• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

merhaba kızlar
bebeğim bir türlü göğsümü tutmuyo sütüm var fazlasıyla ama tutmuyo işte ne yapmam gerek acıkmasını bekliyorum yine tutmuyo :çok üzgünüm:

gögsün çok gergınse tutmakta zorlanıyor olabılır. benım basıma gelmişti. gögsünü sag yumusat biraz. emzırırkende agzına aldıgı kısmı elınle ıncelt

ya kızlar ben artık çıkıyım öfff büsürü iş beni bekler...kızda durmuyo...akşam görüşürüz...annemde ankaraya hastaneye gitti dua edin kızlar ne olur kötü bişey çıkmasın...öptüm hepicinizi :)

merhaba kızlar
bebeğim bir türlü göğsümü tutmuyo sütüm var fazlasıyla ama tutmuyo işte ne yapmam gerek acıkmasını bekliyorum yine tutmuyo :çok üzgünüm:

acıkmamıştır daha annesi benimki 4 yada 5 saatte bir 5 dk emiyo bende emmiyo sanıyodum ama gelişimi iyi sütümde az üstelik bırak istediği zaman emsin

sev beni sev beniiii :)) Şeniz

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile gel öpemmm seni
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
baktım bacım ama adını unuttum ordan çıkıp buraya girene kadar kızın :))))
kafa kalmadı ki oğlu varmış adı YULA

merhaba kızlar

cnm biberon kullanıyormuduydunuz ondan olabilir yada canı istemiyordur
bizimde oluyor bazen

bahar ama sende her kıza talip oluyorsun olmazki:) 5 i 1 yerdeler esra ve ezgiye alınacak:)

hiç demi amaa ağzını yidiğimm :)))
baharrrrr sözünden cayna kısss

gönlüm zengin anacım kaydirigubbakcemile3 ezgi gelinim ona ağırlığınca altın takcam o ayrı. şimdiki ağırlığından ama tabe sositososito

:roflol::roflol::roflol:
5-6 kg. arası yani ::)))

yok biberona falan alışmadı daha doğrusu kullanmadım 2 gündür nedense tutmuyo düşünüyorum bu acıkmıyomu ama yok tutmuyo deliricem...denicem dediklerinizi bakalım sonucu ne olacak ooff..bu arada yardım için tesekkürler...

gönlüm zengin anacım kaydirigubbakcemile3 ezgi gelinim ona ağırlığınca altın takcam o ayrı. şimdiki ağırlığından ama tabe sositososito

çok beleşçi gördüm seni baharcım aşkolsun sen nasıl kayınvalidesin beeeeeeeee kızıma biçtiğin değere bak küstüm sana kaydirigubbakcemile3

özge yanlış anladın sen senın ağırlıgın kadar alacak. sen daha tam zayıflamadın yaa ondan sımdıkı kılonla:)

bbaharrrrrrrrrrrrrrrrrrr canim ezgi seninse bende esrayi aliyim oglusumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::roflol:

Mozijiko çekilişlistesinde salihas arkadaşımızın ismi 2 keremi yazılmış biryanlışlık olmasın???

Back
X