canlar ben kaçar ve yatar yarın erken kalkmam lazım ..
yemek yapıcak hadiiiiii byyyyyyyyyyyyyyyyy
ya benim kızım neden böyle oldu yaaa.bu saat oldu hala gözünde uyku yok...düzeni bozuldu...napcaz nasıl eskiye döncez bilmiyorum...
mehtap kelin merhemi olsa başına sürer:sinifsinif:
mrb demetcim iyiyim bizimki yine uyandı emziriyorum tek ellede yazıyom doymaz tabi mama yaparım birazdn
sen nasılsın dişleri iii ce belli oldumu erdanayın bize fotosunu koysana dişli halinin[/Q
canim allah iilik versin benimkide huysuz bende yeni uyuttum koyarim ^canim fotosunuopuyorumnanaktan
ayy sinir oldum normal doğuran kokulu hatuna yaaaa..densiz nolacakk
aynen canım pacozun onde gıdenı oldum ya.bıde burada apartmanın altında kuafor var.dedım kas bıyık aldırayım bunlarda kas bıyık kuaforde degıl ayrı bı dukkan oluyor.neyse dedım kesım fon falan ocak ayına kadar doluyum dedı yuhhhhh ayol bızde bekleyın bırazdan alayım derler.hem kuaforde bu kadar sıra var hemde nasıl bakımlı buradakı karılar ben anlamadımakannehirartık eskisi gibide deilimmm evde bilemmm makyaj yapar süslenir giyinirdimm şimdiii hiçç biri yokkk gören kendini bırakmıssın diyoo ya dısarı bile eşofmanla cıkıyomm düşün yanii( gitme:
selam kizlar
bizim oglanada bi haller oldu saat basi uyaniyor iki gecedir
bittim mahvoldum yaaaa
selam kizlar
bizim oglanada bi haller oldu saat basi uyaniyor iki gecedir
bittim mahvoldum yaaaa
ayfercim daha gogsum bosalmadan doyup kendi birakiyor ben daha da emzirmeye calisiyorum oguruyor bu seferde yani acliktan deil diye dusunuyorum
zaten uyandiginda emzigi verince 1 saat daha uyuyup tekrar uyaniyor anlamadim gitti
bu araalar sanki yine gazi oldu gibi ikinma sesleri geliyor yine yatak odasindan ondan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?