh be hayat varmış dışarda. evde patlamıştım :))

ohh ne güzel bende çok bunalıyorum evde.. dışarı çıkıncada korkuyorum gezdiğimden de birşey anlamıyom.. bitsin artık bu domuz gribi yaaa

amiinnnnnnn :Saruboceq:

amindee buda ne şimdii....kafamçokkarıştı

sağol tubacımm negüzel hava almışsınız... burda kar soğuğu var... balkona çıktımm dondumm...

selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm
bizde oğlumla gezdik bugün hava süperdi burda..valla ii geldi
tuba cımsen ne yaptın çıktınmı alışverişe
bu arada diasada prima 4-9 ay bezde kampanya var 18.9 tl den 11.9 tl düşmüş yarın son bilginizeee

maşallah canım doruk beye .sağlıklı olsunlarda bu ay t
üm bebişler memeyle biberonla savaşıyor

maşallah ali tunaya ek bbesine geç balamakmı iyui erkenmi insan kararsız kalıyor.en güzeli 6 ay anne sütü ama gec baslamanında dez avantajı bebek ek besine hemen alışamazsa ne olacak aman bir sürü soru kafamçokkarıştı

burda diasa yok izmirdeyken diadan alırdım en avantajlısıydı.eşim gecen 80lik primayı 26 tlye almış carrefurdan-tatlicadiarzu-

sinemcim biz belki yarın tekırdaga gelebılırız cnm eşim çalışmazsa belli değilmiş ,eger müsaitsen görüşebılırız istersen özelden bana tlf numaranı yazarmısın ......dorugada maşallah gelişimi iii demekki bak dönebılıyomuş yagız daha yarım dönebılıyo[/QUOTE]

canım yazdım hemen haber beklıyorum senden a.s:dance:

olsun canım.oyleleri cok.bı daha gelmek ıstedıklerınde sende bı bahane uydurup kabul etmezsın olur bıter. hem ıyı yanından bakarsak yaptıgın mamalar sutunle beraber mınıgıne kucuk bı zıyafet olmustur.ohhhh afıyet olsun. yarasın yavrukusuna :)))

hoşgeldim gamzem iiiyiz ben yorgunum yine misafirim vardı
sen nasılsın? bide senin adın neden kırmızı yazıyooo he de bakam

tülaycım gercekten bende cok dertlıydım mısafırde yana.bıde evımızıde yenı aldıgımız ıcın bı ev gorme bı bebek gorme bıtmıstım ıyıce artık.neyse kı kalmadı pek.zaten soyledım bıraz yakınlarımıza bebek cok kucuk ıstemıyorum mısafır dıye belkıde yayılmıstır kulaktan kulaga.ayıp olmusmudur bılemıcem canım ama bebeısım daha onemlı dımı ama? sende cok yorma kendını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…