kızlar sakın haa KIRMIZI LAHANA yemeyin.. 2 akşam üst üste yedim.. yemez olaydım, lanet ettim o derece yani nimet ama işte...
kızım 1 saat once fışkırarak 2 kez kustu. çok mu emdi? hayır. aksine gece 22:30 dan sonra yatarken emmedi. sonra sabah 6 da emdi. ardından zorla 9 da emdi ve bir daha emmedi. 15:00 gibi de tüm emdiklerini kusdu ama nasıl kusmak. burnundan bile çıktı. daha once de bu şekilde kustu ama bu farklıydı!!!!
çok agladım, çok uzgunum. kızım normalde 2-3 saatte bir emerdi. zaten az emmişti, onu da çıkardı. yıkadım, uyudu kaldı. haa üstüne kakasını da yapamamışdı, kusmadan hemen once yapmıştı. nasıl yiprandi çocuk mahfoldu. tabi ben de ayrı mahfoldum

(((((((((((((((((((((
dr.a sordum, günde 5-6 kez kuzmuyorsa enfeksiyon yoktur korkma dedi ama lahanaya bagladı. cocuk gazlı bir süt emince midesi sadece süt degil gaz doluyor ve midesi bulanıyor dedi. bu şekilde kusunca 1 saat falan emzirme dedi. karnını sıcak tut dedi. oyle işte. canım çok sıkkın. anlayacagınız su saat itibariyle kızım 20 saattir falan aç gibi birşey

(((((((((((((((((((((((