slm kızlar işte kızımla ben zemuszemusdilek teyzesinin hediyesini giydirip fotograf çektik ama sanırım pek güzel çıkmadılaelaelaelaelae
vay sıvaslım masallah ne gozel garıymısın gıs sennn yavrunlada renkler tutmus morları gıymısınız gule gule kullansın hedıyesınııı.masallah yavrunadaa seker sekerrr.
maşallah maşallahslm kızlar işte kızımla ben zemuszemusdilek teyzesinin hediyesini giydirip fotograf çektik ama sanırım pek güzel çıkmadılaelaelaelaelae
mehtap çım evet çok tatlısınız maaşallahhhh
fatoşşşşş uff sen çok güzelsin saçmalama biraz daha dikkat et yeter
gülcaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn aşkım nasılsın? gergin gördüm seni hayır olsun
fatoş vercez canım kiloları hep böle olcak değiliz az daha sabır şimdi sütüm gitcek diye dikkat edmiyom ama 6 aydan sonra başlarız allahın izni ile
yok yaww iyiyim bacım hatta yagız uyudu şimdi inş. uyanmaz sevindirik oldum sen nasılsın canım benım hiç görüşemiyoz msn yi falanda hiç açamıyom dogru düzgün
artık eskisi gibide deilimmm evde bilemmm makyaj yapar süslenir giyinirdimm şimdiii hiçç biri yokkk gören kendini bırakmıssın diyoo ya dısarı bile eşofmanla cıkıyomm düşün yanii( gitme:
fatoş vercez canım kiloları hep böle olcak değiliz az daha sabır şimdi sütüm gitcek diye dikkat edmiyom ama 6 aydan sonra başlarız allahın izni ile
ah canımmm bende eskiden eşofmanla karşılardım şimdi giyinip makyaj yapıom tuhaf dimi
aaaa tabi vercez bebişler azcık daha büyüsün ben sizi gaza getirirm açlık rejimlerime başlarım yine yaza kadar yine dal gibi olmam lazımzemuszemustek tesellimmmmmmmmmmmmmmmm vermekkkkkk
ya efet yaaa çok ösledim seniiiii yağızım nasıl??? sen nasılsın????
ah canımmm bende eskiden eşofmanla karşılardım şimdi giyinip makyaj yapıom tuhaf dimi
gülcan sende kaç kilo kaldıki???
bende 3 kg var ki bayağıdır tartılmıyom ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?