2009 Eylül Anneleri

çok cahelim bu konuda tatlım hiç bana bakma mirmirmirmir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mehtapçım ben de cahilim bacım. lazeri düşüncek kadar param olmadı şimdilik D
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence bişe olmaz yaa emzirmekle lazerle yokedilen kılların ne alakası var yaaa :))))))))))))))
yani ben gittim lazere ama ozamanlar böyle bi durum yoktu sormadım... lazer yapan yere sor sende dr.una soramıyosan?
klava:klava: ... delü karı emzirmekle bişi olurmu diye sormadım beaa...ameliyat bölgemize zararı olurmu dedim zaten ben emzirmiyo sayılırım...günde 50 ml mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mehtapcım

ben lazer yaptırıyordum. hamilelikte ara verdim yasaktı. zaten yapan salon da hamileyken yapmıyoruz ama doğumdan sonra gel demişti. gidecegin yer de bilir zaten veya dr.una sor canım. ben de daha gitmedim.
tşk cnm sorayım bi

9 eylül üniversite hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bebek için O Rh (-) NEGATıF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak.Kan yarın bulunmalı Ameliyat 24 Aralık 2009 Perşembe günü. ırt Tel= 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen duvarınızda paylaşabilirmisiniz?

klava:klava: ... delü karı emzirmekle bişi olurmu diye sormadım beaa...ameliyat bölgemize zararı olurmu dedim zaten ben emzirmiyo sayılırım...günde 50 ml mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

yaaaa delürtme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne alagası var yaa neden bişe olsunkiiiiiiiiiiiiiiiii
hem öle sağdığın süt az geliyomdiye sütsüzüm sanma annede süt bitmez kızım korkma sen yetiyodur o bebeye :)

yaaaa delürtme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne alagası var yaa neden bişe olsunkiiiiiiiiiiiiiiiii
hem öle sağdığın süt az geliyomdiye sütsüzüm sanma annede süt bitmez kızım korkma sen yetiyodur o bebeye :)
bebegim benim minnoş emmiyo zaten.sadece sagdıgım süt 50mafoldumben

kızlar anne sütünden vazgeçmeyinn azda gelse anne sütü içsin....valla bizim doktor tattırmayı bile 6 dan sonra dedi... rahatladımm....

herkese slmlarrrrrrrrrrr gülcancımmm canıımmmmm hediyemiz geldii tam kapıdan cıkıyordumkii son anda geldiii coookkkkk mutluu oldukk cok ince düşünmüssünnn bebek şekerinizeeede bayıldıkkkkk hele digerini hiiççç sölemiyimmm eşim bu ne dediiii bende pispis sırıttımmm:)))) ogluma gecen yılbaşında ona benzer bişeyin yuzunden hamile kalmıstımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu yılbaşıı allahhhh korusunnnnn:))) tekrar teşekürler canımm bizde bugun doruga yolladıkk hediyemizii umarım begenirler[/B]

kızlar normal doğummu sezeryanmı konusu galiba silinmiş yada kilitlenmiş yok... başka yerede aktarılmıştır.. yöneticilere özel mesaj atmıştımm konuya bakmaları için ama...kaydirigubbakcemile5 iyi olmuşş hamileyken ben butür konuşmalardan etkileniyordumm okumamaya çalışıyordumm... kapanması ii olmuşş... gamzem tartışmalı konuda buydu bacıımmm:mymeka:

salagın biri topik açmış. çoğunuz görmüşsünüz ben yeni gördüm.

yazdım yazdım şuursuz bilmemne diye..

o arada KK yönetimi el koydu ve konu kaldırıldı, yok oldu..çok şükür..zaten şikayet edicektim cevapdan sonra.

kızlar editör mesaj yollamış işlem tamamdır...terbiyesizlik etmiş diye.......

09.09.09 doğan bebekler kaç kilo arkadaşlar.... bizimki 6.300 ii şimdilik şükür sizlerde durum nasıl...

merhaba kızlar nasılsınız?ben dün felaket rahatsızdım bugün kendime geldim biraz aranızda mide bulantısı bas dönmesi (kafamı kaldırdığım an bayılıcak gibi oluyordum)ve kemik sızlaması ki parmaklarımın ucu dahi sızlıyordu((yaşayan varmı

slm gladriel öncelikle geçmiş olsun canım doktora git istersen tahlil falan yapsınlar....bende sadece baş dönmesi oluu ama çok kötüydümm kan ilaçlarıma devam edince bitti.. şükür...

Herkese iyi akşamlar,

Umarım keyifler yerindedir ben bir yandan süt sağıyorum bir yandan geçmişi okuyorum.

Bizim hediyemiz bugün geldi , çingenecim gerçekten çok ince düşünülmüş bir hediye benim hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey nasıl mutlu oldum anlatamam kızım ve kendi adıma çok çok teşekkür ederiz sana ve bade prensesimize...Aslında müsait bir anınızda kızımla birlikte yüzyüze teşekkür etmeyi de çok isteriz....a.s.
Fotosunu da haftasonu hediye topiğine ekleyeceğim...

Bu arada kızlar Tülay bugün girmemiş galiba ben sabahtan aradım onu cevapta vermedi bak merak ettim şimdi arayayım bari..

kızlar bugün tülay hiç girmedi galibaa kesinn misafirleri vardır......
evet cnmcım misafirlerim vardı saol beni merak ettiğin içinnnn kocuman öptm seniiii
güle güle kullanın fatoşçum hediyelerinizi,,,,buarada anladık hediyeyiiii yaniiiiiiiiiii
3kez oldum canım:)
cnm benimde doğumdan sonra 45 gün kanamam sürdü..sonrasındada 2 kes regl oldum ocak başı gibi yine olucam sanırım
ben çok sıkkınımmm çok bunalıorummm mafoldumbenmafoldumben
asssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkıııııııııııııııııımmmmmm sıkı can iidri kolay çıkmasss heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ya daldım dan die çok pardon herkese çok iyi akşamlar olsunnnn
ösledim sizi ondan yaniii
dilek çiiiiiiiiiiiiiiiimmmm duymamışım telefonunu misafirlerim vardı bugün saol beni merak ettiğin için...
sen nasılsın??? defne su prenses nasıl????
bizim babamıs yok bu akşam oğlumla tv seyredioss zaten yorulmuşum kalkamıyommkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…