• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Ebrucum yine savaştık canım. zorla birazcık yaladı emdi bişiler yaptı kendi çapında :)

Tubacım geçmiş olsun canım. Ama sakın korkma günde 7-8 den fazla sulu olmadıysa problem değil cnm.

aha rüyayı tekrar okudum ve anladım eksik okumuşum bencede baharcım katılıyom sana:jeyyar:
aklın yolu bir bacım
yorumla kısss merak ettim :)))))

acep rüyayı kocişime hala yeterli ilgi göstermessen ham yaparlar beni diye mi yorumlasammmm :)
kocan seni ham yapacak yakında diye düşündüm ben de :)))
baharcım ist un hangi semtindesin

ataşehir canım...

össgeeee benim kızıml kucak kucağa resmimi aldın mı onu yollamamışım ben sana
sen bi gebeş bi bebek birde bebekle istemişsin yaa

ebrucum adres çok zor değil canım inş kolay bulursunuz...

tamam ulen yaşışıp durmayın bu konuda kıskandım bak şimdi hepten
ahhh yarın hep birlik yiyip içip konuşacaksınız biz olmadan hemde mafoldumben
şimdi sen ve babaanne bir sürü ikramda yaparsınız fotolarda ikramlar olmasın uzagım gelemem sonra canım çeker :))))

şimdi sen ve babaanne bir sürü ikramda yaparsınız fotolarda ikramlar olmasın uzagım gelemem sonra canım çeker :))))

aaaa olmas biiiir biiiir marifetlerimi sergilicem şekerim :DD önce toplu sonra tek tek çekcem :))

Benimde canım çeker :(( ıkramları çekmeyin sakın baharr.

Son düzenleme:
[/B]

bende fesatımdan çatliiicim canım. Kız bizde napalım biliyomusun? dakka başı bunları arayalım, çaldırıp kapatalım telefonlarını lülülülülülü

yılbasına kadar catlamasam ıyıdır valla özgecim cok merak ettım valla

salı günü bitmiş olur cnm sanırsam o gün öğrenirsiniz ne olduğunu kaydirigubbakcemile5

resimleri yayınlarsınız burda dimi.sizleri merak ediyorum bana istek gönderirmisiniz facebook da. (gul-vergil@hotmail.com)

inşallah özgecim panik oldugum kadar onemli birsey degildir.. yarın ben bi dr.a gotureyim aradım randevu saati için donecekler.

ist.buluşmasını ben de aciiyiipp kıskanıyomm

Ya buarada Didemde (ecem84) uzun süredir yok çok merak ediyorum. Babası ameliyat olucaktı ne oldu acaba? Saniyede telefonu vardır onun sorayım bakayım

özgeee

plaskool bıcırık kuklalar ve çıngıraklı patikleri sen mi alıcam diyordun??? aldın mı? güsel mi? :))

jokerden sip.vericem de..100 tl lik alışverişe 15 tl çek varmış..alayım diyorum, zaten alıcaktım..

özgeee

plaskool bıcırık kuklalar ve çıngıraklı patikleri sen mi alıcam diyordun??? aldın mı? güsel mi? :))

jokerden sip.vericem de..100 tl lik alışverişe 15 tl çek varmış..alayım diyorum, zaten alıcaktım..

he bacımmm alcaktım ama vazgeçtim. Pek ilgilenceğini düşünmüyorum onunla.

Back
X