opuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok cahelim bu konuda tatlım hiç bana bakma mirmirmirmir
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmehtapçım ben de cahilim bacım. lazeri düşüncek kadar param olmadı şimdilikD
bence bişe olmaz yaa emzirmekle lazerle yokedilen kılların ne alakası var yaaa :))))))))))))))
yani ben gittim lazere ama ozamanlar böyle bi durum yoktu sormadım... lazer yapan yere sor sende dr.una soramıyosan?
tşk cnm sorayım bimehtapcım
ben lazer yaptırıyordum. hamilelikte ara verdim yasaktı. zaten yapan salon da hamileyken yapmıyoruz ama doğumdan sonra gel demişti. gidecegin yer de bilir zaten veya dr.una sor canım. ben de daha gitmedim.
GöKyÜzÜnDe YıLdIz OLsAm İLk SaNa KaYaRdıM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biri face de bunu yazmış duvarına çatlakk
klava: klava: ... delü karı emzirmekle bişi olurmu diye sormadım beaa...ameliyat bölgemize zararı olurmu dedim zaten ben emzirmiyo sayılırım...günde 50 ml mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bebegim benim minnoş emmiyo zaten.sadece sagdıgım süt 50mafoldumbenyaaaa delürtme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne alagası var yaa neden bişe olsunkiiiiiiiiiiiiiiiii
hem öle sağdığın süt az geliyomdiye sütsüzüm sanma annede süt bitmez kızım korkma sen yetiyodur o bebeye :)
kızlar editör mesaj yollamış işlem tamamdır...terbiyesizlik etmiş diye.......
recaa ederimm....balımm...eline sağlık canımm iyi olmuş
bence onun üyeliğinide iptal etselermiş
evet cnmcım misafirlerim vardı saol beni merak ettiğin içinnnn kocuman öptm seniiiikızlar bugün tülay hiç girmedi galibaa kesinn misafirleri vardır......
güle güle kullanın fatoşçum hediyelerinizi,,,,buarada anladık hediyeyiiii yaniiiiiiiiiiiherkese slmlarrrrrrrrrrr gülcancımmm canıımmmmm hediyemiz geldii tam kapıdan cıkıyordumkii son anda geldiii coookkkkk mutluu oldukk cok ince düşünmüssünnn bebek şekerinizeeede bayıldıkkkkk hele digerini hiiççç sölemiyimmm eşim bu ne dediiii bende pispis sırıttımmm:)))) ogluma gecen yılbaşında ona benzer bişeyin yuzunden hamile kalmıstımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu yılbaşıı allahhhh korusunnnnn:))) tekrar teşekürler canımm bizde bugun doruga yolladıkk hediyemizii umarım begenirler[/B]
cnm benimde doğumdan sonra 45 gün kanamam sürdü..sonrasındada 2 kes regl oldum ocak başı gibi yine olucam sanırım3kez oldum canım:)
asssssskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkıııııııııııııııııımmmmmm sıkı can iidri kolay çıkmasss heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeben çok sıkkınımmm çok bunalıorummm mafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?