salihacım cevabım bu canım...
canım ben 3 sene önce olmuştum ameliyatı.ayrıca sonrasında ağrı kesici (gerci cok ağrı olmadığı için pek kullanmadım)yumuşatıcı krem anestol kullandım birde bağırsak düzenleyici işurup ilac olmamak için.yani emzirmeyi engelleyecek ağır ilaçlar değil canım.
kızlar eltimler bizim arabayı aldılar gezmeye gittiler sinirden ağlıyorunmmm ben çalışıp didinip zorlulklarla araba alayımm onlarda sefasını sürsün...çoook üzgünümm...eşimede çok kızdımm nasıl söz verirsin dedimm abisine bişey diyemezmiş....ayyy kızlar benmi çok fesadımm yoksa yaa hamileliğim boyunca kapımızı açmadılar ki ben son günlerde çok şişmiştimmmm...onun için çok kızıyorummm benim eşimm çoook safff ne yapıcam ben bu adamıııı.............
slm kızlar dün akşam kar yagıyodu bugun gunluk guneşlik lakin biz evdeyiz 15 gundur kapı dışarı çıkmıyorum mafoldumben
dilek bahar gülay çokkkkkkk tşk.ederim bizi bizden çok düşünüyosunuz sizi seviyorummmm
kızlar eltimler bizim arabayı aldılar gezmeye gittiler sinirden ağlıyorunmmm ben çalışıp didinip zorlulklarla araba alayımm onlarda sefasını sürsün...çoook üzgünümm...eşimede çok kızdımm nasıl söz verirsin dedimm abisine bişey diyemezmiş....ayyy kızlar benmi çok fesadımm yoksa yaa hamileliğim boyunca kapımızı açmadılar ki ben son günlerde çok şişmiştimmmm...onun için çok kızıyorummm benim eşimm çoook safff ne yapıcam ben bu adamıııı.............
,ZEYNEPSZ gercekten üzülerek okudum yazdıklarını.sütümüz dolu ama canımızmzirmek istemiyor diye mama veryor olabilirmiyz sence(( o niyetle yazmadın belkı ama sütü az olan ve ıcı acıyarak mama veren anne kalpleride benım gıbı kırılmıstır belkıde.............
DİLEKCIM ıse basladıktan sonrada düzenin oturmuş ne güzel :)) bende senle konusmayı cok ıstıyorum.cunku artık hep sagmaya basladım.ve kafamda bı dolu soru var.sakıncası yoka arasam senı ? ozelden yazarmısın.
SALİHASCIM benım doruk her 2 yönede tam olarak dönebılıyo :) ama gel gör kı esas yapması gerekenı yanı beslenmeyı yapmıyo :)
:lepi::1hug:vala arkadaşım seni bilmem ama ben bu gidişle promosyonlar çıkınca yenisi ile değiştircem o olcek yaniiklava:
maaşallah oğluna bende bugün emelin hediyesini tamamladım pazartesi göndericem kısmetse....aynen canım bizim doktorumuzda 6 aya kadar hiç bişey yok dediii ...herkese selamlar.. bizde bugun dr umuza gittik. çkınca da su belizin hediyesini aldık alış verişimizi yaptıuk evimize geldik.. çoık sukur oğlum 7 gunde 190 gr almış. dr amcamız yırttınız dedi:) çalışmaya başlamadan once ek gıdaya gecırmek ıstedıgımı söyledım. şimdi dur acele etme dedi.9 ocaktan sonra belki azar azar başlarız dedı. bişeylerin tadına baktırayım dedım yok baktırma oda 9 ocaktan sonra dedı:)
ayy zaten uyuz eltimide arabada görünce çılgına döndümm.. bebeğim olmasa evde kıyametler koparacaktımm valla....mafoldumbeniyi akşamlar
ayşecim ahhhh cnm ahhhhh fesat değilsin meaalesef herkes bizim gibi düşünmüyo ınsanlar çok rahat bende senin gibiyim gel görki benımde eşim bu konularda çok rahattır ama eşim hayatta arabası vermez çok kıymetlidir kendisi şoförlük yapar yemınkı başkları benden çok bıniyodur
alkisalkisalkis annen doğru diyor... eşimi durmadan kızdırıyomm (geniş aile dizisindeki saf karakter)mürselllll diyerek...kaydirigubbakcemile3Ahh canım bu eşlerin hayır diyememe uyu yok mu öldürüyor beni benim eşim pek öyle değildir korkar benden ama annem yazık çok çekti babamdan hep şey derdi altındaki de takıp çıkan birşey olsa sen onuda vereceksin..:roflol:
herkese slm kızlarr nasılsınızzz???? benim canım sıkık biraz bugun misafirim gelecektii geceden beri hazırlık yaptımm ama sabah arayıp iptal ettiler haliylee moralimmm cokkk bozullduuuu((((( hayır okadar yorulmasam takmazdım.... bende aldım pastalarıı arkadasa gittim biraz önce geldimm .... sizler nasılsınızz ?betülcümm maşallahhhhhhh elayaaa cok tatlııı
..
Ahh canım bu eşlerin hayır diyememe uyu yok mu öldürüyor beni benim eşim pek öyle değildir korkar benden ama annem yazık çok çekti babamdan hep şey derdi altındaki de takıp çıkan birşey olsa sen onuda vereceksin..:roflol:
QUOTE]
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?