• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ya kızlar kulak dedinizde benim kızın resmen tek kulağı kepçe oldu yaa o güzelim minicik kulak kepçe oldu oraya yata yata düzeltip yatırsam başını bi oraya biburaya atıyo sonuç olarak yine kepçe oluyo yapıştır dediler neyle yapıştırsam acaba valla kafayı bozdum zaten aslan burcu gösteriş meraklısı olcak ilerde parçalar beni valla niye kepçe yaptın diye :)

ay kızlar hiç sütten bahsetmeyin valla çok canım sıkkın bu gün sağıyorum iki saatte bir 40 çıkıyor 40 nedir yaaa? eskiden bi sağırdım 160-180 of off ne ara bitti sütlerim ne oldu anlamadım valla yaa. neyse dört ayı doldurduk ya iyi kötü çok şükür napıyım yani..

Kızlar bu arada benim dışımda sallamayan var mı çocuğunu? Herkes sallayarak mı uyutuyor?

valla 40 bize yabancı gelmiyo :))))
bişeye falanmı sıkıldın niye kesıldıkı birden pöffff bizim bi kesılırse hiç gelmez harelde

yazık yavrum kaçacak sanıyo senii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öle canım yaaa bizimkide ayagımda şimdi yatıyorum uyanıyo tekrar meme ayak gene başlıyoz artık nezaman uyanmazsa şansımıza

nereye kaçacam dibinde yatagım
benim kızın uylusu çok hafif eşimde horluyor diye başka odaya attım
adamla 2 buçuk aydır yatıyoruz biz salonda o yatak odasın da :)))
yaa evet ne yapsan olmuyor ikide bir bir yatak bi kucak bir meme bi mama bir yerine bişey olacak al bırak al bırak olmaz ki yaaa
sizin daha etiniz ne budunuz ne yatın uyuyun uyuyunda büyüyün demi ama

benimkide eskiden öyle yapıyodu kucağımda uyuyodu şimdi ana kucağına alıştı sütünü bile orda içiyo ama bazen kucağımda uyumasını özlüyom yaaa

ahhh canım aaahhhh ben şu dandirik 5li setlerden almıştım onun anakucagına bayılıyordu
çok seviyordu onda yatmayı neyse o kırıldı bizde onda mamasını falan veriyorduk
gittik yenisini aldık chicco dan titreşimli müzikli oyuncaklı falan 150 tl çok seviyordu yatıyordu oyuncakları ile konuşuyordu falan ama şimdi yatmıyor hemen sıkılıyor
sürekli careler arıyoruz değişik şeylerle avutuyoruz anakucagı olmazsa oyun halısı olmazsa kucak olmazsa çıngıraklı çoraplarını giydiriyoruz ama hepsinden hemen sıkılıyor bu arada şaşırdım kaldım
beni istiyor almayıncada inanmayacaksın sanki bişey olmuş bi yeri ağrıyormuş gibi ciddi ciddi ağlıyor yermizden fırlatıyor bizi vallaha

valla 40 bize yabancı gelmiyo :))))
bişeye falanmı sıkıldın niye kesıldıkı birden pöffff bizim bi kesılırse hiç gelmez harelde

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum ben bunu niye hiç düşünemedim ya ne salağım ben yaaa annemin tansiyonu 24 e çıkmış geçen gün epey bi üzüldüm ondan sonra hep böyle bak görüyo musun yaaaaaa

kusura bakma canım ya face dede görüştük kayıtlısın ama unuttum bir an :)))
hatatım bizimde aynen anlattıgın gibi ama derecesi daha fazla çok uzun zamandır böyle bizim 2 kulagındada vardı dr. baktı egzema dedi ama şunu yapın dememişti neyse 1 kulagu kendiliğinden geçti ama digeri geçmedi böyle bir garip oldu dediğin gibi sanki bağlantı yeri açılmaya başlhadı ve içinden sarı su gibi bişeyler çıkıp orda kurudu hep
ben yapışmasın diye ılık su ve pamukla silip pudra döküyordum sonra dileklere gidince bayramda dilek mustelanın kremini verdi mustela stelatopıa adı 2-3 gün sürdüm geçti dr.ada söyledim iyi yapmışsınız iyi bir krem dedi egzema içinmiş zaten dilek öyle demişti dr.da onayladı ama gel gör ki 3 gündür aynı halini aldı başa döndük anlayacagın
bu arada süt olayı nedir sütün daha önce azmıydı i,mdi çoğaldımı evetse nasıl oldu :)))))

yaaa olmazsa birde bepanteni dene belki faydasını görürsün canım.. benim kızım sağolsun doğduğundan beri emmeyi ret ettiği için sütüm bir türlü çoğalmamıştı ilk aylarda hep mamayla besledim.. ama şimdi çok şükür sağa sağa çoğaldı daha önce yazmıştım ama kaçırdın sanırım..
ay kızlar hiç sütten bahsetmeyin valla çok canım sıkkın bu gün sağıyorum iki saatte bir 40 çıkıyor 40 nedir yaaa? eskiden bi sağırdım 160-180 of off ne ara bitti sütlerim ne oldu anlamadım valla yaa. neyse dört ayı doldurduk ya iyi kötü çok şükür napıyım yani..

Kızlar bu arada benim dışımda sallamayan var mı çocuğunu? Herkes sallayarak mı uyutuyor?

neden kesildi canım yaaa, iki gündür benimkide az ama o kadar da değil.. inşallah artar tekrar.. ben ana kucağında ve yatağında sallıyom.. bir ara kendi kendine uyuyodu ama bu tekrar sallıyom ama öyle çok uzun değil..

yaaa insanın ne kadar olsa rahatı bozuluyo kendi evinde rahat olamıyosun bi ayaklarını uzatıp oturamıyosun rahat rahat zor valla biz aynı şehirde olsaydık çekemezdım ben zaten senede bikaç defa yetıyoda artıyo bıle

ayy evet yaaa .. hemde ne bozulmak , kavga bile edemiyon yaaa..hiçbirşey yapamıyon sanki ..

ya kızlar kulak dedinizde benim kızın resmen tek kulağı kepçe oldu yaa o güzelim minicik kulak kepçe oldu oraya yata yata düzeltip yatırsam başını bi oraya biburaya atıyo sonuç olarak yine kepçe oluyo yapıştır dediler neyle yapıştırsam acaba valla kafayı bozdum zaten aslan burcu gösteriş meraklısı olcak ilerde parçalar beni valla niye kepçe yaptın diye :)

hep kulaklarını kapatıp bant takabılırsın tubacım ama işin açıgı ben hiç bişeyin faydalı olacagını düşünmüyorum kıkırdak yapısı aman tek derdin bu olsun yaaa üzülme ne olcak

ne yaparsan yap canım yatmazsa yatıramazsın
benimde kızım sırt üstü yatıyor ve bu 2 gündür sanki kafası düz yatmaktan düzleşmiş gibi geldi bana yan yatırıyorum ne destekler koyuyorum dönmesin diye ama nafile deli gibi tepiniyor uykuda yada uyanınca sırt üstü yatabilmek için vede dönüyor öyle uyuyor çıldıracagım bende hem yan yatır dedi herkez kulaklarıda yatışır diye hafif bizdede var kepçelik :)))

benim kızdada var sağ kulağında .. hep düzelterek yatırıyom ama hareket edince hemen kırılıyo tekrar, bir kaç kere bant taktım ama pek fayda etmedi en son doktora sorduk ne yapabiliriz diye o da hiç birşey fayda etmez demişti.. olsun buda nazarlık olsun onlara beee

şimdi size benim sallamama muhabbetimi anlatayım gülün biraz..

Ben çok hırs yaptım bu yabancılar sallamıyo uyuyo bu çocuklarda biz niye sallıyoruz diye dolayısıylada kimseye hiç kucakta sabah bile olsa sallatmadım sallanan herkesi durdurdum doğduğundan beri doğa.. ve tabii ki doğa koyunca uyumaya alıştı. ama üçüncü ayımızın sonunda bi huyu değişti illede bişey istiyo uykuya dalmak için tabi ki yalancı emzikte emmediği için yapacak bişey bulamıyorum en sonunda yabancılar öyle yapıyomuş diye eğitime başladım. Bu eğitimde tam annemlere bursaya gittiğime denk geldi. orada acayip alay konusu oldum. şimdi eğitim şöyle......

doğayı karanlık ama zifiri değil azcık aydınlık bi odaya bırakıyorum tabi o bağırmaya başlıyo sonra bir dakika sonra yanına gidiyorum tamam kızım ben burdayım güvendesin ama şimdi uyku saati diyorum çıkıyorum sonra iki dakkada bir sonra üç dakka böyle arayı açıyorsun tabi çok yorucu bişey alıp sallayasım çok geldi yani yeter artık falan oldum ama diyorum ya direk hırs yaptım artık babamlar falan benimle nasıl alay ediyo anlatamam kapıya geliyolar tamam kızım güvendesin diyip kahkahalar atıyolar :) tabi ben hiç yılmadım gece birbuçuklara kadar gittim geldim gittim geldim.. Allahıma şükür şimdi koyuyorum öylece uyuyor yani uyumayı öğrendi gözünü kapamayı öğrendi ama altıncı aydan sonrada sapıtıyolarmış bakalım.. her an eğitim yine başlayabilir yani ehehe.

annemde diyo ki çok gördümde senin kadar psikopatını görmedim kızım...

nereye kaçacam dibinde yatagım
benim kızın uylusu çok hafif eşimde horluyor diye başka odaya attım
adamla 2 buçuk aydır yatıyoruz biz salonda o yatak odasın da :)))
yaa evet ne yapsan olmuyor ikide bir bir yatak bi kucak bir meme bi mama bir yerine bişey olacak al bırak al bırak olmaz ki yaaa
sizin daha etiniz ne budunuz ne yatın uyuyun uyuyunda büyüyün demi ama

ahhh canım aaahhhh ben şu dandirik 5li setlerden almıştım onun anakucagına bayılıyordu
çok seviyordu onda yatmayı neyse o kırıldı bizde onda mamasını falan veriyorduk
gittik yenisini aldık chicco dan titreşimli müzikli oyuncaklı falan 150 tl çok seviyordu yatıyordu oyuncakları ile konuşuyordu falan ama şimdi yatmıyor hemen sıkılıyor
sürekli careler arıyoruz değişik şeylerle avutuyoruz anakucagı olmazsa oyun halısı olmazsa kucak olmazsa çıngıraklı çoraplarını giydiriyoruz ama hepsinden hemen sıkılıyor bu arada şaşırdım kaldım
beni istiyor almayıncada inanmayacaksın sanki bişey olmuş bi yeri ağrıyormuş gibi ciddi ciddi ağlıyor yermizden fırlatıyor bizi vallaha

oyy kıyamam benim kızda bazen öyle ağlıyo uyanırken çok üzülüyom.. belki bir sıkıntısı vardır kucağında rahat ediyodur

ne güzel hüsniyecim maşallahh diyim ya bu süt olayı herkezde oldugu için kim ne yazmış kaçırdım yada hatırlayamadım sanırım tatlım
ben bazen çok sıkılıyorum sağamıyorum canım bakıyorum az boşu boşuna biberon ve pomba kirleniyor
birde onları kaynat bak bu gün bir kez sağdım oda aklıma geldide öyle dün öbür gün öbür gün falan sağmadım ama bu gün saat 12:30 da sağdım 10 ml. çıktı banyoda yapmıştım bir umut sağdım ama o kadar çıktı 5 dk emdi kızım belkide ondan bilmiyorum birde ben öyle 20 dk bile sağamıyorum sıkılıyorum gelmeyince sinirleniyorum

benimkide başlarda yan yatmayı seviyodu şimdi yan yatırırsam kesin uyanıyo döndürene kadarda cadılık yapıyo tepişip duruyo :)

ne güzel hüsniyecim maşallahh diyim ya bu süt olayı herkezde oldugu için kim ne yazmış kaçırdım yada hatırlayamadım sanırım tatlım
ben bazen çok sıkılıyorum sağamıyorum canım bakıyorum az boşu boşuna biberon ve pomba kirleniyor
birde onları kaynat bak bu gün bir kez sağdım oda aklıma geldide öyle dün öbür gün öbür gün falan sağmadım ama bu gün saat 12:30 da sağdım 10 ml. çıktı banyoda yapmıştım bir umut sağdım ama o kadar çıktı 5 dk emdi kızım belkide ondan bilmiyorum birde ben öyle 20 dk bile sağamıyorum sıkılıyorum gelmeyince sinirleniyorum

valla ben kaynatmıyorum artık yıkıyorum kaynamış suyla bi çalkalıyorum deterjan kalmasın diye tamam..

oyy kıyamam benim kızda bazen öyle ağlıyo uyanırken çok üzülüyom.. belki bir sıkıntısı vardır kucağında rahat ediyodur

kucakta çok rahat maşallahhh ama benim kucakta bu gün eşimi her gördügünde ağladı ama öyle böyle aglamak değil yaniii ben aldım sustu eşimde benden korktu bu gün diyo :))
numaracı bunlar numaracı :)))
neyse çok şükür beşiğinde son 10 dk.dır ve uyuyor bende kaçayım artık öptüm sizi
iyi geceler

çok iyi anlıyom seni ilk başlarda bende çok boş boş sağdım.. bırak beşi onu hiç gelmediği zamanlar oldu.. 30 ml çıktığında göbek atıyodum nerdeyse evdeki herkese gösteriyodum bakk ne kadar çok çıktı diye.. ama pes etmedim şiömdi çok şükür bir buçuk aydır mama vermiyom.. ama çok yorucu oluyo ama olsun...

tubacım bende senin gibi azim yapayım dedim ama sanırım geç kaldım .. çünkü bazı zamanlar salladığımda bilke uykuta dalmakta çok güçlük çekiyo o zamanlarda eziyet etmek istemedim yavruma.. ama bunların sağı solu hiç bell olmuyo bazen emziği verir ermez uyuyo, bazende deli oluyo uyumak için ama dalamıyo bir türlü..

valla ben kaynatmıyorum artık yıkıyorum kaynamış suyla bi çalkalıyorum deterjan kalmasın diye tamam..

gerçi sağolasın senin sayende sterilizatör aldık ama o sık kullanıldı için bekleyemiyoruz :)))
bende öyle yapayım barii bundan kellii :)
egitiminde iyiymiş ama tatlım ama benim kız asla almaz artık o egitimi
ben ona sabahları kızım izin verirsen bi kahvaltı yapayım geleyim ama bu arada sen bagırma yada ağlama tamam mı diyorum dinlemiyor bazen acıyor kahvaltımı yapana kadar sesini çıkartmıyor ama :)))

çok iyi anlıyom seni ilk başlarda bende çok boş boş sağdım.. bırak beşi onu hiç gelmediği zamanlar oldu.. 30 ml çıktığında göbek atıyodum nerdeyse evdeki herkese gösteriyodum bakk ne kadar çok çıktı diye.. ama pes etmedim şiömdi çok şükür bir buçuk aydır mama vermiyom.. ama çok yorucu oluyo ama olsun...

tubacım bende senin gibi azim yapayım dedim ama sanırım geç kaldım .. çünkü bazı zamanlar salladığımda bilke uykuta dalmakta çok güçlük çekiyo o zamanlarda eziyet etmek istemedim yavruma.. ama bunların sağı solu hiç bell olmuyo bazen emziği verir ermez uyuyo, bazende deli oluyo uyumak için ama dalamıyo bir türlü..

haklısın canım zahmetsiz rahmet olmazmış sabretmek gerek

Back
X