• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin fatoşuuumm hayırdır kız ne temizliği buuuu oğlunumu evlendiriyon..??
ben bi yandan yemeteyizi izliyom bu arada ay ben buna girsem kesin oylama karakolda biterr :)))))))))))
canımm haftalıkk genel temizlikk işteeeee..... amannn yapsanda aynı yapmasandaa hiççç bitmiyoooo..... cokk fedakardır yapmazsandaa bekler seni işteee:) aman kıss sen katılmaa sakınnn anam başlarına gecirirsinn tencereleri:)))
saol tatlım. sen de güle güle kirlen temizliği yapmışsın ne güzel. benim hiç içimden gelmiyor isteksiz yapınca da hemen yoruluyorum. eskiden bütün evi temizler üstüne bir de gezmeye çıkardım şimdi heeeeçççç :( eşimle konuştuk borçları ödedikten sonra her hafta kadın alcam eve.

canım ii olur tabi calısan bi bayansın sart yaniii ben ayda bir buyuk temizlikte almayı düşünüyorum aslındaa CADIARZU

canım bazen ali efe de öyle oluyor. hıııyk hıyyyk ses çıkartıyo bazen emerken çok komik :) bazen de öksürüyor falan. bana da ayfer demişti. boğazına kaçıp öksürdüğünde yüzüne üfle hemen geçiyor canım. tabi çok tıkanmadıysa. yoksa sırtına vur hafif hafif
aaa demek oluyo sizdede bende yagız becerıksız sanıyodum:))))hemen kaldırıp sırtına vuruyodum üflemee iyiymiş yaa deneyim bii saol valla şeker

nasılsınızzzz canlarımmmmmm...... bugun temizlik gunumduuu... yoruldum... oglusuda simdi uyuttum bi bakayım dedim....herkes iidir inşallah...
hoşgeldın tatlım bende eskıden salı gunleri temızlık yapardım şimdi hangi vakit boşsam o zaman hediye kardeşimiz nasıl yiğit bey:)))

gülcan cım ateşliyim bacım :)
bende:kedi:

ah gıyamam sene beeeeennn :)))
şekerim bu bebeler sapıttırdılar bizi vallaha...
yinede Allah can sağlığı versin işallah bebeklerimize ne yapsalar seviyoruz onları zaten uyanınca onun minicik ellerini yüzünü görmek kadar güzel temiz ve saf bir duygu daha yoktur bu dünyada eminim....
:1hug:
yok gamzem valla emerken gözüme bakması yokmu bide bi eliylede elimi tutuyo bitiyorummmopuyorumnanaktanhrşeye deger onlar

gülcancım yaa o boğulma olayı bizdede var inmeler iniyo bana o tekrar nefes alana kadar kızarma bozarma titriyo filan gözler kocaman oluyo ölğyorum artık.. nefes alıncada başlıyo ciyak ciyak ağlamaya Allahım yokmu bu işin bi çözümü yaa.. :((

yaw bunların hepsi aynı model mi üretim de hata olmuş galiba ben bi bizimki arızalı sanıyodum sorma gamze ilk oldugundaa nasıl korkttum aglama başladım bişey oluyo sandımmmmafoldumben

he bacım fox a :sm_cool::sm_cool: ne işin var kız migrosta hemde bu akşam otur oturduun yerde bende çıkmıom sende gitme :) kimse gitmesin biyere :lepi:

kıs demeee öle giycek bişim yok ya delircem uzun uzun uluya uluya ağladım sinirden cumt. günü kayınvalidemin hac mevlütü var ne giycem die deliriyorum üstelik patiriotlar (yun.göçmeni) fevkalede adetler var sıyırmam yakındır...

sagol sekerim senin kizin vardi demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bana kizini verirmisin daha dogrusu oglusuma talibim dun beni gelinsiz birakdilar esrayi defneyi minik cilegimizi hepsini aldilar ellimdennnnnnnnnnnnnnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aşkolsuuuunn sana kız kalmadı hepsini kaptılar gibi demişşsssiiiinnnn :umursamaz: he gerçekten beğendiysennnn detayları görüşürüz tapiii :)))

selam kızlar benim sıpa mızmız yine.Ara ara okuyup onun başına dönüyorum tekrar.Size bişe sorucam.Kulaktan ateş ölçer kullanıyor musunuz?Ben dijital almıştım bi tane ama kafama takıldı kulaktan ölçen daha mı iyi?Kullanan varsa markasını yazabilir mi?

canım ben 49 tl ye kraftın 2 sn de kulaktan ölçerini aldım gayet iyi . dr. ilk 3 ay makattan demişti 3 aydan sonra kulaktan ölçülür demişti

kızlar ya bişi sorcam size. şimdi ben oğlumu gece polar ince bi battaniyesi var onu örtüyom üstüne de mink battaniyeyi iki katlı yapıp örtüyom. beşiğin kenarlarına sıkıştırmaya çalışıyorum. bazen bakıyorum gece oğlumun ağzını örtmüş çok korkuyorum ya. siz nasıl örtüyorsunuz bebişleri bi akıl verin bana. uyku tulumu için erken mi?

baharcım maşallah tosununun boyuna kilosuna :) ben çok sarıp sarmalamıoyorum önce penye battaniyesine sarıom özellikle göğüs ve karnını kapatıom hani gevşek kundak gibi üsütne koltuk altına gelecek şekilde kışlık battaniye örtüom debelenip battaniye atsada penyeden kurtulamıyor :))

kızlar bende bişi sorcam burun damlanızı nasıl atıonuz biz yatırıp bereni damlatıoz hemen dikliyorum kucağımda genzine kaçıo heralde öksürüp öğürüo başka bi tekniği var mı damla atmanın ??

walla ben de aynı şeyi söylüyom canım. bazen eşim tuz koymamışsın der ona bile tepeleyesim geliyorsa diğerlerine naparım kestiremiyorum :) yemek konusunda eleştiriye hiç açık değilim cokacimcoook

ayy deliririrm yemek tuzsuz diyene elin b,yerine kaçmadı ya tuzluk diye bişiy var alda atıver yaaa ıyy kocamı boğasım gelir bazen bu yüzden ıyy :)))) başka eleştirilere açığım ama sadece tuzsuz demesinler ona deliririmm :))

canımm haftalıkk genel temizlikk işteeeee..... amannn yapsanda aynı yapmasandaa hiççç bitmiyoooo..... cokk fedakardır yapmazsandaa bekler seni işteee:) aman kıss sen katılmaa sakınnn anam başlarına gecirirsinn tencereleri:)))

canım ii olur tabi calısan bi bayansın sart yaniii ben ayda bir buyuk temizlikte almayı düşünüyorum aslındaa CADIARZU
valla ben mecburen kadın alıyorum.... daha rahat ediyorum öyle.. imkan varsa almak lazım aslında ama olmayıncada paşa paşa yapıyorum o ayrı :)
evet ben o yemekteyize katılırdsam topiktekiler olarak bana hapishaneye temiz çamaşır sigara felan getirirsiniz artıkınn :)))

haydin ben kaçar özledim oğluşumu :) allaha emanet olun.
bugün tülay hiç girmedi bu arada kızlar... naaptı acep?

hoççakall şekerim ikimizz ikinizideee mucxxx :))

aaa demek oluyo sizdede bende yagız becerıksız sanıyodum:))))hemen kaldırıp sırtına vuruyodum üflemee iyiymiş yaa deneyim bii saol valla şeker

hoşgeldın tatlım bende eskıden salı gunleri temızlık yapardım şimdi hangi vakit boşsam o zaman hediye kardeşimiz nasıl yiğit bey:)))

bende:kedi:

yok gamzem valla emerken gözüme bakması yokmu bide bi eliylede elimi tutuyo bitiyorummmopuyorumnanaktanhrşeye deger onlar

ayyy üfleme demek haaaa vallaha işe yarıcaksa ben hava kompresörü alayım böle foş foş dha iyi üfler alet :roflol::roflol::roflol:
yy evet yaa o bakmaları yokmu ooooffff öleyim ben onaaaaaaaaaaaa :asigim:

aslen zonguldaklıyım ama eşimin görevi nedeniyle 1 aydır ığdırdayım.25 yaşındayım.ünv.yeni bitti maliye mezunuyum.yavuz kaan isminde oğluşum var.

canlarım...bugun doktor kontrolumuz vardı.doruk pasa 1 haftada 160 gr almıs.super deıl ama eskısıne gore ıyı.doktorumuz fazla zorlamadan beslemeye devam dıyo nasıl olcaksa zorlamadan :(
neyse en azından muayenelerde yok galıba bı sorun.kan tahlılı ıstemedı.sadece ıdrar kulturu ıstedı.aksam ısetcez sıpayı :)ınsallah ıstahı acılır kuzumun.yoksa cok zor boyle...............

baharcım kontrolunuz ıyı gecmıs sevındım.bızde rotarıx olduk.

tıkanınca yuze ufleme supermıs ya ne guzel yontem.

bende kasıkla sut yada mama veren bebegı ıstahsız annelere bı yontem onermek ıstıyorum:
sımdı bızım doruk emzık muptelası oldu.agzına 2 kasık mama verıyorum.hemen emzıgı sokuyorum.boylece hem aglayamıyo hemd mamayı dısarı cıkramıyo.bıraz sora gene aynı seyler.......bı 30 ml yedırsem sukredıyorum valla :(

gulcancım basınmı agrıyodu yanlıs hatırlamadıysam.naılsın sımdı?bu arada montunuza bayıldım.burda kıpa olsa hemen alıcam ama yok...

kızlar petıbor yanı elaydı dımı? sanırım cok sık gıremıyo.ozelden yazdım ama tel no varsa sakıncası yoksa yazarmısınnız.adres lazımda hedıye ıcın.hem bı konusmus olurum.eymenını sorarım :)

iyi aksamlar hanımlar valla zar zor girip yazıyorum kızın odevleri oğlan bi yandan inanın zor geciyor gunler benim icin

slm kızlar nasılsınız.benim kız iki gündür cığlık atarcasına ağlayarak uyanıyor kucağıma alıp sakinleştirince susuyor sebebi ne olabilir acaba.hastalık belirtiside yok ama sanki korkuyormuş gibi.sizde böyle bir durumla karsılaştınızmı

slm kızlar nasılsınız.benim kız iki gündür cığlık atarcasına ağlayarak uyanıyor kucağıma alıp sakinleştirince susuyor sebebi ne olabilir acaba.hastalık belirtiside yok ama sanki korkuyormuş gibi.sizde böyle bir durumla karsılaştınızmı

muhtemelen memeyi, emerken midesine hava gidiyo gaz problemi var cnm gazlı bebekler aglıyarak çıglık atarak uyanır sıçrar benim kızımda öyleydi çünkü karnını ayaklarını sıcaktut geçer cnm bide damla ver gaz damlası düzenliopuyorumnanaktangeçmiş olsun

Back
X