2009 Eylül Anneleri

ayy tülayım yinemi misafir sendede bacım yaa kıyamam sana ben nedir bu halimiz yaa....
millet çok düşüncesiz yaa.. heleki yeni bebekli kadın yalnız başına hemde bukadar yorulurmu yaa.. seni çokiyi anlıyorum kardeşim....

iyi teyzesi ellerinden öper:) halil ibrahim nasıl? bu arada oyuncaklar çok makbule gectı tulay aglıyor onlarla susturuyorum:)

cafcaflı renkerde ya ondandır cnm...iyi oğluşumda ne olsun.bugün görüşemedik hasret gideriyosssŞeniz...oğlum ali tunayı öpüyoo kocuman

hojgeldin canııımmmmmmmmmmmmmm...aslında gelenler içinde en hayırlıları bunlardı bizim bi hadise vardı sana dediydim onu görüşmeye geldiler izmir den vekalet verdikkk bakalım neler olucak hayırlısı inş. dua et kardeşine

selam kizlar

bi pis daha geldi

gulcancim bende henuz olmadim canim yaaaa
tubacim biz 4 numara beze gectik 2 haftadir felan rahat ettik sende gec bence
baharcim cumartesi sizde bulusuyoruz di mi canim
bende de olabilir dicem ama tugbalar kocaelinden geliyor uzak mi olur acaba
bi de soyle bi onerim var sen calisan insansin oyle vaktin yok biseyler yapmaya ugrasma hepimiz gelirken yanimizda yemelik biseyler getirelim imece usulu
yeriz iceriz kimse yorulmamis olur ni dersiniz

bizde oglumla bugun istinye parka gittik gezdik alisveris yaptik biraz

hilalcim ne guzel demek bi saat oyalandi
bizimki en fazla 15 dakika oynuyor sonra sikilip aglamaya basliyor
zaten bizim gunumuz soole geciyor 10 dakka bu oyuncak 10 dakka ana kucagi 10 dakka hakkat anasinin kucagi 10 dakka meme
sooora sil bastan
herseyden cabucak sikiliyor bizimki yaw

ebrucum sabahta yazmıstım tekrar yazıyım bence sen alişi biraz rahat bırak. ıstedıgı zaman uyusun uyansın. huysuzlukları gecer. benımkı ana kucagında gunun cogunda. yauyuyor yaoynuyor onunla. ee tabı sıkılıyor gezıyor farklı seylerde yapıyoruz. ama uykusu ıle oynadıgım zaman hiç bir yrde durmuyordu sureklı kucakta huysuz du

Belki benimki ilk kez oynadığı için uzun süre oyalanmıştır zaten şaşkınlıkla bakıyordu oyuncağa.Ama umarım hep bu kadar oynar ben de biraz nefes alırım.Zaten hasta diye sizin gibi dışarı da çıkamıyoruz resmen kuduruyorum evde.

ebrucum hoşgeldin..işin zor öyleyse yaaa cnm arada yanlız bırak odada alışsın bnm oğlanlada çok ilgilenince arkamı döner dönmez ağlayıveriyo kendi haline bırakıyom bazen alışıyo

valla bende dısarı cıkarmıyorum. anca eşimle oda korka korka yok domuz grıbı bılmem ne. arada ablama bırakıyorum kuzuyu..
bugun yenı bır grıp daha cıktı haberlerde duydum hayırlı olsun:)

meryemcim benim okudugum kitaptada bebekler uyumayi bilmez sizin ogretmeniz lazim diyor
gercektende uyguladigimdan beri gunduz uykulari duzene girdi
eskiden 10-15 dakika uyuan cocuk artik cogu zaman 1 bucuk saat kesintisiz uyumaya basladi
zaten bunlari uygulamaya calistigimdan beri deil 2 gundur huysuzlaniyor sanirim gazi var
birde bizimki ana kucaginda hic uyuyamiyor yani orda tutsam gunduz hic uyumamis olur
ben simdi soyle yapiyorum gunduz ayni saatlerde alip alisi yatagina koyuyorum o da o saatlerde uyumaya alisti uyumaya basliyor

tabi bide bunlar bebegine gore degisir bazisi kotu etkilenebi;ir gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…