Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar ya özgecim benim resimlerdende aldınmı faceden. ben bırascık gec kaldım galıbamm:)
aklın yolu bir bacımaha rüyayı tekrar okudum ve anladım eksik okumuşum bencede baharcım katılıyom sana:jeyyar:
kocan seni ham yapacak yakında diye düşündüm ben de :)))yorumla kısss merak ettim :)))))
acep rüyayı kocişime hala yeterli ilgi göstermessen ham yaparlar beni diye mi yorumlasammmm :)
baharcım ist un hangi semtindesin
össgeeee benim kızıml kucak kucağa resmimi aldın mı onu yollamamışım ben sana
sen bi gebeş bi bebek birde bebekle istemişsin yaa
ebrucum adres çok zor değil canım inş kolay bulursunuz...
aldım şekercim aldımmmmmmm opuyorumnanaktan
tamam ulen yaşışıp durmayın bu konuda kıskandım bak şimdi hepten
ahhh yarın hep birlik yiyip içip konuşacaksınız biz olmadan hemde mafoldumben
şimdi sen ve babaanne bir sürü ikramda yaparsınız fotolarda ikramlar olmasın uzagım gelemem sonra canım çeker :))))
yılbasına kadar catlamasam ıyıdır valla özgecim cok merak ettım valla
şimdi sen ve babaanne bir sürü ikramda yaparsınız fotolarda ikramlar olmasın uzagım gelemem sonra canım çeker :))))
yılbasına kadar catlamasam ıyıdır valla özgecim cok merak ettım valla
resimleri yayınlarsınız burda dimi.sizleri merak ediyorum bana istek gönderirmisiniz facebook da. (gul-vergil@hotmail.com)
özgeee
plaskool bıcırık kuklalar ve çıngıraklı patikleri sen mi alıcam diyordun??? aldın mı? güsel mi? :))
jokerden sip.vericem de..100 tl lik alışverişe 15 tl çek varmış..alayım diyorum, zaten alıcaktım..