hilalcim ya çok geçmiş olsun canım ama bronşit çok çocuk geçiriyo küçükken sen oni şimdi çok iyi korursun hiçbirşey olmaz Allahın izniyle ama. birşey sorucam sana. mesela bütün gün öksürüyo muydu. mesela benimki her gece yatarken kalkınca özellikle çok öksürüyo hep öksürüyo??? bide nasıl bronşit olmuş bi hastalık geçirmişmiydi mesela grip nezle falan o mu dönüştürdü çünkü ben onlar dönüştürür diye biliyorum da canım.
başka sorun var mı canım yoksa çıkıyorum
yok yok canım sağolasın götüreyim bari benimki senin dediğindende fazla öksürüyo gerçi yakınlarda grip falan olmadı ama ben alerjiden şüpheleniyorum benim kızda tozda falanda hemen hapşuruyo öksürüyo bi haller. offf şu doktorları napmalı yaa.
evet hakkaten öyle oluyomuş eskiden olsa anlamazdım ama şimdi anlıyom insan kocası eve geleceği zaman gözü hep yollarda oluyomuş..insan çalışınca anlamıyo bazı şeyleri.. o yüzden onlarda anlamıyodur..
ayrıcanada bende emsalin yazdıklarına katılıyom..
gamzem kurbanın olayım yapma kız inan ben senden çok beter durumdayım görüştüğüm kimse yok burda derdimi anlatacagım bi arkadasım bi sizler varsınız kocam dersen geldi yemek yedi gitti 10buçukta gelcekmiş hiç gelmesın daha iii geliyo oturuyo pc nin başına nesine maçkolik takılıyo kupon yapıyo arada ıkı oturup gidiyo aman ben boş verdim valla ne hali varsa görsün çok seviyorum ama inan böle yaptıkça soguyorum az kaldı ama çekip gitcam görcek gününü haaa bide geçenlerde konuşmak için konu açıyom sadece cvp veriyo dedim niye konuşmak istemiyon diye bütün gün çok konuşuyomui beyfendiiimafoldumben
canım benim yaa kıyamam sana ben ağlama üzülme ne olur
ne diyeyim bilemedim silah olayları tehlikeli işler Allah korusun
aptal adam ne diye eşine takıyor ki o gitsin ne hali varsa görsün senin yuvanın huzurunu ne diye bozuyor Allah onu bildigi gibi yapsın
çok geçmiş olsun canım üzülme lütfen atlatıcak oo :Saruboceq:
gülcancımm yapmayınn...üzmeyin kendinizi erkekler hep aynı.. bizimkide arabanın tekerlerine hava basmaya gitti çayı demliyom çabuk gel dedimm hemen gelicem dedi...20 dk oldu yok....lmaz: bizimkini yazın ben çok korkutmuştum eğer hatırlayanınz varsa yazın kaybolmuştumm herkes beni aramıştı... ona iyi ders oldu.....yerimseniben
tekrar tekrar sağolun kızlar içinizi kararttım siz kocaları çekiştirmeye devam edin
neyse kızlar ben kaçtım kocişim geldi
öptüm hepinizi ve miss kokulu melekleri
hilalcim ya çok geçmiş olsun canım ama bronşit çok çocuk geçiriyo küçükken sen oni şimdi çok iyi korursun hiçbirşey olmaz Allahın izniyle ama. birşey sorucam sana. mesela bütün gün öksürüyo muydu. mesela benimki her gece yatarken kalkınca özellikle çok öksürüyo hep öksürüyo??? bide nasıl bronşit olmuş bi hastalık geçirmişmiydi mesela grip nezle falan o mu dönüştürdü çünkü ben onlar dönüştürür diye biliyorum da canım.
Ay bizimde vardı bi öyle azdıran kocamı ilk evlendiğimiz yıl.. emniyet müdürü yiyici bi köpek. yemin ediyorum az kaldı boşanıyoduk.. köşeden döndük.. adamla bozulsun diye dualar ettimne zaman küstüler benim koca değişti adam oldu.. kabus gibi bi süreçti valla yaa hatırlamak bile istemiyorum. erkekler birbirini süper azdırabiliyo.. yoldan çıkarıyolar..
Ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kız çabuk banada anlat şu olayı çatlıycam yoksa.
vallla kızlar hafızalarınız süper........... gamzem boşver yinede rezil olmuştukk cümle aleme... sen kuran okumayı biliyonmu söle bakem....
hayatım unuturmuyuz böyle bi olayı.. ayrıca öyle deme rezillik diye düşünme kocana ders olmuş işte.. benimki eline sağlık bile demiyo bk seninki ne güzel girmiş mutfak topluyo...
eski yazı bilmiyorum canım ama okurum latince harflerden Allah kabul ederse..
canım face özele gel görüşekkk....kaydirigubbakcemile5
kızlar benim ufaklık 5 gündür kakasını yapmıyo yağ içirdim şekerli su içirdim yoookkk ne yapmalıyım fitil yapmak istemiyorum yardım lütfen...
aynen yaa bıktım yemin ederim tubacım yaa... bide bişiy söylesen hemen tafra dışarda hayat kolaymı diye.... bi dünyayı kurtarıyo havaları bi havalar tavalar....
madem okadar yoruluyosun öküzleşiyosun para hırsın olmasın olan kadarıyla yetin ama nerde.. bitircek evliliğimizi böyle giderse canım çok sıkkın...
kızlar dualarınızı eksik etmeyin kocişlerinizden herşey yoluna girer dönem dönem herkes yaşar mutlaka benzer şeyler... üzülmeyin ya morale ihtiyacımız olduğu dönem şimdi iyi olalım ki güzel enerjilerimizi bebişlerimizede verelim
fitili poposuna yaklaştırır yaklaştırmaz ağlamaya başlıyo sanırım canı acıyo bende yapamıyorum nasıl yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?