tulaycim fatoscum bizdede durumlar ayni
bizimkide erkenden uyuyup saat 4 ten sonra uyaniyor
milletin totosunda pireler ucusurken biz kalkiyoz yataktan nasil zor geliyor anlatamam
bende tam tersi dun butun gun uyuttum aksam belki gec yatar diye yok anam aksam saat 6 da yine bayildi
cocuk belledi o saati uyku saati diye kesinlikle gecirmiyor
tabi faydasi da oluyor rahat rahat yemegimizi yiyoruz o uyudugu icin ya da cok rahat o saatte disari cikabiliyoruz ama sabah erkenden ayaktayiz
insallah biir duzene girecek yakinda kizlar hep;m;z;n bebeleri biraz daha sabretcez
bu sabah mesela erkenden kalkti
o yuzden saat 9 dan beri uyukluyor

bizimkide erkenden uyuyup saat 4 ten sonra uyaniyor
milletin totosunda pireler ucusurken biz kalkiyoz yataktan nasil zor geliyor anlatamam
bende tam tersi dun butun gun uyuttum aksam belki gec yatar diye yok anam aksam saat 6 da yine bayildi
cocuk belledi o saati uyku saati diye kesinlikle gecirmiyor
tabi faydasi da oluyor rahat rahat yemegimizi yiyoruz o uyudugu icin ya da cok rahat o saatte disari cikabiliyoruz ama sabah erkenden ayaktayiz
insallah biir duzene girecek yakinda kizlar hep;m;z;n bebeleri biraz daha sabretcez
bu sabah mesela erkenden kalkti
o yuzden saat 9 dan beri uyukluyor

babanne kaç yaşında maşşallah nasıl bakıyor..?
babanne kaç yaşında maşşallah nasıl bakıyor..? . beni de o büyütmüş. eşim diyor babane bu gidişle ali efenin oğlunu da büyütür diyor :)))
 . beni de o büyütmüş. eşim diyor babane bu gidişle ali efenin oğlunu da büyütür diyor :)))