Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım. Yok ben sabah 8'de evden çıkıyorum 18:30'da dönüyorum çok zor oluyor ama şirketimiz organize sanayide olduğu için şehir dışında ve araba olmadan eve gitmem imkansız...
Nasıl özledim var yaa... Servisten inince ilk kez erkek arkadaşı ile buluşmaya giden yeni yetme kızlar gibi deli gibi heyecanlandım havada uçarak yürüdüm o o ev yollarını...
Canım benim bebeğimde bu ay 650 gr almış ama normal olduğunu çünkü artık bebeklerimizin hareketlendiğini söyledi hemşire.
Çok teşekkürler tatlım seninde hayırlı olsun hemen gelsin haftasonu di mi?
Evet canım bu hafta annem bakacak bakalım...
bebişlerinin uykusu düzenli olan arkadaşlara soruyorum. ( baharcım sanırım sen de yazmışsın 10 gibi uyuyor, 3 gibi kalkıyor diye ) ... gündüzleri uyuyorlar mı bebişleriniz?? eğer gündüz uyumayıp gece uyuyorsa bu şekilde düzenli olarak anlayacagım. ama hem günduz hem gece bu şekilde uyuyorsa bizim ki niye uyumuyor?? defne genelde geceleri sık uyanıyor, gündüzleri de 1-2 saat molalar verip uyumak istiyor..sıkıyorsa uyutma, ağlıyıp mızıklanıyor durmadan..
ya valla bende alsam ıyı olacak.bı bardak su koyuyorum ama yok ya kuruyor dıl damak
bu arada tulayla konusunca aklıma geldı.ben ayaklı tulum gıydırıyorum hep altına.ıcıne havlu corap ayagına yanı.patık falan gıydırmıyorum.dısarı cıkarkende pantolon ıcıne uzun corap ve ayagına havlu corap ve ayakkabı patıgı.sız nasıl yapıyorsunuz
günaydın hanımlar
morelim o kadar bozuk ki akşamdan beri ağlıyorum
eylül 1 de dğum yaptım ve akşam öğrendimki hamileyim bebeğim daha yeni 3 aylık oldu kahroldum sezeryanla doğum yaptıım zaten zor kendime gelsim ne yapacağımı bilemez durumdayım Allahım diyorum onca bebek bekleyen cocuk isteyen insanlar var neden ben .. aldırmak kürtaj yapmak beni çok korkutuyor bugün için dr randevu aldım ama gözlerim şişti kızıma bile akşamdan beri bakamadım morelim bozuk gözüm kimseyi görmedi eşim korunuyordu ve bu ay spiral taktıracaktım bu kadar kısa sürede hamile kalacağımı tahmin bile etmedin ve sözde korunuyordum çok üzülüyorum rabbim kimseye yaşatmasın bebeğim bu kadar küçük olmasa asla üzülmezdim ve bebeğim 2 aylıkken sütüm birden kesildi ne yaptım ne içtiysem gelmedi demek bundanmış hiç şüphelenmedim kaç defa test yaptım belki yanılıyorum diye ama maalesef Allahım günaha girmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum çok ama çok üzgünüm uyuyamadım demek 40 tan sonra hemen kalmışım bilemiyorum bana dua edin inanın kalktım ne yapacağımı bilemedim çok fazla yazamıyorum ama girip bakıyorum hep faydalanıyorum burdan herkes kendine dikkat etsin bbek isteyene bişey demiyorum ama benim gibi olmayın Allah yardımcımız olsun dua edin neolurr
ah ben o bükük dudağını yerim onun yaaaa anlıyorlar canım yaaa...çok hisli bu bebeler olsun büyüyünce anlıycek seni....onun için çalıştığını kuzuuuum benim
bende dr umuza sorucam ama korkuyom adam bizde rotateg yaptırın dedi ben 3 doz la uğraşmıyım die rotarix yaptırdım heheekaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar
Bizim bebişin ayakları son birkaç gündür çok terliyo. Bezle siliyorum, saç kurutma makiasıyla kurutuyoruz yeni çorap pant. falan gidiriyorum. Bu aralar çok huzursuz, çok gazımız var ve kakasını yaparken zorlanıyo, poposu acıo galiba. Zaten uçak yolculuğundan dolayı kulak zarı kızarmıştı 15 gün ant. kullandık. Kulağından pislik geliyor. Hala ağladığında kulağına götürüp vuruyor bebeğim, yarın kontrolümüz vardı bugün gidicez. Karnına sıcak havlu koyuyorum olabildiğince korumaya çalışıyorum ama sanırım midesini üşüttü, sabah emzirdim gazını çıkarıyım dedim 3 defa öksürdü midede e var ne yok kustu. Şimdi rahatladı galiba yatıyo. Ne yapacağımı şaşırdım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sütüm gitmişti 2 gün hero baby verdim düşünüyorum acaba sıcaklığınımı ayarlayamadım suyunda böyle oldu. Ama içmedi desem yeridir. 2 günde toplam100ml içmiştir anca off yaaa. Allah hepimize sabır versin. Bazen o ağladığında bakamıyorum bak neden doğurdumki hazır değilmişim demeki diye kendime kızıyorum. Eşim diyor olur bunlar geçecek ama kendime kızıyorum habire
bu roateg rotarix falan aynı aşılar dozları farklı dimi? bizde haftaya yaptırcaz. özel hastane olduğundan eminim daha pahalı olanı isticek bizden. kaça yaptılar aşıları?
Bende burada çocuk doktoruna rota aşısını sordum yaptıralımmı diye bana gerek yok boşuna masraf dedi anladığım kadarıyla herkes yaptırıyor. Ne yapmalıyım ki bi akıl verin kızlar
Mozijiku tüm dozların ücretimi o yoksa tek dozun mu.
Günaydın kızlar
Bizim bebişin ayakları son birkaç gündür çok terliyo. Bezle siliyorum, saç kurutma makiasıyla kurutuyoruz yeni çorap pant. falan gidiriyorum. Bu aralar çok huzursuz, çok gazımız var ve kakasını yaparken zorlanıyo, poposu acıo galiba. Zaten uçak yolculuğundan dolayı kulak zarı kızarmıştı 15 gün ant. kullandık. Kulağından pislik geliyor. Hala ağladığında kulağına götürüp vuruyor bebeğim, yarın kontrolümüz vardı bugün gidicez. Karnına sıcak havlu koyuyorum olabildiğince korumaya çalışıyorum ama sanırım midesini üşüttü, sabah emzirdim gazını çıkarıyım dedim 3 defa öksürdü midede e var ne yok kustu. Şimdi rahatladı galiba yatıyo. Ne yapacağımı şaşırdım elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Sütüm gitmişti 2 gün hero baby verdim düşünüyorum acaba sıcaklığınımı ayarlayamadım suyunda böyle oldu. Ama içmedi desem yeridir. 2 günde toplam100ml içmiştir anca off yaaa. Allah hepimize sabır versin. Bazen o ağladığında bakamıyorum bak neden doğurdumki hazır değilmişim demeki diye kendime kızıyorum. Eşim diyor olur bunlar geçecek ama kendime kızıyorum habire
meraba tatlım ben o aşıyıyaptırmıyorum ama 12.haftadan sonra yapmıyolar sanırım bende sana bişi sorcam ordaki dr lar d vitamini veriyolarmı burdaki çocuk nöroloğu 4. aya kadar yasak bıngıldağın erken kapanmasına neden olabilir dedi internetten türküyedeki bi çocuk nöroloğuna sordum oda verme dedi ordakiler ne diyorlar
eltim çocuk doktoru yanında çalışıyor.onunda 8 aylık çocuğu var..ona sordun rota viriüs yaptırdın mı diye..yaptırmamış doktoru gerek yok demiş.rota virüsü çeşme suyundan geçiormuş.bizde çeşme suyu vermediğimize göre problem yok..
almanyadakiler veriyolar.hatta biz 1.haftadan sonra vermeye basladik.hic öyle bise demediler.ilk defa duydum.benim kuzenimde veriyodu kizina.türkiyedekiler damla seklindeymis.bizimki hap.cay kasiginda suyla eritip veriyorum.
sağol tatlım kafam karıştı işte nörologlar başka konuşuyo pediatırlar başka ben vermiycem sanırım ayfer in dr uda verme demiş nasıl olsa 4 aylık olunca verilebilir dedi bekleyim biraz
selam kizlar nasilsiniz bebisler nasil.
canim benim kiyamam ama burdakiler verilebilir diyor hatta ben burdaki hastaneyi aradim sen oyloe deyince d vitamini gunesden aliniyormus gunesde burda olmadigi icin verixoruz ve zararida yokmus hatta vucudu hazirliyormus hani gunes alerjisi olanlar bile var onlara karsi.neyse sen kendin bilirsin canim.diger oglunda kullanmadinmi.
demetcim benim kafam karıştı çünkü bi şeyi iyi diye veriyolar yıllar sonra bu sefer bu zararlı diyolar yanlış bişi yapmak istemiyorum büyük oğlumda türkiye deydim ona vermiştim aman ruslar çok pimpirikli her ay 5 uzman dr inceliyo hamileliğimdede böyle olmuştu hatırlıyosan onlar kar zarar analizi yapıyolar beyin sağlığı kemik sağlığından önde gelir diyolar yani kullanınca illa zarar verecek diye bişey yok fakat ihtimal varmış neyse bende sürekli değilde arada bi vereyim çünkü burdada güneş yok zaten saat 2 de akşam oluyo lambaları yakıyoz
canim sen kendin bilirsin ona gore ayarla .bebislerin nasil nasil gidiyore ya bende seninki gibi dusunuyorum aralarindaki yasi nasil oluyor merak ediyorumopuyorumnanaktan:kedi::kedi: