2009 Eylül Anneleri

ayy meryemcim beğenmemmi yaaa....
ne demek o öyle... okadar kıymetliki hediyeriniz benim için......
ömür boyu saklicam Allahım izin verirse....

[QUOTE=aqualotus2000;10633149

aaa şekerim ben sana tercüme ederdim ayıp ettin doğrusuuu :)))))
banada bukadar adam lazım ama yok valla klonlansamda evde kendimden 5 taneyi birden çekemem doğrusu valla böyle bidenecik halimle idare ediversinler artıkın :))))

al benden de o kadar bende çekemem vala otamatiğe beğladım iic elülülülülülü

bu arada ayfercım oglunda sende çok guzelsınız..

o montlardan bende de vardı kullanamadım bende. kucuk bedenddı ama benım. bıde ben zorlamak ıstemıyorum montu var normal onu bıle arada kullanıyorum. anneme gıdıyorsam hopp sarıyorum battanıyeye alıyorum kucagıma:)

efferim ayferim laf süleme kendine yaa :)))
ay bu salak leyla hamile galiba yaa ailecek dallası bile geçtiler yaa ne manyaklar yaa.. :)))))))))

OOhhh herkes burda ne guzell kalabalıkız bu akşam..
gamze bu arada yılbaşı hedayesinde sona kalan tek sen degilsin, bende varım hatta ancak cuma olmasa cts çıkabilecem..

OOhhh herkes burda ne guzell kalabalıkız bu akşam..
gamze bu arada yılbaşı hedayesinde sona kalan tek sen degilsin, bende varım hatta ancak cuma olmasa cts çıkabilecem..

ayy evet süper bi akşam vallaha :)
sağol betül beni yalnız bırakmadın bende sap gibi bi ben kaldım diye geziyodum buralarda :)))))))))))))))) işallah yarın halledebilirim bende bu işleri :)))):Saruboceq: alkisalkisalkis

2 tane çamaşırlık zor yetiyor valla..3 gunde anca kurur...sonra da ütüü...iiiyyğğğ

evet saçmaladılar bence dee

tubaok, akidem, KK Pro Üyeaqualotus2000+, aslıcım, asos1980+, Aussie+, ayfersmu+, ÇÖL GÜLÜ, dilekakal+, fairyblue, fussilet+, huysuz80+, mawiekim, msms+

ne kadar kalabalığızzzzzzzzz

dikkatinizi çekerim kırımzı üyeyi ben çok kıskanıyom Pro Muroo olmuşş :))

evet hamileeeeeeee

reklamda gordumm

gerizekalı atladı adamın üstüne atladı adamın üstüne eee olacağı buydu tabiii :))))
hadi hepsini boşver okadar yattı kalktı bi yıkan be cenabet aynı saçlarla eve gelip yemek yedi yaaa uyuz nassı aile bunlar yaaaa :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…