ayşem almam mı kıs alırım tabi ayıpsınnnn.. tel ver özeldende arıyım yarın seni.
gamzem bizimkiler adam olmaz kızım aşık onlar işlerin eaynı benimkide öyle işte koltukta sızmış koca görmekten daral geldi... uyutmıyım diye her gece ayrı bi takla valla yaa.
aynen yaa bıktım yemin ederim tubacım yaa... bide bişiy söylesen hemen tafra dışarda hayat kolaymı diye.... bi dünyayı kurtarıyo havaları bi havalar tavalar....
madem okadar yoruluyosun öküzleşiyosun para hırsın olmasın olan kadarıyla yetin ama nerde.. bitircek evliliğimizi böyle giderse canım çok sıkkın...
aynen yaa bıktım yemin ederim tubacım yaa... bide bişiy söylesen hemen tafra dışarda hayat kolaymı diye.... bi dünyayı kurtarıyo havaları bi havalar tavalar....
madem okadar yoruluyosun öküzleşiyosun para hırsın olmasın olan kadarıyla yetin ama nerde.. bitircek evliliğimizi böyle giderse canım çok sıkkın...
slm herkese nasılsınız annişler geçmişi okuyup geleyim
özge bu resim konıusunu tam billmıyorum bızde göndercezmi senın face ınde olanlarda
๒คl๒öςєğเ๓;10608222 .!.:
yabenim makinede foto dolu 225tane ama benle olan yok hehe hep kızın boşaltıyım bizde yollayalım ozaman kişi sınırlı degilse saol cnm açıklaman içinopuyorumnanaktan
ahh ahhh burda bi ayı var takıldı onun peşine buda onun gibi ayı olmaya başladı.. canım sıkkın.. değişiyo hergün daha fazla....
bizimki kendi işini yapıyo öle izin mizinde yokk hoşş zaten evede gelince en fazla 2 saat görüyorum hemen uyuyo...
kızlar neden özgee foto yolluyoruz kimin fotosunu kendimizin mi bebeklerin mi?
slm kızlar ben geldimmm
gamzeee canımıniçi ne oldu sana öyle yaa boşver sıkma canını
özgeciğimmm msn den attım sana resimlerimizi kızımla alınca oky le olarmı tatlım :))
ee anlatın bakem kızlar ne yaptınız nasılsınız melekleriniz nasıl
oyy kıyamam ben gamzemle tubişime.. kocalarıda çok çalışırmış.. erkekler hep aynı be az çalışanın da çok çalışınında içinde bir öküz gizli..sen fırsat verme hemen hortlayı veriyo..misal benimki oda öğretmen bende öğretmenim aynı sat derse giriyoz hatta ben kursta veriyodum o benden daha çok yoruluyodu..:sinifsinif:
aldım bacım saol şinci gördüm :)
ay bu lafı ben çok duyuyom 12saat senmi çalıştın yorgunum konuşcak halimmi var bende diyomki 12 saat evde bi bebekle kimsesiz adam eve gelsinde 2muhabbet edeyim diyen sen degilsinb haklısın diyom susuyom karı gibi naz yapıyo sinir oluyom
kızım geçen sinir oldum benzaten bide bizim durumları biliyosun benim ki çalışsın hepberaber yiyelim olayları... o zaten daha daral bi durum hiç değilse sizinki size çalışıyo düşünsene öyle bişe olsa iyice sinir olurdun dimi??? ben diyorum zaten kocama ne oldu açık kalp ameliyatı mı yaptın uzaya füze mi fırlattın nye girdin bu kadar havaya şimdide mutfakta yemek pirişiyorum gel muhabbet edelim dedim gitmiş belgesel seyrediyo bende yemeğimi alcambilgisayar başında yiycem madem öyle..
gamzee hııı kötükedihüso duymamış olayımmm...bitmek falan..yok yola devam..... suuss bakemm.. akannehir
slm kızlar ben geldimmm
gamzeee canımıniçi ne oldu sana öyle yaa boşver sıkma canını
özgeciğimmm msn den attım sana resimlerimizi kızımla alınca oky le olarmı tatlım :))
ee anlatın bakem kızlar ne yaptınız nasılsınız melekleriniz nasıl
ahh kuzum kıyamam sana ya aynı durum bizdede var evde bile çalışıyo adam hiç birlikte bişi yapamıyoruz artık bi geçende sinemaya gittikl işte o ka...
oyy kıyamam ben gamzemle tubişime.. kocalarıda çok çalışırmış.. erkekler hep aynı be az çalışanın da çok çalışınında içinde bir öküz gizli..sen fırsat verme hemen hortlayı veriyo..misal benimki oda öğretmen bende öğretmenim aynı sat derse giriyoz hatta ben kursta veriyodum o benden daha çok yoruluyodu..:sinifsinif:
gamzeee çok kızmışsın belli ama öyle konuşma sen kocanı kocanda seni çok seviyor
üstelik bence çokta uyumlu ve güzel bir çiftsiniz konuş eşinle ama sakin sakin :))
seni bilirim öyle höt höt değil güzel güzel tatlı dil yalanı deliğinden çıkartırmış yaa anlat ona
böyle kendini sıkıp stres yapma beliz için kendin için
çok güldüm yaaa :)))
ikinizde aynı işi yapıyorsunuz sen daha fazla çalışıyorsun ama o yoruluyor haa :)))
çok şükür yaaa benim eşimde çok yogun çalışıyor hatta geceleri sırf bana yardım etmek için 2 de falan yatıyor sabah 6 da kalkıyor ama yinede yatmaya giderken esra uyumazsa beni uyandır diyor kıyamam tabii seslenince yorgunluktan ruhu bile duymuyor o ayrı :)))))
bugün yine iyi kaynatmışsınız.
Biz de dra gittik malum her seferinde yazıyorum ya oğlum huysuz diye onun için gittik.Meğer oğlum huysuz değil bronşitmiş çok moralim bozuldu 1 aydır hafif hafif öksürüyodu 3 kez dra götürdük anlamamış meğer salak karı başka dr anladı.Tüm huysuzluğu ondanmış üstelik yerleşmiş bronşit dedi.İğne verdi geçmezse hastaneye yatacakmış meleğim.Şu an ağlıyorum moralim çok bozuldu annesinin yanlış dr seçiminin bedelini minicik bedeniyle o ödüyor.
aynen yaa inanın bodrumda kimsem yok 1-3 komşu okadar.. sağolsun onlarda olmasa.. ama her dakka görüşmüyosun sonuçta sevdiğin beklediğin bi kocan var oda akşama bi geliyo ben öldüm bittim sen benden daha utanmadan muhabbetmi bekliyosun havasında.. yemin ederim kafese kapatılmış hayvanlar gibiyim.. bide kancık gibi o benden fazla naz yapıyo deliriyorum....((
ah be hayatım bizdede var o dert ne yazıkki.. bunun işe yaramaz bi ortağı var dayadı sırtını baktırıyo bizimkine kendini.. herşeyi boşverdim bide öyle huyu bozuk anlatamam.. evinde mutsuz hep dışarlarda olsun içsin gezsin istiyo benimkinide sürüklemek istiyo peşinden... herşeyi boşverdim kanına girdi silah ve silah ruhsatı aldırdı en sonunda ağlamaktan gözlrim çıktı dünden beri.. nerden geldik şu bodruma...... nerden..... hayatımız altüst oldu.... :sinifsinif::sinifsinif:
çok canım sıkkın ayşecim yaa göz göre göre bizi gözden çıkarıyo..... içim çok dolu çookk....
bitancim hoşgeldinn.... bende şu yemek işini hallediyim gelicem birazdan...
keşke geçse bitsede bi kurtulsam artık off off...
bizde hiçç bişi yok buraya geldiğimizden beri onun yogun yüzü vede eve çağırıp başıma yıktığı gereksiz misafirler.. yoruldum çok zor bu adam çokk...(((
sorma canım yaa içinde öküz gizli hemde ne ökküüüzzzz....
söylendim diye bana şimdi çiçek getirmiş al diyo oldumu istediğin :) bukadarda mal bi insan kendisi başka bişiy demicem....
çok kızgınım çok bu silah olayını yapmıcaktı okadar yalvardım yapma dedim o ortağıyla veriyo artık kararlarını.... çok düştü gözümden çokk......
dilini ısır dilini maşallah de....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?