Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen çalışmaya başlamadın mı emel ya burda öle dediler sanki ben mi hatırlıyom :uhm:
hoşgeldin kız nerelerdesin...merak ettik...
iyiyiiz senden naber...
cnm evet kuru dut,taze yok şuan...onu suda kaynatıyosun ama şeker atmıyosun zaten o çok şekerli oluyo kendi şekeri çıkıyo suya...bende bayagı faydası oluyo ...yani oluyo derken aman aman öyle şelale gibi olmuyo sütüm ama eskiye nazaran çogalttıgını farkettim..bi kaç delikten birden fışkırıyo sütüm onu içince..sende dene bakalım sendede olcakmı faydası cnm...cokacimcoook
emelcim sen ne ögretmeniydin...ögretmenlere ücretsiz izin veriyorlarmı...ben 1 yıllık ücretsiz izin dilekçemi verdim bunun en az 6 ayını kullanırım diye düşünüyorum...
:1rolleyes:
meryem bişey daha sorcam canım. bizim anakucağı zaten var oto koltuğu tarzında bişi daha var. ama çocuk içine yatınca kolları falan sıkışıyo hareket edemeyince de sıkılıyo canım. bu zımbırtılarda öyle bişi yok gibi görünüyor var mı yoksam?
ємєℓ;10059547 .!.:yok canım daha baslamadım ben..dogum oncesini aktarınca toplam 13 haftam oldu bu ayın 18 nde bitiyor ama rapor alcam ocak bitene kadar