ya kızlar çok duygusal bişey düşünsenize başka bi topikte karnımızdaki bebekleri konuştuk duyduk aylarca ilk hareketleri rahatsızlıklarımız endişelerimiz hepimiz sağlıkla aldık çok şükür kucaklarımıza bebeklerimizi şimdi onların yaptıklarını konuşuyoruz Allah ım inşallah her isteyene yaşatsın bu duyguları :)
Evet tatlım ya ne günlerdi kalp atışları, ikili test, üçlü test muhabbetleri:)) amin canım nerde isteyen varsa versin rabbim.
selam kizlar nasilsiniz
benim canim skkin biraz
2 gundur sutum azaldi
niye bilmiyorum tekrardan artar mi acaba yaaa cok korkuyorum tamamen kesilirse diyeeeee
Canım bazen azalabiliyor benimde her zaman aynı çıkmıyor ama hiç moralimi bozmuyorum benim sütüm var ve bu geçici bir durum diye düşünüyorum sonra yeniden eski verimine kavuşuyor göğüslerim. sende sakın moralini bozma geçici bir süreç olarak düşün bunu.
2 saatte bir emiyor ama bugun 2 saatte dolmadi goguslerim farkettim o da sut istedigi gibi gelmeyince basliyor aglamaya
bi bakiyorum tek gogus emip doyuyor bi sonraki seferde ikisini birden emiyor doymuyor
yaaa cok korkuyorum insallah azalmaz iyice
o kadar cok su iciyorum ki sutum cok olsun diye
bi ara ne guzeldi sagdigimda tek gogusten 120 cc cikiyordu nolduysa su iki gunde oldu
maşallah canım çok ta güzel çıkıyormuş sen yinede elinden geldiğince stokla canım sütün bolken.
YARDIMMMMM :)
Kızlar şükredin bebişlerinize bugün oğlum 56 günlük oldu ve hala en fazla uykusu 1 saat kalkıp emip yatıyor bu 45 dakka da oluyor 1 saatte ama emmesi 2-3 dakkayı geçmiyor. siz nasıl başardınız bu 4-5 saatte bir beslenmeyi bana da yardım edin bakiiimmm bende rahata ereyim gariiii :)
Bu arada süt azalması durumu anneme söledim o da zamanla bebeğe yetecek kadar bünyen sütü ayarlayacak dedi yani azalması normalmiş benimde sütlerim akıp taşıyodu ama şimdi eskisi gibi değil :)
Uyku konusunda gerçekten yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim hadi bakalım anişler tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım benim kızımda düzenini kendi oturttu çok uzun zamandır geceleri 4-5 saat uyuyor. Maalesef ne yapabileceğini bilmiyorum allah sabır versin.
ayfercim ordamisin gaz cayi ise yaradi mi merak ettim
onu bana oneren arkadas benden 1 hafta once dogum yapmidsti bebegini hastaneye kaldirmislar simdi
mikrop kapmis sonra kanla tum vucuda mikrop yayilmis hastanede de kan mi serum mu ne verirken bebegin damarlari patlamis yogun bakima almislar
ariyorum acmiyor telefonunu insallah iyilesir bebecik yaaaa cok uzuldum
doktor yaaa musluk suyunda emzigini ya da altini yikarken mikrop kapmistir ya da pis elle altini degistirirken kapmistir demis
aman dikkat kizlar yaaaa
Canım yaa allah korusun meleklerimizi. O meleğe de bir an önce acil şifalar , anne babasına da sabır ve dayanma gücü versin inş. Çok dikkat etmek lazım hakikaten ben çok dikkat ediyorumda işe başlayınca annem ve kayınvalidem ben gibi dikkat etmeyecekler bu duruma deli oluyorum