• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

emsalcimm canım yaa inşallah yakısıklı our:) ınsallah hepmizin yavrularının bahtları çok guzel olurrr

bizim yardım projesi yattı mı yaaaa. doğudaki arkadaşlar. ya da çevresinde ihtiyacı olan birileri olan arkadaşlar bi bilgi verin bakem... en azından ben bişiler göndermek istiyom

veee daha geçmişle bile bakamdan meleğim uyandı.. sanırım bugün çok hareketli geçmiş.. neyse bir ara bakarım..

Kızlar benim oğlum bayramın 3. günü sırtüst pozisyondayken yüzüstü pozisyona dönmeyi başardı. Babası ile hayran hayran onu seyrettik. Şimdi koltuğa koymaya korkuyorum beşiğindede sıkılıyor. Yerminderlerimizvar babası oraya koymak istiyor oğlumda orayı seviyor ama ben yerden soğuk alır diye korkuyorum.
Sizde dönmeleri konusunda dikkatli olun.Ne zaman keşfedecekleri belli olmuyor.
Ben çıkıyom oğlum beni bekler.Çalışırken bebekli olmak zor.
Herkese iyi akşamlar.

ya benim oğlum daha dönmedi oyuncakları izliyor gülüyor ama ellemeye çalışmıyor. şuan deli deli ellerini izliyor çok komik. ellerini emmeye çalışıyor ama ağzını tutturana kadar vazgeçiyor falan...

bahar benımkıde donmedı.. çok sasırdık. fıcher prıce dakı muzıklı seyı calıyor kendısı:) 3 gundur bunu yapıyo:)

benim şaşkın ördeğim hala aval aval bakıyo ona :DDD

sen çıkartmasan eldivenleri kıyıpta böyle olur
yazık bebem daha ellerini ağzına sokmaya çalışmakla meşgul :))) ama az kaldı başlarda benimkide öylediydi ellerini ağzına sokana ağzını bulana kadar etr içinde kalıyordu :)))
ya var ya bu sabah çok şaşırdım bende kızımı öpüyorum burnundan çensinden falan
baktım meleğim iki eliyle yanaklarımı tutmuş gözlerim doldu valahha sıcacık elleriyle yüzümü elllerinin almış ben öptükça o gülüyor maşallahhhh kuzuma dedim

canım allahtan dileğim çok iyi insanlarla karşılaşalım. evlatlarımız da hayırlı evlatlar olsunlar. anne babasının da karısının da yerini bilsin.

aminnnnnnn inşallahh canım yaa
bu gün bir ara ikinci çocugu düşündüm ama dedim oğlan olmasın
bende eşiminn annesinin eşimi sık sık ve istedigi zaman göremediği gibi göremem diye korktum bir ara
kötü bir gelin değilim ama beni deli ediyor kadın gitmiyorum gelmesinide istemiyorum kadının
hamilekenden durumu bilenler bilir görümcelerim 9 ay bıyunca ne zaman arasalar kızına bişeyler örüyoruz bilmem ne diye geyik yaptılar kızım doğdu gelin olacak ortada hala bişey yok
sözde geldi örülenler ama kaynanam vermedi bayramda gittiğimizde ve kaynım kızımı kucagına almak istedi ellerini yıka öyle dedim almıyorum dedi bende vermiyorum zaten dedim küstü çoluğunu çocugunu toplayıp gitti :)))
herkez bana surat yaptı bende fazla oturmadım kalktık
geçen gün kaynanam bize gelecek oğlunu arayıp ona söylüyor bu evin hanımı benim dedim beni arasınlar yaa hala öğrenemedi kadın 6 yıldır inadına yapıyor sinir oluyorum

kızlar cok okuyamadım gecmısı...cunku doruk bugun cok sıddetlı kustu. sanırım mamayı zorladım dıye.cok mız mız bu yuzden....

sanırım bu cekılıs konusu uzamıs baya.sonundada tatlıya baglanmıs.ben eskı arkadasların kendı acılarından yenı arkadaslarında kendı acılarından haklı oldugunu dusunuyorum.bu yuzden en ıyısı cekılısın yapılması olmus.vazgecmıstım ama ıtıraf etmelıyım ısmımı gorunce cok sevındım.
opuyorumnanaktan

dılekcım sana alınmadım. nıyetını ve arkadaslıgını bılıyorum.aslında kımsenın dıslamamk gıbı bı nıyetı olmadıgınında farkındayım.ama yazılanlar bır an oyle hıssettırdı.belkıde benım hassasıyetım.neyse kapanmıs bıtmıs gıtmıs ne guzel kaydirigubbakcemile5

sımdı hedıye dusunme zamanı.adreslerı ne zaman yolluyoruz?

bırde yarın doktor kontrolumuz var ınsallah doruk yeterlı kılo almıstır.eger mamaya ragmen alamadıysa dokto sebebını bulmak ıcın bı suru tetkık yapıcak kuzumamafoldumben

sızlerden dua ıstıyorum

ve tanımasamda ınananınfıkırlerınıze cok deger verıyorum ve hepınızı sevıyoruma.s.

kızlar saçlarımı kestiricem naıl kestirsem krar veremedim.. sizce nasıl kesitrim çok kısa yapsam mıkiii

Back
X