Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende huggies kullanıyodum memnundumm ama son gunlerde oglumun çişii dısarı cıkıyoo 3 numara kullanıyorum.. 2 arkadasın tavsiyesi üzerine dün evybaby aldımm ve çişi tasmadı memnun kalırsam bunu kullanıcamm... benimde elimdee 50 taneye yakın hugiess patladı:))))CANIM YA 80LİK PAKET YENİ ALDIM HEMDE UFF Bİ KAÇ GÜN KULLANIP DURUMU PAYLAŞ OLURMU HUGGİES İÇİNDE İİ DİOLAR
ADIM NİHALopuyorumnanaktan
๒คl๒öςєğเ๓;10258810 .!.:merhaba kızlar. nasılsınız? umarım herkes cok iyidir.
benim size sormak istedigim birşey var.
2 gündür kızım sag memeyi emmeyi reddediyor. sol memede sorun yok herzaman ki gibi emiyor ama sag memeyi emmek istemiyor.
acaba sütün tadımı bozuk die düşünürken yarım saat süren bi çabanın ardından zorla verdim agzına 5 dk falan emdi. yani tadı bozuk olsa hiç emmezdi die düşündüm.
sizin aranızda da böyle bi sorun yaşayan oldumu?
lütfen bana bir akıl verin. cok zor durumdayım gögüsüm şişiyor sızlıyor. emmedigi zaman.
masallah canım cok sekersınızzzz.teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:
ay canım yaaa senınkı bırakmaz merak etmeee.bi de bugün moralim çok bozuk benim yaaaa. gece ne güzel emdi oğlum beni. sabah emmedi. biberonu verdim aldı ama mememi almadı. gerçi uykusu vardı huysuzlandı uyudu ama. ne bileyim bırakmasın beni daha yaaaaa....
baharcım benimki de almıyo bazen ama bu bırakacağı anlamına gelmez tatlım, endişelenme... alır o acıkınca özgenin dediği gibi. keyfi istememiştir sadece.
kızlar sizinkiler ne gibi sesler çıkırıyo... akşamları 1 saat kızımla konuşuyorum, ama sadece onun çıkardığı sesleri çıkartarak, dil gelişiminde etkiliymiş onun çıkardığı sesleri taklit etmek. resmen oyun gibi oldu akşamları. 10 gündür çok net benim dediğim herşeyi, ağzımın hareketlerine bakarak taklit etmeye başladı. çok net 20 kez falan bu 10 günlük süre içerisinde anne dedi.... hatta kameraya bile çektim ki inanmayan olursa gösteriyim diye. tabi bilinçli olarak denilmiş bir anne değil ama 1 saatlik konuşmamızda iki kez falan çok net anne diyor. ben bu süre içinde 100 e yakın anne diyorumdur tabi... hatta kayınvalidemler çok şaşırıyo, ben ona anneee, ooooooo, uuuuuuuuu diyorum o da benim sesimin aynısını taklit etmeye çalışıyo, bağıra bağıra sesler çıkarıyo. ben sustuğum an susuyo, tekrar ben ses çıkarınca hemen arkadam başlıyo aynı şekilde.... çok komik oluyo ya, deneyin mutlaka. bu sürede sadece ağzıma bakıyo, ben ağzımı açınca arkamdan o da açıp ses çıkartmak için çabalıyo. ses çıkarmayı bıraktığım an ağlamaya başlıyo bir de. resmen oyun oynamak istiyo... mutlaka deneyin, ona aguuuu, uuuuuu, oooooooooo diye sesler çıkartın, bir süre sonra aynı sesleri çıkarttığını göreceksiniz. çok eğlenceli gerçekten.
masallah canım cok sekersınızzzz.
ay canım yaaa senınkı bırakmaz merak etmeee.
hemen denuıcem canım cok sagoool.
bu arada eslemcım sıvaslıcım tubacım kusuruma bakmayın sınradan gordum bebıslerınızle ılgılı durumları Allah yardımcınız olsun gercekten uzucu bır durum ayy hepımız bırbırımızı anlarız Allah acıl sıfa versın ınsallah.
canım bende huggies kullanıyodum memnundumm ama son gunlerde oglumun çişii dısarı cıkıyoo 3 numara kullanıyorum.. 2 arkadasın tavsiyesi üzerine dün evybaby aldımm ve çişi tasmadı memnun kalırsam bunu kullanıcamm... benimde elimdee 50 taneye yakın hugiess patladı
fatoş bende evi baby kullandım ama çok iyiy degil gerçi bebekten bebege farkeder ama bizimkisinde pişik yaptı gibi...ucuz oldugu için sanırım pek kaliteli degil.lmaz:
๒คl๒öςєğเ๓;10259142 .!.:FATOŞ canım teşekkür ederim.ilk kez oldugu için endişelendim. 2 gündür böyleyiz ama umarım devam etmez.
evet cnm çok yumuşak evy baby o bakımdan güzel ama ne bileyim burda ucuza aldım ben yaa..12 milyonmuydu neydi...pişik yaptı bizde.ama huggiesle aynı fiyat pekte ucuz degill sanırım...valla bebekten bebegede degişiyor canımm bakalım simdilik 54lü bi paket aldırdım tabi bundanda memnun kalmassamm geri dönerimm huggiese.. huggieste cokk sertt bi bez yaaaaa:bbo: napsakki?
merak etme ama inatla vermeye calıs o memenidee yazık bırakmasın?
opuyorumnanaktan
evet cnm çok yumuşak evy baby o bakımdan güzel ama ne bileyim burda ucuza aldım ben yaa..12 milyonmuydu neydi...pişik yaptı bizde.
bende öyleyim ben inat ettikçe oda inat ediyo almıyo asla...bu gidişle bırakıcak meemmi zaten napalım bende sagıp veriyorum
ya evet benim kızında çişi bezle birleşince .çok kötü kokuyo prima benimkidehuggiesin 54 ve evybaybde 13.5 aldım....dedigin gibi canımm bebekten bebege farkediyorrr mesela bende primadan fazla memnun kalmadımm çiş yapıncaa acayipp kokuyooo kendi kokusuyla karısıyoo oda....aman nebileyimm dün eşimm artık isyan etti herseferinde baska bezmi alcaz diyeee valla bi düzen tuttursammm ii olur artık...
sagıp vercem cnm artıkopuyorumnanaktanmehtapcım sagmayı bırakmaa madem almıyo senin içinn zor olucak amaa...naparsın.....
cnm öglen geldi pompam sagdım 40 cc çıktı ama sabahki birikmiş sütümü kızm emmi,şti...bakalım şimdi bidaha sagıcam kaç çıkcak umarım çogalır:Saruboceq:iyi akşamlar şekerler nasılsınız bakam keyifler iii dir umarım
baharcım sıhhatler olsun canım güle güle kullan saçı eminim yakışmıştır yüz hatların güzel zaten sana her saç yakışır canımopuyorumnanaktan
fairyblue geçmiş olsun canım yaaa nasıl oldu yavrum düzeldimi offf bu aşılar çocukların düzenini alt üst ediyo
nihalcim bebekler emerken terlermiş canım daha öncekı dr umuz bize emerken üstü ince oolsun kafasında şapka falan olmasın demişti çocuk maraton koşmuş gibi yoruluyomuş ondan canıma.s
bez konusunda ben bütün bezleri denedim en iii huggies bence elımdekı molfıx bıtsın onunla devam etcam
sıvaslı şeker pompan geldımı ne ettın kaç ml çıkıyoyerimseniben
amanınnnnnnnn 170 mi maşallahdiyimben de sabah kendi rekorumu kırdım. sağ göğsümden 170 cc süt çıktı. yarısını buzluğa attım hemen. hoş bu saatte de sütüm kalmadı mesela buzluktan çıkarttım da içirdim oğluma :) uykuda çok süt üretiliyor ya.
cnm öglen geldi pompam sagdım 40 cc çıktı ama sabahki birikmiş sütümü kızm emmi,şti...bakalım şimdi bidaha sagıcam kaç çıkcak umarım çogalır:Saruboceq:
bakalım cnm inşallah çoğalır sütümüz sende çoğaldımı ...bi sagıyım bakalım kaç çıkcak:hulya:eee 40 ml iyi canım benimde öle çıkıyo 3 saatte bir 40-60 arası çıkıyo 60 da nadir yani sabah daha iii çıkar gece 6 saat falan hiç emzirmezsen 100 ü bulur
nasıl yani yata yorgan derken..akmışmı sütünkocamın karnını doyurdum geldim kıslarrrrrr. Napıyosunuz?
Ya buarada ben size geçende bişi yazacaktım unuttum. ee yazayım o zaman demi kaydirigubbakcemile3 Süt yapan birşey daha keşfettim. Pişmaniyeeee. evet pişmaniye. Gece yatarken yemiştim. gece 3 gibi uyandım yatak yorgan su gibiiiii. Sıksan süt çıkacaktı nerdeyse. dolmuş taşmış. Bence bir deneyin kızlar:)