meryem yaaaa akşam yapsınlar yaşgününü hayret biişi...
slm kızlar bu kocamı öldürcam notebook aldı işe gitti dandık bil. bana kaldı mouse bozulmuş tab tuşu ile bütün geçmişi okudum bi saatte
anam ben daha hiç olmadım yaw ne etcez((
bahar meryem siz adet oldunuz mu?bi olmayan ben mi kaldım yoksa
ben çok sıkkınımmm çok bunalıorummm mafoldumbenmafoldumben
noldu gülümmmmmmmm Şeniz
hiçbişey aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum.. depresyonamı giriyorum acaba... yeni şeyler istiyorum... çok monoton kaldım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım saat 1 gibi toplanırız herhalde. bendeyiz son karar bu sanırsam.delikafaduldendelikafadulden:tomato: ne yapcakmış bilgisayarı cabuk arada bari bi fare bari alsın bıraksınn eve.....
gamze tartışmalı konuda yazdıkların çok güldümm helebuu:mymeka: hiç güleceğim yoktuu...
bahar nerde buluşuyoz saat kaçta ona göre program yapıcam tuubayla konuştum az önce beni alıcak ama cumartesi annem ısrarla kahvaltıya çağrıyoo 1 aydır kadını görmüyomm isyanda....
ben de olmadım halen:..bahar meryem siz adet oldunuz mu?bi olmayan ben mi kaldım yoksa
ben de ben de :gitme:hiçbişey aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum.. depresyonamı giriyorum acaba... yeni şeyler istiyorum... çok monoton kaldım :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
gel sen özele ben sana yeni bişiler göstereyim kaydirigubbakcemile3
akannehir akannehir akannehir
gel sen özele ben sana yeni bişiler göstereyim kaydirigubbakcemile3
:içelim:demek sizde olmadınız bahar özge saloun kızlar yalnız değilim demek
3kez oldum canım:)
akannehirakannehirakannehir
özgem ezgim nasıl oldu cicim
kızlar bişi sorcam ben lazer epilasyona gidcemde sezeryanlı olmak problem yaratırmıki...yani bugun veya yarın gitmek istiyorum da ameliyatımıza bişi olurmuki bi zararı olurmu yaww...doktorumada sormak istemiyom bee bunu...
biriniz cevap verin uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cahal karılar hiçbirinizin bi bi fikri yokmu:roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?