hojgeldin canııımmmmmmmmmmmmmm...aslında gelenler içinde en hayırlıları bunlardı bizim bi hadise vardı sana dediydim onu görüşmeye geldiler izmir den vekalet verdikkk bakalım neler olucak hayırlısı inş. dua et kardeşine
geldim şekerim geldiiimm haydee amanda oh oh yandaaann :))))ahh kuzum oda seni özlemiştir
ahahahah sende gel katıl bize hobaaaaaa :teytey:
40 yilda 1 bu saatte geldik kimse bisey yazmiyo beeeee
valla bende dısarı cıkarmıyorum. anca eşimle oda korka korka yok domuz grıbı bılmem ne. arada ablama bırakıyorum kuzuyu..
bugun yenı bır grıp daha cıktı haberlerde duydum hayırlı olsun:)
bahar meryem siz adet oldunuz mu?bi olmayan ben mi kaldım yoksa
biriniz cevap verin uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cahal karılar hiçbirinizin bi bi fikri yokmu:roflol::roflol::roflol::roflol:lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
selam kızlar
bugun cok calıskan bir gunumdeydim. gece sagolsun uzun sure sonra kızım 6 saat kesintisiz uyudu. maşallay diyim. ben de dinlendim. 12 de yataktan cıktık kızımla :)) yemegimiz hazır, ev islerini yaptık, kızım ve ben banyomuzu da yaptık geldikkk :))))))))) geçmişe bakmadım ama size bazı sorularım var. yanıtlarsanız seviniciimmmm :)
1- 4 numara (7-18 kg) beze geçen var mı? sanki 1 hafta daha 3 numarayı kullansam yeterliymiş gibi geliyor. biraz küçülmeye başladı.
2- kırmızı lahana gaz yapar mıı? (bu sorunun cevabının evet oldugunu düşünüyorum ama hayır olması için dua ediyorum :))) )
3- kızımın saçları uzun oldugu için banyodan sonra kurutma ihtiyacı duyuyorum ama tabi saç kurutma mak.kullanmıyorum. kullansam zararlı olur mu sizce?
4- nurse harveys gaz şurubu kullanan vardır içinizde. 4 haftadan sonra kullanılması onerilmiyor. şişe bitmese de atıp yeni şişe alınması gerektiği falan yazıyor. ben atıyorum ama siz nasıl yapıyorsunuz?
cevaplarınızı bekliyorum.............
ya millet ne fırsat düşkünü yaaa... şimdi kızıma bi bakıcı için görüştüm hiçbi tecrübesi olmayan bi hatun zaten yaşıda küçük ama eve kamera sistemi kurcaz bide altı üstü günde 4-5 saat gelecek gayet iyi bi fiyat söyledim az gelmiş yüz lira daha yukarı olsun diyo aramış. bu çingenelikle zor bakarsın benim kızıma dicektim neyse. hayır zaten temizlikçisi ayrı geliyo her hafta ne yapcaksın ki? sıcacık evde keyif yapacaksın.. işe başlamıycma gerekirse ama ona bırakmıycam sinir oldum yeminlen.
herkese slmlarrrrrrrrrrr gülcancımmm canıımmmmm hediyemiz geldii tam kapıdan cıkıyordumkii son anda geldiii coookkkkk mutluu oldukk cok ince düşünmüssünnn bebek şekerinizeeede bayıldıkkkkk hele digerini hiiççç sölemiyimmm eşim bu ne dediiii bende pispis sırıttımmm:)))) ogluma gecen yılbaşında ona benzer bişeyin yuzunden hamile kalmıstımmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bu yılbaşıı allahhhh korusunnnnn:))) tekrar teşekürler canımm bizde bugun doruga yolladıkk hediyemizii umarım begenirler[/B]
bız sızden 2 gun kucuguz 5600 cıktık bugun09.09.09 doğan bebekler kaç kilo arkadaşlar.... bizimki 6.300 ii şimdilik şükür sizlerde durum nasıl...
tulaycım sende bu mısafır konusunda benım gıbısın.dun aksam yıne doluydu ev ya...bırının bebegı olsun ıyıce buyutmeden gıtmıcme valaa.offfffff bunalttılar benı ya.hele dun aksamkı mısafır gorumcemın iş arkadaslarıydı dusun artık sacmalıgı...saol tubacım valla ben bugün giremedim giç bişiden habarım yokkkkkkkk
sen nassın???
Belki benimki ilk kez oynadığı için uzun süre oyalanmıştır zaten şaşkınlıkla bakıyordu oyuncağa.Ama umarım hep bu kadar oynar ben de biraz nefes alırım.Zaten hasta diye sizin gibi dışarı da çıkamıyoruz resmen kuduruyorum evde.
gamze kaç dogmuştu senin minnoş
kızlar bugün bizim kızı tarttı dr 5770 çıktı 5900 olması lazımmış enaz...ortalamadan biraz az dedi... bilmiyorum ne yapsam.. gece sağıp uyanıp vericem artık biberonla uyandırmadan içsin diye... ortalamayı yakalamaya çalışıcam canım sıkıldı azcık.... dr kontrolünden beri 11 günde 220 gram almış... bu iyi ama geneli az dedi... ama izmirdeki dr.da yok gayet iyi dedi.. bilmiyorum yaa kafam karıştı sizce bu konuya canımı sıkayummuuuuu sıkmayummuuu :)))))
ya kızlar ben daha yeni 3 numara beze geçtim ne çabuk 4 e geçtiniz kaç kilo sizin tosuncuklar yaw...benimkisi 3 aylık kontolunde 6 kiloydu vede 64 cm boyu...azmı kızlar yaw......3500 dogmuştu
kızlar bugün bizim kızı tarttı dr 5770 çıktı 5900 olması lazımmış enaz...ortalamadan biraz az dedi... bilmiyorum ne yapsam.. gece sağıp uyanıp vericem artık biberonla uyandırmadan içsin diye... ortalamayı yakalamaya çalışıcam canım sıkıldı azcık.... dr kontrolünden beri 11 günde 220 gram almış... bu iyi ama geneli az dedi... ama izmirdeki dr.da yok gayet iyi dedi.. bilmiyorum yaa kafam karıştı sizce bu konuya canımı sıkayummuuuuu sıkmayummuuu :)))))
o zaman bende azıcık daha beklerim napalım acılı agdaya devam:1ninca::tomato:canım ben lazer yaptırdım.tamamen bıten tuylerım gebelıkte gerı dondu.hormonlar dalgalandıgı ıcın lohusalıgın uygun bır donem olmadıgını soylemıslerdı bı bayana ben gıderken.basarısısz olabılıyomus epılasyon.bıraz dahamı beklesen kı?
...
bence iyi benim kız 3500 dogmuştu 3 aylık konrolumuzde 6 kilo idisositososito2940 doğdu 2860 a düştü şimdi 5770 bugün itibari ilee... :)
Bence az değil aldıkları kilolar ama bilemiyorum tabiii....Sadece anne sütü alıyo benimki 4 aylık oldu 6kilo 70 gr.Boyu 64 cmç. 3170 doğmuştu dotor normal dedi.Bu aylarda aylık 450 gr üstü alan normal dedi. Gamzecim İzmir de hangi doktora gidiyorsunuz???
benim hatun coştu bu gece yine ya cadııııııı. delü delü hareketler yaptı :)
şimdi ayağıma aldım salla babam salla
bendede son pket 3 numero var onu bitirince 4 e geçicem
gamze hiç sıkma caını su ara hepsi az alıyor. benım dr un dedıgı onemlı olan cocugun gelişimi. ondan sonra kilo. gunluk ortalama 20-30 gr arası normalmiş. biz gecen ay 28 gunde 520 gr almıstık ortalamanın altındaydık. ne oldu sonrakı hafta tekrar cagırdı 1 haftada 190 gr aldık ortalamaya yetiştik:) takma yani zaman zaman olacak
Bence az değil aldıkları kilolar ama bilemiyorum tabiii....Sadece anne sütü alıyo benimki 4 aylık oldu 6kilo 70 gr.Boyu 64 cmç. 3170 doğmuştu dotor normal dedi.Bu aylarda aylık 450 gr üstü alan normal dedi. Gamzecim İzmir de hangi doktora gidiyorsunuz???
ohh herkesler burdaaaaaaaa... ama oğlum uyandı arara bakıyorumm....
2940 doğdu 2860 a düştü şimdi 5770 bugün itibari ilee... :)
canlarım soyle bı baktım gecmıse ınsalah eksık bırakmamısımdır kımseyı...
2 gundur pek sızınle olamadım.Doruk dun baya kotuydu.cok gazı vardı.hep agladı.emmedı yemedı( aksamda mısafır geldı (((
bugun doktor kontrolumuz vardı.kılo almıs sukur ama gerıden takıp edıyoruz sızı.cok uzuluorum ya.ınanırmısınız neler yasıyorum.mememı emmıyo.bıberonu sadece uyrken yarısnı emıyo.kasıkla yerken oguruyo.zorlarsam kusuyo.ve gunde bıraksam sadece 500 ml ıcer.oysa 700 800 gerekıyomus. bu yuzden sagmak zzorunda kalıyorum.ama anafıle.ıcmıyo sutude mamayıda.kasık kasık aglaya aglaya 1 sate beslenıyoruz.nolur bı akıl verın kafayı yıcem ben ya(((((((
ama tum tahlıl ve muayenelerı noraml dedı doktor.sadece ıstahsızmıs.bu yuzden 4. ay bıtınce ek gıdaya gecırcak .............
ıste boyle moaller bzuk bıraz.ama sukurler olsun bınlerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?