ehih bizimki de el tutmak istiyor. babanemle el ele uyuyor kuzum ya.adamın karşısından ayrılmıycan elini tutucan bide onun temposundaaa eeee eee eee eee dicen öyle uyuyabiliyo hazretleri naapcam ya kendime kahve bile alamıyorum
neden çekiştiremiyon mori?kaynana günü yapalım topikte anamm benimkini çekiştiremiyorum yaa kıskanıyorum işte
slm kızlar nabersiiniz
biz kızımla ilk kez ikimiz birlikte dışarıya çıktık
kuaföre gittik annesi kaşını bıyıgını aldırdı kızı izledi :)))
slm kızlar nabersiiniz
biz kızımla ilk kez ikimiz birlikte dışarıya çıktık
kuaföre gittik annesi kaşını bıyıgını aldırdı kızı izledi :)))
ehih bizimki de el tutmak istiyor. babanemle el ele uyuyor kuzum ya.
neden çekiştiremiyon mori?
Mori?
Kakosi...
ee dün soruyorun kırmızı lahanayı ne demeye yedin ama kabahat sende hiç lahana yenirmi yazık yavrum benim mahvalmuş....kızlar sakın haa KIRMIZI LAHANA yemeyin.. 2 akşam üst üste yedim.. yemez olaydım, lanet ettim o derece yani nimet ama işte...
kızım 1 saat once fışkırarak 2 kez kustu. çok mu emdi? hayır. aksine gece 22:30 dan sonra yatarken emmedi. sonra sabah 6 da emdi. ardından zorla 9 da emdi ve bir daha emmedi. 15:00 gibi de tüm emdiklerini kusdu ama nasıl kusmak. burnundan bile çıktı. daha once de bu şekilde kustu ama bu farklıydı!!!!
çok agladım, çok uzgunum. kızım normalde 2-3 saatte bir emerdi. zaten az emmişti, onu da çıkardı. yıkadım, uyudu kaldı. haa üstüne kakasını da yapamamışdı, kusmadan hemen once yapmıştı. nasıl yiprandi çocuk mahfoldu. tabi ben de ayrı mahfoldum(((((((((((((((((((((
dr.a sordum, günde 5-6 kez kuzmuyorsa enfeksiyon yoktur korkma dedi ama lahanaya bagladı. cocuk gazlı bir süt emince midesi sadece süt degil gaz doluyor ve midesi bulanıyor dedi. bu şekilde kusunca 1 saat falan emzirme dedi. karnını sıcak tut dedi. oyle işte. canım çok sıkkın. anlayacagınız su saat itibariyle kızım 20 saattir falan aç gibi birşey(((((((((((((((((((((((
ee dün soruyorun kırmızı lahanayı ne demeye yedin ama kabahat sende hiç lahana yenirmi yazık yavrum benim mahvalmuş....
ya içli dışlı olunca tabi karşılıklı sorunlar çıkabiliyor bacım. insan kendi annesiyle bile ters düşebiliyor kimi zaman...
neler yaptı kız annatsan ya :)
hoşgeldin canımmm. oh ne güzelll. içinden geçirmiştir yakında sahalara ineceğim diye esramız :)))
:lepi: ayy süper yaaa iyi cesaret ben ağlarsa naparım diye markete gidemedim sanki ağlarsa kıymet kopcak sustururum alla alla ağlama fobisi oldu bendede
kızlar sakın haa KIRMIZI LAHANA yemeyin.. 2 akşam üst üste yedim.. yemez olaydım, lanet ettim o derece yani nimet ama işte...
kızım 1 saat once fışkırarak 2 kez kustu. çok mu emdi? hayır. aksine gece 22:30 dan sonra yatarken emmedi. sonra sabah 6 da emdi. ardından zorla 9 da emdi ve bir daha emmedi. 15:00 gibi de tüm emdiklerini kusdu ama nasıl kusmak. burnundan bile çıktı. daha once de bu şekilde kustu ama bu farklıydı!!!!
çok agladım, çok uzgunum. kızım normalde 2-3 saatte bir emerdi. zaten az emmişti, onu da çıkardı. yıkadım, uyudu kaldı. haa üstüne kakasını da yapamamışdı, kusmadan hemen once yapmıştı. nasıl yiprandi çocuk mahfoldu. tabi ben de ayrı mahfoldum(((((((((((((((((((((
dr.a sordum, günde 5-6 kez kusmuyorsa enfeksiyon yoktur korkma dedi ama lahanaya bagladı. cocuk gazlı bir süt emince midesi sadece süt degil gaz doluyor ve midesi bulanıyor dedi. bu şekilde kusunca 1 saat falan emzirme dedi. karnını sıcak tut dedi. oyle işte. canım çok sıkkın. anlayacagınız su saat itibariyle kızım 20 saattir falan aç gibi birşey(((((((((((((((((((((((
slm kızlar,
tubacım geçmiş olsun , yediklerine çok dikkat et tatlım bir süre daha dayan ek besine geçince istediğini ye.emsalcim, sanada geçmiş olsun süt yapayım derken boğuluyodun ha, valla mayadanmı yoksa onu mideye kadar indirmek için içtiğin sudanmı süt oluyo artık gerisini sen düşün, bu arada nasıl yuttun kızzz, yeşillik dereotundandır canım kesin.
kızlar ya size bir sorum olacak biri kimdi hatırlamıyorum ama yaş maya süt yapıyor demişti
hap gibi yutun dedi minik parçalar halinde
öyle yaptım attım ağzıma boğazıma yapıştı kaldı boğuluyorduuummmm :)))))
gerçekten faydası varmı bilmiyorum ama deniyorum
birde dereotu sabah akşam yiyyorum ama kızımın kakası yeşil oldu yaa onunla bir alakası varmıdır acaba bilen var mı ?
sağol canım yaaa :))
sorma yavrum attım ağzıma hap yutar gibi yutayım dedim aldım ağzıma yuttum sonra su içeyim dedim yapıştı kaldı boğazıma yemek borumda yapışıp kaldı :)))
sonra hemen bir bardak su içtim eridi sanırım geçti çok şükür yoksa gidiyordum yaa :))))
eşim sen kafayı yedin boğulacaktın az daha sütle bozdun olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım yemediğin şey kalmadı mideni bozacaksın en sonunda o olcak diye söylendi durdu :)))
demi ya bende öyle düşündüm dereotu yapmıştır diye
haa unutmadan tadı fena değil tatlım mayanın tabi önce ağzında suyla eriteceksin yoksa sonu felaket oluyor kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?