2009 Eylül Anneleri

ya canım bide onu deniim benimkide 8 30 da yattı hala uyuyo uyandırırım yarım saat sonra ya bizim bi sorunumuz daha var sallanmadan uyumuyo hatta ana kucağı var şu sallananlardan onda uyuyo ve yerine yatırınca uyanıyo yazık iki büklüm salak kafam zamanında alıştırmasaydım keşke şimdi yatağa alıştırmak istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum varmı bi fikrin ya da senin kitapta yazıyomu sırnaşık şey

ebru ben almasam n fazla 10 dakka dayanır yaygaracı ve çoook sinirli kendini sıka sıka bağarark ağlıyo sıpa

bişey daha var diyelim 8 30 da yattı iki saat uyudu en fazla bi saat uyanık kalabiliyo hemen uyumak istiyo huysuzlaşıyo kendine ninni söylemeye başlıyo yatağa koyup hafif sallıyorum bi türlü dalamıyo ana kucağında şıp diye dalıyo uyanık saatlerinide uzatmam lazım galiba şu oyun halısını deniycem alıp offf ya kahve içiyorum şuan salk gibi oldum kalk yat kalk yat

Günaydın kızlar.. Herkes iyidir inş. Dün kızımın hediyesi geldi. Resmini ekliyorum. Çok teşekkür ederiz Handancım. Kızım severek giyicek bappalarını :)

Selam kızlar bende uyuttum bizim yaramazı bakalım kaç saniye uyuyacak:)))) Hiç belli olmuyo çünkü. Bizim dün doktor kontrolümüz vadı. Doruk 520 gr almış bu ay.Kilosu 6070 gr. Ben az mı falan dedim ama sadece anne sütü alıyor gayet iyi dedi. Ek besinlere şu anda geçmicekmişiz. Bizim hala gazımız devam ediyor ama geceleri. Gündüz kendisi çıkartabiliyor. Dönmeye de başladı artık.Doktorumuz odasını 1 yaşından sonra ayırma taraftarı. Bu konuda farklı görüşler var ama emziriyorsan böyle olması daha doğru dedi.
Ya kızlar hala emzirme sütyeni mi kullanıyorsunuz. Ben hala onları kullanıyorum rahat oluyor ama çok sıkıldım. Kötü gösteriyor sanki. Birde çıkıp başka marka alamadım. Dagininkini almıştım onunda altı kocaman lastikli sıkıyor bazen.

Al bende de o kadar. Kaş bıyık oldu orman. Saçlar boyasız. Bir silkinip kendime gelmm lazım.
günaydın
kağanda 3 gecedir aynı şeyi yapıyo saat başı kalkıyo
ve çok zor uykuya geçiyo memeyle de savaş halinde
acaba c.tesi rotavirüs aşımız vardı ondan mı ki
Canım bu memyle savaş hali bizdede vardı. 3. ayımız dolduktan sonra geçti. Dönem dönem olurmuş sabırlı olmak lazım.
Benimki de öyle yapıyordu hatta her memeden sonra yarım saat gündüz uykusu toplasan 1.5 saat eder. Böyle durumlarda çok ta inatlaşmamak lazım sanırım. Bizimki inatlaşınca daha da beter davranıyor.
Sallamadan uyutan var mı gerçekten? Bizimkide şimidiye kadar hep sallanarak uyudu. Öyle bile zorla uyuyor. Ben de dizime yastık koyup öyle sallıyorum ayakta sallamaktan daha kolay geldi bana. Anakucağını sevmiyor. Hatta çingene beşiğimiz bile var onda da çabuk sıkılıyor.

kızlarrrrrrr günaydııııııııııınnnn
o ne salak topik öle yaa emsalim kızmış kıyamam emmee rahhat olun bende verdim kalayı ohh iyi geldi sabah sabah kulunçlarım gevşedi vallahii billehii :)))))))))))))

Yawww senin laflarına bayılıyorum ben:))) Çok şekersin . Bende yazdım oraya utanmaz bu kadar lafın üstüne bir özür mesajı bile atmamış (senin için pis dedim).

Son düzenleme:
heheyyyyyt ben geldimmmm. günaydın bacılar.... çok iş var geçmişi okuyamadım.allah rızası için biri özetlese bak dua etcem walla...

Günaydın hoş geldin bende okumaya kalıktım bitiremedim vallahi. Hilkamnın bebeği bronşit olmuş. Bir o dikkatimi çekti.Özeline mesaj attım.

Özge hediyeniz çok güzel. Ahh birde kızım olsaydı ben de böyle pembiş pembiş giydirseydim. Bu arada resimleri ne zamana kadar istiyorsun. Ben hala o işe el atamadım da.

Özge hediyeniz çok güzel. Ahh birde kızım olsaydı ben de böyle pembiş pembiş giydirseydim. Bu arada resimleri ne zamana kadar istiyorsun. Ben hala o işe el atamadım da.

Saol tatlımm. Resimleri cumaya kadar göndersen iyi olur şeker .

Günaydın canım. Hediyeni güle güle kullansın prensesin çok şirinler. İyi diyelim iyi olsun iki kelime yazayım dedim uyandı bizimki kaçacam yine. Emzik verdim belki dalar tekrardan bakalım.

Saol canım benim. Ya buarada facete senin hamiş fotonu göremedim. Ekleyiverirmisin benim için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…