• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

komposto gibi mi içiyorsun canım yoksa sadece suyunu mu içiyorsun? ben de kuru üzümğ hoşaf yapıp içiyorum o da süt yapıyor gibi.

evet cnm aynen öyle ..dutunuda yiyorum suyunuda içiyorum...cokacimcoook

bu arada kızlar eşimden mıkrop kapmayayım dıye bende zencefil limon kaynatıp hergun 1 bardak ıcıyorum. içtikten sonra farkettşmki daha rahat gaz cıkarmaya basladım. alitunadanda daha fazla gaz seslerı duymaya basladım. belkıde bılmeden ıyı bişey yapmısımdır:) sızde deneyın
ya bende çok fenayım şuna eynen eşin gibiyim..üşütmüşüm...inşallah kıza bulaştırmam yaaa:gitme:

aminnnnnnn

slm herkese

slm cnm

bende bunun bir benzeri kullanıyorum.. gerçekten çok işime yarıyor.. özellikle evde kimse yokken ona koyup hem sallıyom hem rashst rahat süt sağıyom.. uyutmak içinde kullanıyom tavsiye ederim.. hemde taşıması kolay..
modeli markası falan ne canım peki? birkaç model var kararsız kaldım ben de.
tabi bu kadar büyütmeye gerek yok.. şimdi çalıuşan annenin cefasını çekecekler sonrada sefasını sürecekler.. yine onlar için çalışıyoz zaten
demi ama :))

ємєℓ;10058656 .!.:
canım oglandan vakit bulum gelemiyorum ki...evde annem de olunca olmuyo iste...ozledim valla burayı opuyorumnanaktan

yahu kendimi yırtıyom arada tekmil verin en azından hoh pöh bişi diyip çıkın diyom ama dinletemiyom ki!!! benneyaptımki

hoşbulduk baharım yaav valla elin değmişken patlat bi ümit besende kendimize gelelim bee nikah masası olsun ama acının dibinr buralım :)))))))))))))))

gülcan hoşgeldin canım. nasılsın?
hoşbulduk baharcım sıpa mızıklandı uyuttum geldin inş. uyanmaz azcık kafamı dinleyim
evet cnm aynen öyle ..dutunuda yiyorum suyunuda içiyorum...cokacimcoook

ya bende çok fenayım şuna eynen eşin gibiyim..üşütmüşüm...inşallah kıza bulaştırmam yaaa:gitme:

slm cnm

mrb canım gerçekten faydası oluyomu duttun şeker koyuyomusun yoksa sadece haşlıyomusun bide kuru dut dımı bu mevsimde taze dutu nerden bulcan

gamze emel sizde hoşgeldınız cancagızlarım

hoşbulduk baharım yaav valla elin değmişken patlat bi ümit besende kendimize gelelim bee nikah masası olsun ama acının dibinr buralım :)))))))))))))))
hohoyyt benden şuan çıksa çıksa ofis masası diye şarkı çıkar anacım...
ємєℓ;10058702 .!.:
alllalaaa benim tickerma ne olmus yaaaa:S
sen gideli çok şey değişti topikte emelim. artık biz eski biz değiliz :)))
tickerfactory veya lilypie den izinli sadece tickerlar. yeni bi tane yapcen gari.

gamzecim ne olmus bu tickerlara yaaaa bana bi el atta aynı senin gibi bisey ekliyelim barı canım yaaa.....19 agustos dogum tarihi benim sıpanın

hohoyyt benden şuan çıksa çıksa ofis masası diye şarkı çıkar anacım...

sen gideli çok şey değişti topikte emelim. artık biz eski biz değiliz :)))
tickerfactory veya lilypie den izinli sadece tickerlar. yeni bi tane yapcen gari.

vayyyy beeee :) siz yoksa siz degil misin? alacakaranlık kusagı gibi olmus bura:)

canım onların adresleri var mı yapmaya calısayım madem

ємєℓ;10058961 .!.:
vayyyy beeee :) siz yoksa siz degil misin? alacakaranlık kusagı gibi olmus bura:)

canım onların adresleri var mı yapmaya calısayım madem

çoğumuz uykusuzluktan gazdan zombi gibi olduk anacım ondan bu değişim :))
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... ya da Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting. olması gerekiyor sanırsam. ben yapam dicem ama kendiminkini 3 kere değiştirip her defasında yarım saat düşünüyorum canım ya :)

tşk.ederim emelcim ii olmaya çalışıyorum çalışmaya başlamışsın sende allah yardımcın olsun canım kızın da okula başladı iş zor valla

ємєℓ;10058882 .!.:
kızlar benimde haftaya ayın 18 de iznim bitiyo bir gun okula gidip calıscam sonrasında 20 gun rapor alıyorm

sen çalışmaya başlamadın mı emel ya burda öle dediler sanki ben mi hatırlıyom :uhm:

ємєℓ;10058500 .!.:
selam hanımlar opuyorumnanaktan uzun zamandır vakit bulup giremiyorum keyifler yerindedir umarım

hoşgeldin kız nerelerdesin...merak ettik...

kızlaarr nabersinizzzzz????

iyiyiiz senden naber...

hoşbulduk baharcım sıpa mızıklandı uyuttum geldin inş. uyanmaz azcık kafamı dinleyim

mrb canım gerçekten faydası oluyomu duttun şeker koyuyomusun yoksa sadece haşlıyomusun bide kuru dut dımı bu mevsimde taze dutu nerden bulcan

gamze emel sizde hoşgeldınız cancagızlarım

cnm evet kuru dut,taze yok şuan...onu suda kaynatıyosun ama şeker atmıyosun zaten o çok şekerli oluyo kendi şekeri çıkıyo suya...bende bayagı faydası oluyo ...yani oluyo derken aman aman öyle şelale gibi olmuyo sütüm ama eskiye nazaran çogalttıgını farkettim..bi kaç delikten birden fışkırıyo sütüm onu içince..sende dene bakalım sendede olcakmı faydası cnm...:kahve:cokacimcoook

ємєℓ;10058882 .!.:
kızlar benimde haftaya ayın 18 de iznim bitiyo bir gun okula gidip calıscam sonrasında 20 gun rapor alıyorm

emelcim sen ne ögretmeniydin...ögretmenlere ücretsiz izin veriyorlarmı...ben 1 yıllık ücretsiz izin dilekçemi verdim bunun en az 6 ayını kullanırım diye düşünüyorum...
:1rolleyes:

Back
X