• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

selam kızlar .. hiç keyfim yok bugün sütüm azaldı.. oysa ne çilelerle arttırmıştım.. geçmişe göz atıp döneyim..

arkadaşlar burda kimsenin amacı kimseyi kırmak yada incitmek değil ama biz burda 1 senedir konuşuyoruz çogu arkadaşlar tanıştı gerek tlf da gerek msn de görüşülüyo acı tatlı çok anımız oldu ben şahsen daha çok paylaşımımın oldugu bi arkadasımın çıkmasını tercih ederim kimse kırılıp gücenmesin bence çekilişte iptal edilmesin kesinlikle heyecanla beklıyorum.....

Son düzenleme:
selam kızlar .. hiç keyfim yok bugün sütüm azaldı.. oysa ne çilelerle arttırmıştım.. geçmişe göz atıp döneyim..

canım bazen olabiliyo öle günü gününü tutmuyo sadece bi günlük yoksa son zamanlarda hep öle mi idi sıkma canını yaw sen kaç ml lerden bu hallere getırdın bişeycık olmazzz

gülcancım oku iyi yaptınn canım uyuydumu şimdi. umarım yetiyordur sütüm yaa nazaramı geldik ne ... eee çekiliş olmıycakmı şimdi...

arkadaşlar burda kimsenin amacı kimseyi kırmak yada incitmek değil ama biz burda 1 senedir konuşuyoruz çogu arkadaşlar tanıştı gerek tlf da gerek msn de görüşülüyo acı tatlı çok anımız oldu ben şahsen daha çok paylaşımımın oldugu bi arkadasımın çıkmasını tercih ederim kimse kırılıp gücenmesin bence çekilişte iptal edilmesin kesinlikle heyecanla beklıyorum.....

ewet yazılanlara karşın bende bekliorum eğer bizi saf dışı bırakmazlarsa belkide oğlum en ii arkadaşına sahip olacak

benimde hala aynı gerçi düzenli sagmıyorumki ben:gitme: bi an önce 4.ayımız olsada ek gıdalara geçsek :gitme:

tamam ben herkesi anlıyorum ama bana yeni katılmışım gibi muamele edilmesi üzdü beni :çok üzgünüm:..kız gülcan söylesene kızzzzzz ben yenimiyimmmmm M&M yi bile hatırlıyon sen lülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

neyse kızlar mehtap kaçar...kızım uyumuşken bende uyuyum bari...herkese iyi geceler tüm yeni ve eski üyelere:delphin::hulya::sm_cool:kaydirigubbakcemilemirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

canım benim yaaa.ben senle sohbet odasında konuşuyodum ben biliyom seniopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

evet bitanem ben seni çok iyi tanıyorummm benim kızdıgım çekiliş degil eski yeni ayrımı yenileride almıcaksak aramıza aralarına diyim yada sohbetin ama cı olmaz dostlukta başka yönlere kayar giderrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktangüzel kızını ve seni cnm

ahanda sivaslı adını açıkladııııııııııııı mehtapp mışş ayy memleket sırrı gibi saklamıştın adını yaa....

dilek canım ben yiğenlerimin dr önerilerden soruna cevap yazayım. cocuk 6 aylık olamdan tam oturtulmamlıymıs. kemıklerı batar rahatsız olurmus. tabi buda demek değilki hep sırt ustu yatacak. ben tam poposunun ustune dik oturtmnuyorum ama sırtla popo arasında bır yere yanı hanı bız kayarak oturmak diyoruz ya o sekılde oturtuyorum..

yürüteç meselesine gelince kesınlıkle 7 aydan once koymam. koysamda kısa kısa süreli. uzun süreli yürütecte kalan çocuklar banu alkan gibi parmak ucunda yuruyorlar. ayrıca bacaklar parantez gibi oluyor..

kızlar bir konuda yardımınızı istiyorum.. oğlum gaz problemini aştı ve artık uyku düzeni edinmeye calısıyoruz. gece birazda olsa rahat ettik ama tek sıkıntımız asla 2-2:30 olmadan çocuk uyumuyor. nette uyutmak ıstedıgınız saatte yatagına koyun alıştırın vs vs yazıyor. ama tabıkı çocuklar tamamen kitaplara göre büyümüyor. ben bu saati nasıl öne cekerim bana fikir verecek olan varmıı

gülcancım oku iyi yaptınn canım uyuydumu şimdi. umarım yetiyordur sütüm yaa nazaramı geldik ne ... eee çekiliş olmıycakmı şimdi...
yok canım ya uyumadı ama biraz daha sakin sallıyorum biz bugun ögleden sonra dışarı çıktık eve geldiğimizde hava çoktan kararmıştı hep besmele çektim gedip gelirken ama karanlıkta dışarı çıkmamak lazım rahat vermiyolar yavrumaamafoldumben
yeter canım valla bızımkı açıkınca yıkıyo ortalıgı aç çocuk susmaz ki

ewet yazılanlara karşın bende bekliorum eğer bizi saf dışı bırakmazlarsa belkide oğlum en ii arkadaşına sahip olacak
bunca zaman okudunuz okudunuz da niye hiç yazmadınız kendınızı tanıtmak ihtiyacı hissetmediniz tmm herkes 7/24 girmiyo ama biliyoruz girenide girmeyenide

tamam ben herkesi anlıyorum ama bana yeni katılmışım gibi muamele edilmesi üzdü beni :çok üzgünüm:..kız gülcan söylesene kızzzzzz ben yenimiyimmmmm M&M yi bile hatırlıyon sen lülülülülülühihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

şekercim seni karıştırmışlardır olurmu öle şey valla ılk zamanlar akşamları bi sen bide ayşe ile çok konuşuyodum hafızam zehır gibidirzemuszemus

ewet bende öğle oturtuyorum çünki artık bakınmak istio sürekli yatınca ağlıo.. yürüteç anneler için çok kolaylık olsada ona alışan bebekler daha geç yürüyolar destekli yürümeye alıştıkları için

[

bunca zaman okudunuz okudunuz da niye hiç yazmadınız kendınızı tanıtmak ihtiyacı hissetmediniz tmm herkes 7/24 girmiyo ama biliyoruz girenide girmeyenide

hep geç saatlerde girdim geçmişi okuyup anlayana kadar konular kapanmış oluyodu bodoslama dalmak istemedim yeniden tanışalım bölümünde kendimi tanıttım başlamak için ii olur die düşündüm:çok üzgünüm:

kızlar bir konuda yardımınızı istiyorum.. oğlum gaz problemini aştı ve artık uyku düzeni edinmeye calısıyoruz. gece birazda olsa rahat ettik ama tek sıkıntımız asla 2-2:30 olmadan çocuk uyumuyor. nette uyutmak ıstedıgınız saatte yatagına koyun alıştırın vs vs yazıyor. ama tabıkı çocuklar tamamen kitaplara göre büyümüyor. ben bu saati nasıl öne cekerim bana fikir verecek olan varmıı

ben akşam saatlerindeki uykusunu çekerek aştım biraz mızmızlandı ama gece daha erken uyudu bölelikle

canım bazen olabiliyo öle günü gününü tutmuyo sadece bi günlük yoksa son zamanlarda hep öle mi idi sıkma canını yaw sen kaç ml lerden bu hallere getırdın bişeycık olmazzz
inşallah canım yaaa.. azalırsa bütün emeklerim boşa gider.. dün gece uyuyamaqdım inşallah ondandır.. birkaç gün dikkat edeyim kendime..
benimde hala aynı gerçi düzenli sagmıyorumki ben:gitme: bi an önce 4.ayımız olsada ek gıdalara geçsek :gitme:

doğum günün kutlu olsun canım.. sağlıcakla yaşa inşallah..
arkadaşlarında dediği gibi dileğin dalgınlığına gelmiştir.. sen eski topraksın yaaa

bu arada çekiliş konusunda bende dileği destekliyom.. tamam yeni gelenlerlede kaynaşıcaz ama zamanla herşey.. herkes anlayışla karşılaşın canım ...

bende kızımı oturtmyum hala altı aya kadar da sakıncalı.. yürüteçte kullanmak istemiyom ama bakalım o zaman gelsin hele..
iştahsız bebiş anneleri işiniz gerçekten zor.. bazen bade de yemek istemiyo o zaman yedirmek için kırk takla atıyom.. bazende çomk güzel yiyo o zaman da değme keyfime demi demini tutmuyo işte..

Back
X