gulnazcim gunduz uykularini 2 saatten 1 bucuk asaate indir o uyanmasa bile sen uyandir bakalim degisecek mi
benimki sabah 8 bucukta tekrar uyudu 9 da uyandi
hic yarim saatte uyku alinir mi yaaaa
bu aralar inatlasiyor benle uyumamaya calisiyor bende inatla almiyorum yatagindan hala yatakta mesela
ikiniyor mikiniyor kalkamadigi icin duruyor uykuda oldugundan aglamiyorda cins cins
Al bende de o kadar. Kaş bıyık oldu orman. Saçlar boyasız. Bir silkinip kendime gelmm lazım.aynen canım pacozun onde gıdenı oldum ya.bıde burada apartmanın altında kuafor var.dedım kas bıyık aldırayım bunlarda kas bıyık kuaforde degıl ayrı bı dukkan oluyor.neyse dedım kesım fon falan ocak ayına kadar doluyum dedı yuhhhhh ayol bızde bekleyın bırazdan alayım derler.hem kuaforde bu kadar sıra var hemde nasıl bakımlı buradakı karılar ben anlamadımakannehir
ay canım benım yaa kızım bak sutum yetıyor dıyonda doymuyor olmasın emzırme mesela sagdıgın depo sutlerden bı 120 cc ıcır bakalım saat bası uyanacak mı yıne eger oyle degılse kulak akıntısı falan mı var kasıntı yaparmıs.dene derım.
Canım bu memyle savaş hali bizdede vardı. 3. ayımız dolduktan sonra geçti. Dönem dönem olurmuş sabırlı olmak lazım.günaydın
kağanda 3 gecedir aynı şeyi yapıyo saat başı kalkıyo
ve çok zor uykuya geçiyo memeyle de savaş halinde
acaba c.tesi rotavirüs aşımız vardı ondan mı ki
Benimki de öyle yapıyordu hatta her memeden sonra yarım saat gündüz uykusu toplasan 1.5 saat eder. Böyle durumlarda çok ta inatlaşmamak lazım sanırım. Bizimki inatlaşınca daha da beter davranıyor.gulnazcim gunduz uykularini 2 saatten 1 bucuk asaate indir o uyanmasa bile sen uyandir bakalim degisecek mi
benimki sabah 8 bucukta tekrar uyudu 9 da uyandi
hic yarim saatte uyku alinir mi yaaaa
bu aralar inatlasiyor benle uyumamaya calisiyor bende inatla almiyorum yatagindan hala yatakta mesela
ikiniyor mikiniyor kalkamadigi icin duruyor uykuda oldugundan aglamiyorda cins cins
Sallamadan uyutan var mı gerçekten? Bizimkide şimidiye kadar hep sallanarak uyudu. Öyle bile zorla uyuyor. Ben de dizime yastık koyup öyle sallıyorum ayakta sallamaktan daha kolay geldi bana. Anakucağını sevmiyor. Hatta çingene beşiğimiz bile var onda da çabuk sıkılıyor.ya canım bide onu deniim benimkide 8 30 da yattı hala uyuyo uyandırırım yarım saat sonra ya bizim bi sorunumuz daha var sallanmadan uyumuyo hatta ana kucağı var şu sallananlardan onda uyuyo ve yerine yatırınca uyanıyo yazık iki büklüm salak kafam zamanında alıştırmasaydım keşke şimdi yatağa alıştırmak istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum varmı bi fikrin ya da senin kitapta yazıyomu sırnaşık şey
kızlarrrrrrr günaydııııııııııınnnn
o ne salak topik öle yaa emsalim kızmış kıyamam emmee rahhat olun bende verdim kalayı ohh iyi geldi sabah sabah kulunçlarım gevşedi vallahii billehii :)))))))))))))
heheyyyyyt ben geldimmmm. günaydın bacılar.... çok iş var geçmişi okuyamadım.allah rızası için biri özetlese bak dua etcem walla...
Günaydın Özlemm, Baharr, Gamzee. Nassınız bacılar.??
Özge hediyeniz çok güzel. Ahh birde kızım olsaydı ben de böyle pembiş pembiş giydirseydim. Bu arada resimleri ne zamana kadar istiyorsun. Ben hala o işe el atamadım da.
Günaydın canım. Hediyeni güle güle kullansın prensesin çok şirinler. İyi diyelim iyi olsun iki kelime yazayım dedim uyandı bizimki kaçacam yine. Emzik verdim belki dalar tekrardan bakalım.
Saol tatlımm. Resimleri cumaya kadar göndersen iyi olur şeker .
Saol canım benim. Ya buarada facete senin hamiş fotonu göremedim. Ekleyiverirmisin benim için?
Tamam canım inşallah halladeceğim bu akşam.
ebrucum hilali ben de okudum çok üzüldüm inş hiçbişeyciği kalmıcak dua etcem ya.
özgem özgem iyim bacım sizden naberler?
Saol tatlımm. Resimleri cumaya kadar göndersen iyi olur şeker .
Saol canım benim. Ya buarada facete senin hamiş fotonu göremedim. Ekleyiverirmisin benim için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?