gamzem kurbanın olayım yapma kız inan ben senden çok beter durumdayım görüştüğüm kimse yok burda derdimi anlatacagım bi arkadasım bi sizler varsınız kocam dersen geldi yemek yedi gitti 10buçukta gelcekmiş hiç gelmesın daha iii geliyo oturuyo pc nin başına nesine maçkolik takılıyo kupon yapıyo arada ıkı oturup gidiyo aman ben boş verdim valla ne hali varsa görsün çok seviyorum ama inan böle yaptıkça soguyorum az kaldı ama çekip gitcam görcek gününü haaa bide geçenlerde konuşmak için konu açıyom sadece cvp veriyo dedim niye konuşmak istemiyon diye bütün gün çok konuşuyomui beyfendiiimafoldumben
bugün yine iyi kaynatmışsınız.
Biz de dra gittik malum her seferinde yazıyorum ya oğlum huysuz diye onun için gittik.Meğer oğlum huysuz değil bronşitmiş çok moralim bozuldu 1 aydır hafif hafif öksürüyodu 3 kez dra götürdük anlamamış meğer salak karı başka dr anladı.Tüm huysuzluğu ondanmış üstelik yerleşmiş bronşit dedi.İğne verdi geçmezse hastaneye yatacakmış meleğim.Şu an ağlıyorum moralim çok bozuldu annesinin yanlış dr seçiminin bedelini minicik bedeniyle o ödüyor.
amann şu siteleri saydın yaaa çok güldüm benimde eşim o sitelerden vazgeçemez kuponlar maç kodları falan :)))
birde bana soruyor hangisi diye kim kazanır kim kaybeder sen söyle sen biliyorsun diyo :))
ama kızma bak sakın diyo ben kızınca kuponu yatıyormuş yoksa tutuyormuş :))))
çok geçmiş olsun canım üzülme lütfen atlatıcak oo :Saruboceq:
gülcancımm yapmayınn...üzmeyin kendinizi erkekler hep aynı.. bizimkide arabanın tekerlerine hava basmaya gitti çayı demliyom çabuk gel dedimm hemen gelicem dedi...20 dk oldu yok....lmaz: bizimkini yazın ben çok korkutmuştum eğer hatırlayanınz varsa yazın kaybolmuştumm herkes beni aramıştı... ona iyi ders oldu.....yerimseniben
hayatım çokk geçmiş olsunnn kıyamam çok üzüldüm.. üzülme sen geçer 2 yaşına kadar sıkma canını nolursun.... dualarımız sizinle.. neyseki anlaşılmış korkma onlar bebek atlatırlar.... :teselli:
hilalcim geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım tez zamanda geçer
yaa bizimkide gunde 2 defa falan öksürüyo acaba bizdede mi var biliyosunuz bizimkide mız mız peki dr nasıl anladıdiğerleri anlamadı
hilal canımm çok geçmiş olsun Allah ım şifa versin inşallahh
inşallahh hastaneye yatacak bir durum olmayacak sen içini ferah tutu ve asla kendini suçlama
bizler onlar için en iyi olanı yapıyoruz ve seçiyoruz dr.un anlamaması senin suçun değil onun işine olan eksikliğinden ilğisizliğinden demek sakın sakın kendini suçlama neler hissettiğini tahmin edebiliyorum ama bebeğin için iyi olmalısın tatlım
sağolun kızlar beni en iyi siz anlarsınız zaten.Dua edin bize nolur hastaneye yatmamıza gerek kalmasın
gülcancımm yapmayınn...üzmeyin kendinizi erkekler hep aynı.. bizimkide arabanın tekerlerine hava basmaya gitti çayı demliyom çabuk gel dedimm hemen gelicem dedi...20 dk oldu yok....lmaz: bizimkini yazın ben çok korkutmuştum eğer hatırlayanınz varsa yazın kaybolmuştumm herkes beni aramıştı... ona iyi ders oldu.....yerimseniben
yaaa güleyim mi aglayımmı bilmiyom ne etcez biz bunları canım allahım bide demez mi bana hep tek maçtan yatıyomuş şukadar kaybetmiş falan sen çocugunun rıskını oralara verirsin mok kazanırsın
Sağol canım umarım atlatır
İlk götürdük grip dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi .Sonra ciğerine inmeye beşlamı antibiyotik verdi bir hafta sonra tekrar gel didi.Yine gittik ciğer temiz ilaçları kes ilaçlar öksürtüyordur bir hafta sonra tekrar gel didi.Şimdi işte başka dra götürdük ciğerlerini dinledi ve emin misin bi kaç kez öksürdüğüne dedi.Gerçekten de bebeğim öyle çok öksürmüyor bikaç kez hatta balgam vardı o bile baya baya azalmıştı.Çok terlemedi kısa süreli uyuması iştahsızlığı ve doğal olarak az kilo alması bundanmış.Bi de uykuya dalması zor oluyordu bu da nefes darlığından olur dedi
sağolun kızlar beni en iyi siz anlarsınız zaten.Dua edin bize nolur hastaneye yatmamıza gerek kalmasın
canımıniçi tüm dualarım meleğinle inşallahhh hiç bişey olmayacak
Allah ın izni ile bir an önce iyileşecek annelerin duaları kabul olur
ben çok iyi hatırlıyorum canım :))
acayip tırsmıştı itfaiye falan hastaneler derken adam helak olmuştu :)))))
amaann boşver bırak oynasın Allah var bi tek olumsuz yönü o bende artık karışmıyorum
benimkide öyle şu kadar maç yaptım tek maçta yattım eger yatmasaydım bilmem şu kadar para alacaktım diyo bende gülüyorum :)))))
kızıyordum senin gibi bizim rızkımızı ona veriyorsun diye aşkım 1 liralık oynuyorum hem ben verdiğimi geri alıyorum diyo gülüyor bende sesimi çıkartmıyorum ne yapayım
bazen hoşuma gidiyor öyle bir anlatıyor ki çocuk gibi :)))
tekrar tekrar sağolun kızlar içinizi kararttım siz kocaları çekiştirmeye devam edin
olurmu hilalcim o hepmizin yavrusu zaten yagızıda çok benzıyo kurban olurum ben kaana sen üzülme
ben sıpanın altını değiştrip geliyom kaka yaptı yaşasınnn:lepi:
sağol canım yaa.
Bak yine ağlıyorum zaten sulu gözün tekiyim.Bu siteyi bu yüzden seviyorum herkes birbirini o kadar iyi anlıyor ve birbirinin bebeğini o kadar çok seviyor ki.
Kaan yüzünden aranıza sık katılamıyorum ama sizleri çok seviyorum yazamasam da mutlaka her gün bir iki kez girip okuyorum.
Ama o kadar gevezesiniz ki ben okuyana kadar sıpa uyanıyor her zaman sohbete katılamıyorum.
ben çıkıyorum kızlar oğlancım uyanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?