2009 Eylül Anneleri

tülay hayırlı haber ne merak ettim kimi istiyolr::))))
maymun ettiler bizi bi öle bi böle

ya benim kızım neden böyle oldu yaaa.bu saat oldu hala gözünde uyku yok...düzeni bozuldu...napcaz nasıl eskiye döncez bilmiyorum...

mrb demetcim iyiyim bizimki yine uyandı emziriyorum tek ellede yazıyom doymaz tabi mama yaparım birazdn
sen nasılsın dişleri iii ce belli oldumu erdanayın bize fotosunu koysana dişli halinin

artık eskisi gibide deilimmm evde bilemmm makyaj yapar süslenir giyinirdimm şimdiii hiçç biri yokkk gören kendini bırakmıssın diyoo ya dısarı bile eşofmanla cıkıyomm düşün yanii(gitme:
aynen canım pacozun onde gıdenı oldum ya.bıde burada apartmanın altında kuafor var.dedım kas bıyık aldırayım bunlarda kas bıyık kuaforde degıl ayrı bı dukkan oluyor.neyse dedım kesım fon falan ocak ayına kadar doluyum dedı yuhhhhh ayol bızde bekleyın bırazdan alayım derler.hem kuaforde bu kadar sıra var hemde nasıl bakımlı buradakı karılar ben anlamadımakannehir
selam kizlar
bizim oglanada bi haller oldu saat basi uyaniyor iki gecedir
bittim mahvoldum yaaaa

ay canım benım yaa kızım bak sutum yetıyor dıyonda doymuyor olmasın emzırme mesela sagdıgın depo sutlerden bı 120 cc ıcır bakalım saat bası uyanacak mı yıne eger oyle degılse kulak akıntısı falan mı var kasıntı yaparmıs.dene derım.

ayfercim daha gogsum bosalmadan doyup kendi birakiyor ben daha da emzirmeye calisiyorum oguruyor bu seferde yani acliktan deil diye dusunuyorum
zaten uyandiginda emzigi verince 1 saat daha uyuyup tekrar uyaniyor anlamadim gitti
bu araalar sanki yine gazi oldu gibi ikinma sesleri geliyor yine yatak odasindan ondan mi acaba

selam kizlar
bizim oglanada bi haller oldu saat basi uyaniyor iki gecedir
bittim mahvoldum yaaaa

ya ebru sorma senin yöntemi uyguluyorum ki zaten rüzgar kendiliğinden oturtmuştu o düzeni gündüzleri 2 saat uyuyo 3 kere ama 6 dan sonra bidaha uyumak istiyo yarım saat bi saat uyuyo sonra 9 da gece uykusuna anca geçiyo bi kaç ggecede saat başı kalktı mesela bugecede kalktı 2 den sonra her saat acaba gündüz uykusumu çok geliyo yaaa çıldırıcam gece kalktığında bazen doyuruyorum bazen doyurmuyorum farketmiyo yani herhalükarda kalkıyo offfffff cok uykum var amma yazdım

günaydın hanımlar
delirdim gece hele 5 den sonra mızmızmız bi saat salladım emmedi mamada vermedim inadımdan 6 30 da verdim en sonunda nasıl kesintisiz uyutucaz bu bebekleri yaaaa

ayy of aynı yaaaaa pırt pırt gidiyo alttan sürekli biara o uyurdu be üzülürdüm aç aç sabahladı diye

günaydın
kağanda 3 gecedir aynı şeyi yapıyo saat başı kalkıyo
ve çok zor uykuya geçiyo memeyle de savaş halinde
acaba c.tesi rotavirüs aşımız vardı ondan mı ki

gulnazcim gunduz uykularini 2 saatten 1 bucuk asaate indir o uyanmasa bile sen uyandir bakalim degisecek mi

benimki sabah 8 bucukta tekrar uyudu 9 da uyandi
hic yarim saatte uyku alinir mi yaaaa
bu aralar inatlasiyor benle uyumamaya calisiyor bende inatla almiyorum yatagindan hala yatakta mesela
ikiniyor mikiniyor kalkamadigi icin duruyor uykuda oldugundan aglamiyorda cins cins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…