2009 Eylül Anneleri

Parisli Salamon'un işleri tersine tersine gidiyormuş,

Amerikadaki arkadaşı Mison 'a mektup yazıp akıl danışmış .

' Elinde ne var ne yoksa sat Amerikaya gel ' demiş Mison .

Salamon neyi varsa satmış .

Tek oda bir dükkanı varmış ,

' Her ihtimale karşı bu kalsın ' demiş.

Karısı Rebecca'yı ' şimdilik' diye Paris'te bırakıp , Amerikanın yolunu tutmuş .

Aylar geçmiş Salamon'dan karısına , nihayet bir mektup gelmiş .

' Kuzum Rebecca ,

Çoktandır yazamadım kusura bakma .

Benim burda işler çok iyi.

Epeyce bir müddet elimdeki parayla ihale kovaladım , sonunda ,

Kore savaşından kalma eski don ihalesine girdim .

Tanesini 1 dolardan alıp ,

kısalttırdım, 2 dolara malettim ve tanesini 10 dolardan sattım .

Buradan kazandığım parayla ,

bu defa Vietnam savaşından kalan eski yatak ihalesine girdim .

Eski yatakların tanesini 5 dolardan aldım ,

üzerine yeni yüz kaplattım, 10 dolara malettim tanesini 100 dolardan sattım.

Kuzum Rebecca, durum şimdi çok iyi, dükkani sat acele yanıma gel '.

Rebecca cevap yazmış ... '

Kuzum Salomon ,

Sen orada, binlerce yatak ve onbinlerce donla çok para kazandığını yazıyorsun.

Ben burada; bir tek yatakla ve de donsuz olarak

senden çok kazanıyorum '

kaydirigubbakcemile3

gıııyyyyzzzz çıhın hele yogarıııı bakın bakam bura biii napıyonuz bakim tarihin tozlu sayfalarında :)))))))))))))))

hahahha zaten okuyana anlayana kadar yenileri eklenio yawws klonlacam kendimi biri geçmişi okusun biri cvp yazsın biri oğluma baksın biri koca gönlü yapsın biride dinlensin ohhh bea laelaelaelaelae[/QUOTE]

Hahahaa:lepi:aynen valla al benden de o kadar.Şimdi uyumazsam gece işim var ama bugünde uykum gelmiyo. Gece 3 ten sonra sürekli uyanıyo gazı yüzünden yavrum.

hahahha zaten okuyana anlayana kadar yenileri eklenio yawws klonlacam kendimi biri geçmişi okusun biri cvp yazsın biri oğluma baksın biri koca gönlü yapsın biride dinlensin ohhh bea laelaelaelaelae[/QUOTE]

aaa şekerim ben sana tercüme ederdim ayıp ettin doğrusuuu :)))))
banada bukadar adam lazım ama yok valla klonlansamda evde kendimden 5 taneyi birden çekemem doğrusu valla böyle bidenecik halimle idare ediversinler artıkın :))))

maşallah arkadaşımaaa nasılda güzellllerrr kuzusuda kendisidee...

Allahım bahtınızıda hayatınızıda yüzünüz gibi güzel kılsın canım arkadaşımmm.....

he kız canım sıkılıyo valla bu alirızada canımı yidi kanlarımı emdi gece gece sömürdü beni yaa dallama :)))))))) :roflol::roflol::roflol:

canım yaaa Allah yardım etsınnn.Allaah korusun zor ya.
gıııyyyyzzzz çıhın hele yogarıııı bakın bakam bura biii napıyonuz bakim tarihin tozlu sayfalarında :)))))))))))))))

nasılda guzel demıssın hee:))

hahahha zaten okuyana anlayana kadar yenileri eklenio yawws klonlacam kendimi biri geçmişi okusun biri cvp yazsın biri oğluma baksın biri koca gönlü yapsın biride dinlensin ohhh bea laelaelaelaelae

aaa şekerim ben sana tercüme ederdim ayıp ettin doğrusuuu :)))))
banada bukadar adam lazım ama yok valla klonlansamda evde kendimden 5 taneyi birden çekemem doğrusu valla böyle bidenecik halimle idare ediversinler artıkın :))))

maşallah arkadaşımaaa nasılda güzellllerrr kuzusuda kendisidee...

Allahım bahtınızıda hayatınızıda yüzünüz gibi güzel kılsın canım arkadaşımmm.....

he kız canım sıkılıyo valla bu alirızada canımı yidi kanlarımı emdi gece gece sömürdü beni yaa dallama :)))))))) :roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

ah canımmm aminnn cumlemızın hayatı guzel olsunnnnn.benım adam hem koltukta uyuyı hem sky tv acmıs bebek kucagımda sag elle yazıom kumandayı alıp acamıyom dızıyı-tatlicadiarzu-

ayfercim açma valla sütün kesilir maazallahh :)))))))))))
ayy nasıl iğrenç bi hale getirdiler diziyi yaaa :)))))))

Canım koliğimiz 2,5 aylık olana dek devam etti.O nedenle maalesef bebeğimin ilk günlerini hatırlamak istemiyorum bile. Bir bebeğe 2 kişi yetişemiyorduk ne gece ne gündüz uykusu vardı. Şükür şimdi bayağı düzeldi. Kolik ağlamaları tamamen kayboldu. Perhiz yapıyorum onda mı yoksa zamanı geldi de ondanmı kayoldu bilemiyorum artık...

canım yaaa Allah yardım etsınnn.Allaah korusun zor ya.

nasılda guzel demıssın hee:))
Ayfercim formundasın valla. Saçlar boyasız kaşlar bıyık orman diyen sen değilmiydin? Gel birde beni gör. Sürekli evde olunca saldım çayıra mevlam kayıra.

amanın oyyyyy...:uhm:

ah canımmm aminnn cumlemızın hayatı guzel olsunnnnn.benım adam hem koltukta uyuyı hem sky tv acmıs bebek kucagımda sag elle yazıom kumandayı alıp acamıyom dızıyı-tatlicadiarzu-[/QUOTE]

neyse ekliyimmm ayfer süpersin tatlımm... maşallahh size...
kızlar ben oğluma astranot mont aldım çok zor giyiliyo yaa... acaba gerimi versemm..kullanan varmı...

aaaaa ne diyosunn meryemcim yaaaa
ben çıktım bugun doktora gittimmm..
işallah yarın getirirler tekrar.. gerçi notta bırakmamışlar...
ay saniyecimde hediyeyi gönderdi ama ben bi resim çekip koyamadım..
bende hediyelerimi yarın alıp kargolucam kısmetse....
en sona ben kaldım galiba ((

recaa ederimm....balımm...
aaa tuuba okadarda değill etmiş bi cahillik....:mymeka: hatasını anlamıştır...

ben yeni okuyunca çok sinirlendim tabi tatlımm haklısın herkeşee 2.bi şans vermek gerek..

09.09.09 doğan bebekler kaç kilo arkadaşlar.... bizimki 6.300 ii şimdilik şükür sizlerde durum nasıl...

canım 11 aralıkda 6150 gr.dı bizimki. dr 550 gr fazla dedi bilmem ne çizelgesine bakarak..

iyi akşamlar
Size bahsettiğim şu egzersiz seti vardı ya geldi ve oğlum onunla oynuyor gerçekten işe yarıyor sanırım.Almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

linki aldım bi inceliyim bakayım. sagol şekercim

keşke ben de ist.da olsaydım h.sonu ( size iyi buluşmalar kızlar

4 numara beze geçicem ben de artık

ya kızlar ben daha yeni 3 numara beze geçtim ne çabuk 4 e geçtiniz kaç kilo sizin tosuncuklar yaw...benimkisi 3 aylık kontolunde 6 kiloydu vede 64 cm boyu...azmı kızlar yaw......3500 dogmuştu

maşallah canım az olur mu hiç. bizim de taş çatlasın 6,5 kilo olmuştur...

hiçç sıkma canınıııı tatlım gayet iyi.

ayfercim açma valla sütün kesilir maazallahh :)))))))))))
ayy nasıl iğrenç bi hale getirdiler diziyi yaaa :)))))))
bojjver be yaaa o zaman.ben ezel ve hanımın cıftlıgı ve parm.ardınd ızlıyom superss.
a be canım sacı hep boyattım kıs fonsuz ama.kas bıyık gani orda cıkmamıskaydirigubbakcemile3 ve o cafedekı garson hatunlar yaz kıs mını etek gıyer kıcına kadar.hos hepsı oyle buradakı hatunlar.yani dusun halimi
arkadaşlar benim son yazdıklarım nerdeeeeeeeeeeeee

ayy geçsin çekmesin kuzularımız hiçbi dert yaa çok şükür buna bile.....

ama bu aylarda bebekleri korumak için en sağlıklısı bunlar... bendede pembesi var...gayet rahat oluyo dışarıda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…