2009 Eylül Anneleri

slm kızlar işte kızımla ben zemuszemusdilek teyzesinin hediyesini giydirip fotograf çektik ama sanırım pek güzel çıkmadılaelaelaelaelae

vay sıvaslım masallah ne gozel garıymısın gıs sennn yavrunlada renkler tutmus morları gıymısınız gule gule kullansın hedıyesınııı.masallah yavrunadaa seker sekerrr.

vay sıvaslım masallah ne gozel garıymısın gıs sennn yavrunlada renkler tutmus morları gıymısınız gule gule kullansın hedıyesınııı.masallah yavrunadaa seker sekerrr.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:kedi::kedi::kedi::kedi:

kızlar yaaa son günlerde iyice kilolarıma takmıs durumdayımmmm beni gören şaşırıyorr hayr göbek kalsa dert deil okadar ama 10 kilo basenlerime ve popoma birikmiş durumda napcemm ben yaaaaaaaaaaa biri beni durdursunnnn eşimde saolsun habire tatlı alıp geliyoo git dısarda ye diyomm olmaz diyoo bide benide zorluyoo yemem içinn yaaaaa

mehtap maşallah kız sana pek güzelsin bacım cimcime çok güzel cicilerde çok güzel güle gülee giyin
boşver anam konuyu bitti gitti

tülay hoşgeldin canım bak ben burdayımmm

mehtap çım evet çok tatlısınız maaşallahhhh
fatoşşşşş uff sen çok güzelsin saçmalama biraz daha dikkat et yeter
gülcaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn aşkım nasılsın? gergin gördüm seni hayır olsun

yok yaww iyiyim bacım hatta yagız uyudu şimdi inş. uyanmaz sevindirik oldum sen nasılsın canım benım hiç görüşemiyoz msn yi falanda hiç açamıyom dogru düzgün

artık eskisi gibide deilimmm evde bilemmm makyaj yapar süslenir giyinirdimm şimdiii hiçç biri yokkk gören kendini bırakmıssın diyoo ya dısarı bile eşofmanla cıkıyomm düşün yanii(gitme:

fatoş vercez canım kiloları hep böle olcak değiliz az daha sabır şimdi sütüm gitcek diye dikkat edmiyom ama 6 aydan sonra başlarız allahın izni ile

yok yaww iyiyim bacım hatta yagız uyudu şimdi inş. uyanmaz sevindirik oldum sen nasılsın canım benım hiç görüşemiyoz msn yi falanda hiç açamıyom dogru düzgün

ya efet yaaa çok ösledim seniiiii yağızım nasıl??? sen nasılsın????

artık eskisi gibide deilimmm evde bilemmm makyaj yapar süslenir giyinirdimm şimdiii hiçç biri yokkk gören kendini bırakmıssın diyoo ya dısarı bile eşofmanla cıkıyomm düşün yanii(gitme:

ah canımmm bende eskiden eşofmanla karşılardım şimdi giyinip makyaj yapıom tuhaf dimi

tişekküy edeyiz teyzelerii....ya buarada benimde göbegm var. hemde kocaman bu saatten sonra küçülürmü dersiniz.?

tek tesellimmmmmmmmmmmmmmmm vermekkkkkk
aaaa tabi vercez bebişler azcık daha büyüsün ben sizi gaza getirirm açlık rejimlerime başlarım yine yaza kadar yine dal gibi olmam lazımzemuszemus

ya efet yaaa çok ösledim seniiiii yağızım nasıl??? sen nasılsın????

ah canımmm bende eskiden eşofmanla karşılardım şimdi giyinip makyaj yapıom tuhaf dimi

şükür diyelim tülaycım yaaa bugun nispeten daha iyiydi yagız çok huysuzluk yapmadı büyüyo artık düzelcek inş. paşamız nasıl???bittimi senin şu sonu gelmeyen misafirlerin yazık sana ya evde yokum deee gelmesınler özlüyoz biz seni

gülcan sende kaç kilo kaldıki???
bende 3 kg var ki bayağıdır tartılmıyom ama

söyleyim miiii:gitme::gitme:
hazır olun dogum öncesi den 12 kg ama zaten şişman hamıle kaldım önceki yaz 52 kg idim varın siz hesap edin bwnım durum çok vahımmmmafoldumbenmafoldumben

yarın yine gelicek var ama bu sefer hayırlı bi haber için....işte yicek bişiler yapmam lazım ufffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…